для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вірним шляхом йдемо товариші!


Вірним шляхом йдемо товариші!
Хотів я  створити щось  недільне, веселе, тим більш за вікном такий веселий сніжок та невеличкий морозець. Але на жаль, не виходить. Вірно казав свого часу професор Преображенський. «Не читайте радянські газети з ранку .....» до цього можу тільки додати, що наші українські не тільки з ранку не можна читати, але й на протязі всього дня, а за телебачення я взагалі мовчу. За всіма програмами так звані «геніальні» російські хами, які називають себе гумористами, і серіали, типу «Банди Петербурга» або всякі «бригади». Але повернуся до того, що я найкраще знаю і бачу. Це моє рідне місто Одеса, в якому я вже живу більше 60 років.
 
Своє місто я завжди любив і пишався тим, що я народився в такому славному, волелюбному місті, страждалому до людей і молодшим братам. Ні в якому разі не хочу вихваляти радянські часи, з його убогим, жебрацьким життям, але зараз всі, навіть найогидніші гримаси Советікума переплюнули будівельники «нового життя» Партії регіонів (надалі Ригів). Народ поступово привчили до байдужості і пофігізму. Декілька днів тому, у парку Горького (до речі, яке він має відношення до нашого міста?) Одна жінка, вдень, розсипала отруєний корм місцевим песикам, яких там усі підгодовували, і вони зовсім не були агресивні, на відміну від бультер'єрів і кавказьких вівчарок, яких там вигулюють іноді слуги можновладців, які живуть поруч, так от, всі ці песики, на очах гуляючих мам з дітьми, в страшних муках, виючи і сіпаючись, дивлячись жалібними очима на людей, померли. Ця жінка, ні, це не жінка, це сволота остання, спокійно собі пішла. Ви вважаєте, що ті люди яки гуляли в парку, її схопили і відвели до міліції? Ні, вони відвевши очі в бік і прикривая очі дітям, щоб вони не дивилися на агонізуючих тварин, пішли в на другий бік парку.
 
А наші місцеві буржуа, які за гривню в церкві, на амвоні купу накладуть, що роблять. Біля кожного кафе чи забігайлівки, чи то в Аркадії, чи то по центру міста ростуть дерева. Так от вони, задля того, щоб мати зайвий столик, готові зрізати, і зрізають живі дерева, а наш Петрушка, зі свого міського Олімпу, їм тільки пальчиком махає, Ну-Ну, каже, не забудьте зі мною потім поділитися. Особливо шквал по бідним деревам пройшовся по Аркадії.
 
Я в свою бутність дуже любив бувати в Аркадії. Це були своєрідні легені міста, а тепер, зелених насаджень там вдень, та ще й з ліхтарем, не знайдеш. Суцільні ресторани та інші злачні місця. Як ви вважаєте, хоч одного любителя знищення зелених насаджень покарали? Ні звичайно. Але коли виникають поодинокі випадки опору місцевих жителів такому беззаконню, їх гучно називають фашистами та бандерівцями, Петрушка їх громить зі своєю високої трибуни, а бандити марківці, так звані «антифашисти» з дубинами калічать їх, а місцеві, «дуже справедливі» суди, активістів садять до тюрми.
 
Місто завалений бігмордами зі словами Петрушки, як він любить Одесу, як він зробив 800 добрих справ для одеситів, але ж коли один з журналістів попрохав його назвати хоч одну добру справу, він його обізвав, як зазвичай фашистом і бандерівцем, та вигнав з засідання міськради. А губернатор хвалитися «народним бюджетом», завдяки якому відремонтовані дороги Одеси та Області. Він правду каже, після його ремонту, по цих дорогах впору влаштовувати танкодром. Але іноді, мені здається, що навіть і танки не пройдуть, особливо у Великомихайлівському районі.
 
Наше місто вже є небезпечний для життя. Кожен день в місті знаходять від 2 до п'яти трупів із слідами насильницької смерті. Вбиваю за все, навіть за те, що ти не куриш і не можеш дати сигарету якомусь нелюдю, який прохає у тебе закурити, і якщо ти не маєш сигарет, то вбиває тебе, і не дивлячись, що це відбувається в будь-який час дня, народ, сором'язливо відвертається, проходить повз, як би кажучи, що його це не стосується. Кажуть, от були раніше бандитські 90-сті. Так тоді, я пам'ятаю, кожен вечір я гуляв зі своєю дружиною і не боявся, а тепер страшно вийти за ворота. А тепер, спробуй вийди. Зайдеш в ресторан, там тебе з автомата, зайдеш в кіно - ножем, на вулиці дубиною або пістолетом. Єдино де в Одесі ще не вбивають - це в театрах і філармоніях. Там публіка не та. Але уявіть собі, в нашому міськраді один представник партії Ригів, заявив одну, дуже розумну думку. Навіщо нам театри, ходять туди одиниці і всі в майже фашисти-бандерівці. Давайте на місці ціх театрів, краще зробимо «елітні» клуби. Уявляєте, скільки бабла зрубаємо. А так доводиться з міського бюджету давати гроші театрам на опалення, на зарплати, ремонт - суцільні збитки.
 
Але треба віддати честь нашому Петрушці. Він дав гнівну одповідь зарвавшимся «антифашистам». Він сказав «Це питання поки не є своєчасним» Уявляєте, який він молодець!
 
Єдино, що в нашій Одесі, так це не помреш з голоду. На всіх вулицях стінка до стінки, а на центральних вулицях у два-три ряди стоять усякі крамнички, що торгують китайськими сувенірами та простроченими фісташками, вафлями і всякої іншої гидотою. На кожному кварталі по 5 аптек та 5 перукарень, навіть є такий унікальна крамничка, який зветься «Супермаркет ключів», правда його внутрішня площа всього то 3 м2, але зате супермаркет! Дуже багато на вулицях всяких будок з шаурмою із смердючої курятини та собачатини. Але книгарень не знайдеш, у тих, що ще залишилися, на 99% торгують книгами російського виробництва, але під рубрикою чомусь «Вітчизняні». Українських книг на прилавках практично немає.
 
Зараз на вулиці сніжок, випало сантиметрів 10-15. Але в місті колапс. Автобуси не ходять, трамваї — один на дві години, їздять тільки таксі, але за ціною в три рази вище ніж зазвичай. Сніг совсім не прибирається, ДАІ попросило доки така погода, водіїв не виїжджати на вулицю. Мабуть водії снігоприбиральних машин гадають, що це і до них відноситися.
 
Згадався мені як то випадок, був я колись в Америці, років 15 тому. Повезли нас туристів в Лас-Вегас. І треба було лиху статися, пролетів невеликий торнадо і засипав піском дорогу. Так ці кляті американці, кровосісі, на власних вертольотах привозили нам воду, їжу і пальне, щоб наші автомобільні кондиціонери не зупинялися. І все безкоштовно! Це напевно було зроблено в рекламних цілях, так як серед близько сотні автомобілів застряглих в корці, був один, з туристами з України і Росії. Аналогічний випадок був минулого літа в Криму. Зупинився потяг, ну що щось зламалося. Так от, місцеві жителі теж дуже «безкорисливо» кинулися на допомогу пасажирів, які мучились від спраги і спеки. Вони зовсім «безкорисливо» пропонували пляшку води,  вартість якої в крамниці гривень п'ять, за 25 гривень, бутерброд, вартістю 3 гр. віддавали за 10 гривень. Втерли носа цим поганим америкосам.
 
Фракція БЮТ в нашому міськраді дружною колоною вийшла зі складу БЮТ, сформулювавши це тим, що не хочуть складатися в фашисткою-бандерівської партії.
 
Ось такі справи в нашому славному місті. Після всього цього не дивуєшся, чому майже вся Одеса віддала голоси  за  партію Ригів та їх підлабузників.
© Tutanhamon [27.01.2013] | Переглядів: 2314

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook