пароль
пам’ятати
[uk] ru

На душі паскудно


На душі паскудно
От тому й пристаю до людей. А може і не тому, та все одно і пристаю і паскудно.
 
Кравчук на днях щось знову абортував. Що Янукович найбільший реформатор України, куди, мовляв, там Кучмі та Ющенку.  То я навіть не хочу лінки шукати. Бо і так ясно, що сцить сука за своє мерзенне життя. Синуля його тихенько орендує двісті тисяч гектарів землі, в курсі? Куди там Терещенку братися.
 
То Терещенко вкладав гроші в культуру, 80% йшло на меценатство, а ці вкладають в іноземну валюту, в золото та каміння в тих же іноземних банках. Щурі.
 
Ну як вам, незалежні панове з голими пупами та сраками, партійна ідеологія розвинутого соціалізму старого комуністичного очільника Центрального Комітету Комуністичної Партії України, першого Президента незалежної, соборної, демократичної, ліберальної, самостійної України, Кавалера масонського Ордена Святого Станіслава в дії? А знаєте, чому стільки гарних епітетів? А щоб красти зручніше було. Самостійно. Щоб не заважав ніхто. От понабудовували родинних гніздечок і докрадають вже до клямки цю Руїну. Які там спротиви, панове, які там майдани... Майте ж клепку нарешті в голові.
 
А скільки, бля ть, бабла із двохсот тисяч гектарів накосити можна, га?  А скільки вже понакошували? Слиш, таварисчь, папробуй гектарчик взять в аренду. Ну да...
От таке. То виявляється, що всі червоні зеленими стали, ви в курсі, чи не доганяєте? Червоні директори, в смислі. Зелені башлі тепер вагонами рахують. Там, де до Альп ближче. Ну, не тут же. Це ми дурні, фантики в спітнілій жмені тиснемо, а вони ні. Вони бога за бороду ще тоді схватили, зразу ж після тієї Біловежської пущі. Так і тримають і досі в кулаці і вже не розкулачують.
 
Що, кажуть, що воювати між собою почнуть, а ми, тим часом, їхнім маслом собі скибку намастимо? Не тіште, люди добрі себе дурними  ілюзіями.  Вони все консенсусом, як той лисий вчив, вирішують, нащо їм воювати. Система побудована настільки міцно, продумано, навіть не тут, шановні, а там і вже давно, що нам, живучим в паралельному світі, навіть приблизно того не зрозуміти. Як вона самозахищена від непередбачуваних несподіванок. В тому числі і ідеологічних.  Тут тільки її змавпували та підкрутили гайки під свої потреби.
 
Ладно, йдіть до біса зі своїми - що робити. Спочатку хоча б перестаньте щоки надувати. Сядьте, та подумайте, що є реально і що далі буде. Виходячи з того, що є. А не з фантазій того - що хочу. Я Папою Римським хочу бути, то й що. А те, що відбувається роками, про що вам говорить? Те, що крадуть, вивозять, знову крадуть, знову вивозять, га? А про що спротивники заморочені?  Про Юлю. Вона вийде, тоді їм буде добре. Так, чи ні?
 
А як не вийде до того часу, коли на спротивників дощ піде, то що? З інвестицій дощ, а з чого ж ви думали. Інвестують кожного, індивідуально. От такі діла, значить, пани та підпанки. Думки потрібно в інший бік повертати. Про Юлю, то спротивники вже показали свою спроможність до дій. Скоро їй впаяють ще строк, тоді ще раз покажуть. Нормальні спротивники вже б ту буцегарню по цеглині додому на пам"ять рознесли. От і виходить, - які очільники, такі і спротивники. От такий і опір диктатурі, окупації і чому там ще... Чи може ні, то тоді як?
 
Ковбаска є в холодильнику? Яволь! А вареники в шкварках плавають? Яволь! І налити є звідки? О, кольоссаль! То йест Хітлар капут! І тілівізір дурной включаю, погигикать наноч шоб.
 
А Юля в душі сидить? Сидить! І Юра доздихує поряд? І шо? А ніх"чо. Налівай, плять, борщ вистигає. Завтра підемо, кульку з сердечком надуємо і в небо запустимо. Гарно полетить, ліберально. Свино-рильно. Та якщо вже й думка не літає, то має ж хоч щось тут літати. Як у того жида, що годинник стоїть.  Бо і не стоїть і не летить. І впіймати не можна, бля ть, думку ту, що перетвориться у результат. Ну ніяк не ловиться. От і не розумію, в чому справа. Чи народ наш дурний, чи такий шкурно-падлючий, чи може навпаки - такий розумний, що й охопити той розум важко.  Немає пояснень. От тому, мабуть, і на душі паскудно. Авас?
 
                                                                                              ***
 
P.S.   Зло з малої букви "ВЕ" Марія Кривенко _ Середа, 23 січня 2013, 15:19
http://www.pravda.com.ua/columns/2013/01/23/6982065/
© Uatumbai [22.01.2013] | Переглядів: 2896

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.5/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook