для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Я тебе прощаю, Олено...


Я тебе прощаю, Олено...
Сьогодні, членша кримінального угрупування Партії Рецидивістів(ПР), Олена Бондаренко, написала лист Євгенії Тимошенко, донці політув'язненої , лідера опозиції, Юлії Тимошенко.
 
Ось деякі, на мій погляд, показові цитати цього "гуманного", "людяного", та "переповненого співчуття" листа а-ля Кузьмін.
 
" Женю! Ваша мама оплачувала рахунки тим, хто здійснював замовні вбивства людей, у яких теж були діти!"
"Ю. Тимошенко отримала 7 років в'язниці, але знаходиться у віп-палаті відомчої лікарні в умовах, яким позаздрить будь-який в’язень."
"Я не знаю, з якої причини найкращі німецькі лікарі не можуть поставити на ноги «хвору Тимошенко» вже більше року."
"Їй легше назвати свої гріхи «політичним переслідуванням», ніж відповідати за них."

 
Це не моя якась вигадка чи маячня. Я, дякувати Богу, психічно ще здоровий. Це опубліковано на сайті вищезгаданого кримінального угрупування Партії Рецидивістів(ПР) - Олена Бондаренко: Євгенія Тимошенко забула, що її мати перерахувала гроші вбивці людини, у якої теж були діти
 
Я не знаю, чи буде відповідати Женя на це, але я, пару слів скажу.
 
Олено! Ваша мама в свій час народила вас( "в" пишу з маленької літери, тому що моя рука, при згадуванні вашого імені, не хоче рухатися вліво, щоб натиснути Caps Lock), також жінкою. Яка в свою чергу, повинна також народжувати та давати життя. Наголошую, народжувати та давати життя! А не вбивати.
Я не буду нагадувати про заповіді Божі, за презумпцію невинуватості, це нагадування, для вас і для мене, звучить смішно. Де ви, а де Бог та право.....
 
Ні для кого не секрет, що ПР, в якій ви знаходитися, є кодлом крадіїв, корупціонерів та вбивць. Ні для кого не секрет, що у главаря вашої кодли, Януковича, "голубою мрією" є вбити Юлію Тимошенко. Не для вас, а для себе, я констатую, це гріх і це порушення прав людини. Також для себе, констатую, якщо ви не вийшли зі складу цієї банди, то ви також мрієте вбити Юлію Тимошенко. Тобто, ви співучасниця запланованого Януковичем вбивства.
Останні події в Харківській тюрмі-лікарні та метушня, так званого "генпрокурора"(читай, штатного ката при урці Януковиче), тільки підтверджують мої висновки.
 
Не знаю, чи народжували ви вже, і чи збираєтеся це робити, але ви вже не жінка. Принаймні, для мене. Жінка з'являються на цей світ, щоб давати життя. Ви же з'явилися, щоб його забирати.
 
Можна багато говорити та заперечувати, про те що Юлія Тимошенко невинна та знаходиться за ґратами за сфальсифікованими справами. Можна говорити, що тюрма, навіть і в золотій клітці, це все ж таки тюрма, і навряд чи хто з власної волі захоче туди переселитися. Можна говорити, що в таких умовах, в яких знаходиться Юлія Тимошенко, які ви їй створили, неможливо вилікуватися, які би лікарі не були.
 
Багато чого можна говорити, але все це на вас не справить ніякого враження. Ви не від світу цього. Ви не від світу Божого.
В мене є право засуджувати вас, але нема права вас карати. Таке право є у Бога. Тому, я звертаюся до нього з наступним зверненням. Кажуть, що, якщо є підстави, то Бог поза чергою розглядає таки справи.
 
Я поставлю в трьох церквах свічки та промовлю наступне - Я тебе прощаю, Олено, і хай Бог тебе простить.
© маска [21.01.2013] | Переглядів: 5254

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.3/80

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook