для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Рихметика біля банкомата


Рихметика біля банкомата

 
     Злий оце, як собака. А чого?
Пішов до банкомата з зарплатною карточкою трохи його своїми копійками полякать. А він, падло, взяв і злякався. Тільки натиснув кнопку "Мова українська" він блимнув екраном загув як совдеповський автомат газ-води і усьо. Які я бубки на ньому не натискав, безрезультатно. Позвонив у круглосуточной центр поддержкі. Поддержалі. Через пару недель інкасіруют і карточку заберєтє, нада било пхать в свой банкомат, а нє в банк Россия.
     Ну шо ж, уже пхнув у цю банку, а не в свою, загнув мат, (доречі, стало зрозуміло, чого банкомати банкоматами називаються), бо ні цигарок ні пива, та й почапав до хати. Та от по дорозі (мабуть мізки без пива та нікотину вирішили трохи розім*ятись) прийшла така цікава мисля. Я не банкір і всі тонкощі цієї системи не знаю, але сподіваюсь, що хтось може бути в курсі.
     Суть в чому? Вкладуючи гроші на депозит, банк нам обіцяє відсотки за користування нашими грішми. Все ніби зрозуміло. А тепер візьмем зарплатні карточки. За звичай у банкоматах куп*юри номіналу 20, 50, 100 і т. д., інколи 10. 5 бувають дуже рідко. Ми. знімаючи зарплату карточкою, часто залишаєм до 10 грн. Здається копійки. Та як що взяти всих працюючих то вже зовсім не копійки. А девіденти на ці копійки куди йдуть?
     Я не банкір, але залишившись без пива та цигарок почав рихметику считать.
     Як що в нас на ДД є банкіри (Блокера прошу таблиці не малювать, бо я злий, не зрозумію), то розтолкуйте по чім в Одесі рубероїд, бо сам ніхрена не допетраю.
© TVOREC [27.01.2013] | Переглядів: 2971

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.6/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook