для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Електоральний резерв Януковича.


Електоральний резерв Януковича.
Да они у нас попляшут!
И не маленьких лебедей, нет — железное боле-р-р-ро! Краковяк вприсядку!

Вибори 2010 переконливо довели, що в умовах коли навіть переможцем можна стати не маючи підтримки 50% від тих хто поголосував, актуальність питання мобілізації свого електората і деморалізації чужого, не втрачають ваги, а ймовірно при такий системі (коли перемагає представник меншості) важать навіть більше чим при варіанті 50%+1 голос.
 
Що ми і бачили у 2010, коли електорат Януковича було мобілізовано всіма можливими засобами, починаючи від банального адмінресурсу і закінчуючи обіцянками-цяцянками для всіх кому лиш можна було щось обіцяти.
Натомість електорату протилежного табору було навіяно мантри противсіхства, безперспективності, всеоднаковості, та меншого зла плюшевого Януковича.
 
А вибори 2012 переконливо довели, що електорат Януковича і тепер, так само легко мобілізувати, як і у 2004, 2010, 2012. очевидно що довіра до нього на Донбасі збережеться і у 2015. Адже скільки би політики з опозиції чи журналісти незалежних ЗМІ не співали пісню про те що Януковича на Донбасі вже НЕНАВИДЯТЬ. НЕНАВИДЯТЬ  БІЛЬШЕ  ЧИМ  ЮЩЕНКО,  НЕНАВИДЯТЬ  ДО  МЕЖІ!!!!!!!!!
Проте факт є фактом. Янукович переконливо бере свій процент без особливих напрягів і протестів проти фальсифікацій на Донбасі не спостерігається.
 
Значить перший пункт перемоги Януковича (мобілізація свого електорату) лежить в чисто технічній площині. Адмінресурсу тапідрахуйства в лічильних комісіях. Процедури вже настільки відпрацьовані, що сумніватись в їх дієвості думаю не варто, особливо якщо всі ті майстри лічби та адмінресурсу надійно всілись в крісла і на золоті унітази.
 
А значить лишається шукати ПРИХОВАНІ  резерви серед опозиції.
І значить знову пора починати співати мантри про ротивсіхство, безперспективність, всеоднаковость, та менше зло
 
Власне це все ми вже і спостерігаємо. Поки що в обережних незначних проявах. Чи то наїздах на Тягнибока дорікаючи йому антисемітизмом, фашизмом, та іншими ізмами, наїздів на Кличка дорікаючи йому нерішучістю, значними апетитами, тощо. Наїздів на Турчинова-Яценюка дорікаючи йому тушками, небажанням звільнити Тимошенко, тощо.
 
Далеко не завжди звісно такі наїзди мають провокаційну мету. Часто це є СПРАВЕДЛИВА  КРИТИКА.
Але потрібно сказати чесно, попри всю критику, ми ж з вами вже пережили 2010 рік. Знаємо, до чого призводить віра у всеоднаковість, принциповість противсіхства та менше зло плюшевого Яенуковича???
 
Тому я хочу, (суто за для усвідомлення ситуації) спитати кожного з вас, а отже прошу щоб ви чесно в коментарях під ІМХО написали мені відповідь на просте питання:
 
У випадку другого туру Янукович - (представник опозиції Кличко, Тягнибок, Яценюк, Турчинов, Тимошенко, тощо) ви готові підтримати   БУДЬ  ЯКУ  ФІГУРУ  висунуту цими партіями (Батьківщина-ФЗ, Свобода, Удар). Хто б це не був???
Прошу чітку і однозначну відповідь. Без всяких там а якщо????????
 
Щоб упередити декотрі питання одразу скажу за себе.
Звісно мені наприклад видається кращим варіант коли буде єдиний кандидат від цих опозиційних партій і щоб цим кандидатом був КЛИЧКО. І дуже хочеться щоб він переміг вже в першому турі з переконливим відривом.
 
Але при будь яких інших розкладах, я проголосую за іншого. Навіть якщо буде другий тур Янукович - Тягнибок то я голосуватиму за ТЯГНИБОКА і навіть згодний йти потім на барикади для захисту цього вибору. і мені буде поCensorship антисеміт він, семіт, фошист,  підорас чи просто мудак.

 
А ви шановні????
 
Отже прошу відповідати однозначно і щиро.
А чего так сразу смутился? Я просто спрашиваю…
Хорошо, другой вопрос: колоски в трудные годы воровал с колхозных полей?
Старик, изумленный таким неожиданным оборотом, молчал.
© Слово [31.01.2013] | Переглядів: 3329

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.5/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook