пароль
пам’ятати
[uk] ru

Вперде! За Росавтопромом!..


Вперде! За Росавтопромом!..

В марте этого года стартуют продажи новой модели AQUILA Таганрогского Автомобильного Завода, которую российские СМИ уже окрестили спорткаром.
В своем сообщении завод предлагает сделать заказ машины на сайте или по телефону, с 15 марта авто можно забрать на заводе по цене 415 тыс. рублей.
Двигатель - 1,6 л. Силовой агрегат обладает мощностью в 107 л.с.

 

- Альо! Альо я кажу! Баришня?.. Альо я кажу ще раз для блондінок!.. Шо?.. Пагано чути... Блін... Я передзвоню.
- Альо! Баришня?.. О, це вже краще... Комутаторна?.. Ух, ледве додзвонився. Аллах Акбар, баришня! Це Бруней вас беспокоїть. З`єднайте мене з ОАЕ. Ну, і шо вам не ясно? – Юнайтед Арабік Еміратез. Арабік? - ні, не кофе... Ні, без молока... З ким з`єднати? – з султаном, ясен пень. Ну до кого ще може дзвонити місцевий султан з брунейською пропискою? Ви ото як дитина мала, їй-богу... Нема?.. А ви його добре погукали в палаці?.. Ви в спальні дивилися, фройляни всі на місці?.. А на кухні?..  А де ж він тоді?.. Пішов відра купувати?.. Для нафти?.. Ага, значить планує збільшити об’єми добичі... Знову, жадібна курва, ціни обвалить... Шо, таки знайшли?.. Ай, маладца!.. Давай... Салямі алейкум тобі, аль Султан ібн Дубай!.. Привіт, кажу!.. Пагано чути?.. А так?.. Невдобно говорити?.. Та кидай ти ці відра, сядь там десь на лавочку в тіньочку, та й потриндимо. Нам же на роботу не спішити, ми ж султани... Та й я кажу: пруха по жизні – аж самому не віриться!.. Ага, і нафти, і піску навалом, і бабок – як у дурка фантиків... Чого дзвоню? - Та я просто прицінитися хотів: ти Porsche GT3 почом брав?.. А це в тебе карточка дисконтна, чи як?.. Від ста штук?.. А отой  Corvette C7, шо ти голімо валіком перефарбував?.. Та я тебе умоляю – всі просто ржали в Монако, коли ти на ньому приперся... Тільки давай без обід – це я тобі як пацан пацану... Чого питаю? – так тобі скажи, і ти захочеш... Добре, тільки цим блєдноліцим козлам європейським – Альбертику і Хансу-Адаму - не кажи... Та тут скоро стартує продаж нового тачила... Ні, спорткар, прем’єра, то я й хочу прицінитися, скільки це - 415 000 руб... Та акбар його знає, шо то за „руб” такий... Я свого бухгалтера запитав, чи він не знає шо то за руб – каже: перший раз чую... Звідки? - та в інеті на обідній перерві шарився, то й надибав...      
Так і я кажу – треба брати!.. Прикінь, двигло – 1,6!.. Це як даш копоті по хайвею!.. „Ланоса” – вобще як стоячого!.. Ага, на коняку ж більше... І назва у моделі пристойна – „Акуїла”... Ну як, хто-хто... Ага, це по культурному обміну... Уже, кажуть, у всіх на устах... Ні, ти не поняв – ТАЗ, це не тазіки, це спорткари... Ага... Сам ржав!..
Ти тільки нікому не кажи, не треба...
 
© Тецкатліпока [30.01.2013] | Переглядів: 2310

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.0/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook