пароль
пам’ятати
[uk] ru

Назад до сере-серу ?


Назад до сере-серу ?


 
  Пропагандистська війна з Україною та українцями велася та і ведеться досі без дотримання будь-яких принципів та моралі, з вкиданням неправдивої, часом навіть брехливої інформації, підтасовуваннями та використанням подвійних стандартів. Особливо це загострилося зараз, коли колишня імперія сересеру в який раз переписує свою історію, а паралельно хоче перешкодити незалежній державі Україні писати свою історію, об'єктивну історію свого народу.
 
"Міністерство освіти внесло зміни в програму зовнішнього незалежного оцінювання знань школярів з історії України, з якої, зокрема, зникли імена політиків Степана Бандери, Романа Шухевича та низки дисидентів-шістдесятників. Замість цього з'явилися питання про радянських партійних активістів і воєначальників." - Ось така вона "новина від нашої " влади.
 
  Воно просиділо вже три роки в кріслі міністра з портфелем освіти в Україні. І жодна з громадських акцій незгоди, чи то дій  окремих людей проти цієї антиукраїнської потвори не змогли те лайно прибрати з міністерського стільця. А це значить, що воно комусь таки потрібне.
 
Той хто вміє читати  - прочитає, той хто може ще думати, то хай подумає.
Я лишень поділюсь з  Вами фрагментами з своєї колекції - дивіться, читайте, думайте !
 







© Захар Беркут. [24.01.2013] | Переглядів: 3949

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати