для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Фкантєкстє від Канаріса: 8-14 грудня


Фкантєкстє від Канаріса: 8-14 грудня
А я хочу бути міністром оборони! А що? А чому не можна? В армії я не служив, танк бачив тільки на малюнку, автомат розбирав в школі на уроках ДПЮ і  стріляв там же з мєлкашки… Плюс – це важливо! –  ні бельмеса не петраю ні у стратегічних ні у тактичних планах.  Саме той, хто й потрібен на міністра! Взагалі-то, я можу й міністром юстиції. Диплома відповідного я не маю,  на юридичному ніколи не вчився і біографія моя ніякою діяльністю, пов’язаною з правом, не забруднена. Більш того! Я можу бути будь-яким міністром в цій країні. Крім міністра освіти. Тут ясно, що крім Кременя ніхто більше студентів мобілізувати на вибори не зможе. Навіть я… І тому я хочу запитати: а чого Кременя ще не нагородили? Ківалов грамоту має, Колесников орден має, а Кремень, шо лисий?! Він також багато зробив для Майдану! Якщо б він не змушував студентів та викладацький склад голосувати за Друга Всіх Яєць та не об’єднував би ВИШі в Сумах то фіг би була Помаранчева революція! Не пішли б студенти на Майдан. Кремень герой! Як там в «чістоПісаніі» написано? «І на тобі, Кремень, збудую уряд свій! Хоч ти й не скала, але парень крєпкий і провірений!»
 
Може хто не в’їхав, так я поясню: Віктор Андрійович подав подання (це не мої тавтології!) на прем’єр – міністра і, разом з майбутнім прем’єром Юлією Володимирівною (та шо за біда з тими тавтологіями!), почали вони формувати уряд. І там з’явились такі неодноразово перевірені в боях прізвища, що я остаточно зрозумів – як ти яйця не крути, а в профіль вони виглядають не гірше як в анфас.
 

 
З огляду на останні потуги сформувати уряд я, нарешті, зрозумів, в Україні є дві біди – Президент і кадри. Дороги відійшли на третій план, а дурні входять  у дві перші категорії. Ще я зрозумів, що думати в період осіннього – зимового авітамінозу та депресії  не треба, бо можна додуматись до парадоксальних речей. Наприклад, у 2004-му році представники тодішньої опозиції кричали про масштабні зловживання у сфері освіти та перешкоджанні вільному волевиявленню студентів нібито з прямого наказу пана Кременя – тодішнього міністра (прости Господи!) освіти і (помилуй нас грішних!) науки. Зараз виходить, що пан Кремень чистий, як сльоза і професійнішого чоловіка за нього годі й знайти на посаду міністра (вибачте, пане Грінченко!) освіти і (даруйте пане Вернадський!) науки. Але хто ж вибачиться перед Василем Григоровичем? Публічно. Щоб у нас не виникало більше сумнівів у чесності Державного Діяча. От щодо Ківалова Сергія Васильовича тут усе зрозуміло – погану людину грамотою не нагородять!  Людину, яка могла б перешкоджати виборчому процесу, або його якимось чином спотворювати не могла б нагородити ЦВК в особі її сьогоднішнього Голови! Тому ніхто сьогодні не сумнівається, що Сергій Васильович Ківалов кришталевої чесності людина, а Сірожа-Підрахуй - це злобний монстр, командир роти російського спецназу, якого закинули злі люди у Київ  2004-го року, щоб він підло підбурював людей на протиправні дії! Потім, він, як і годиться всім міфологічним істотам, залишився тільки в людській пам’яті, як казковий персонаж. А от Василь Григорович Кремень? Невже ж прийме пост міністра з помаранчевих рук без вибачень? Невже ні медальки не заслужив чоловік ані грамотки? Хвилююсь я!
 

 
Є ще підстави для хвилювання й тому, що Юрія Івановича Єханурова усі ці роки ми знали просто як доброго й чесного, порядного будівельника, політичного діяча та партійного функціонера. Але ж зараз, після того як Президент подав його на посаду Міністра оборони, очевидно, що Єхануров не просто людина, а Універсальний Солдат! Остання розробка радянського ВПК. Їх разом розробили – бойового кіборга Кінаха та універсального солдата Єханурова. Кінаха спроектували у закритому КБ №3245/154 при В/Ч 12003А у Кишиневі-21, а Єхануров зійшов зі стапелів Байкало-Амурського танко-вагоно-праско-ремонтного заводу Забайкальського Військового округу… І тільки тепер ми всі побачили, що ці двоє є дійсно бойовими універсальними машинами, які з однакою ефективністю і силою можуть працювати на будь-якій посаді в уряді. Більш того! Дивлячись на те, хто був, є і має бути в нашому уряді я маю підозри, що всі ці люди є, як мінімум, андроїдами. Високофункціональними універсальними машинами, які можуть однаково працювати на будь-якій посаді. І – що важливо! - з однаковим же й успіхом!
 

 
Втім, для нашої номенклатури зовсім не важливо чим керувати та як керувати. За старою партійною звичкою вони всі (за невеликими винятками) просто мають бачити ціль, куди вести державну машину. Як там казав світлої пам’яті Леонід Данилович? «Скажіть, що мені будувати і я буду будувати!» Напевно, йому по-приколу бовкнули: «Гондурас!» І він збудував. Гондурас. Гондурас ви, Леонід Данилович! Це так вони про Вас, радники Ваші підлі говорили, а Ви  країну за цим прототипом збудували! Хоча, і цього не вдалось. Замість спокійного Гондурасу маємо нормальну Уганду з перспективою Антарктиди.
Я чого Уганду згадав? Знаєте? То я вам скажу:

«Израильский врач Михаель Зис, 12 октября задержанный в Донецке по обвинению в незаконных операциях по пересадке почек и ожидающий решения об экстрадиции, решением Ворошиловского районного суда города Донецка выпущен на свободу под подписку о невыезде. Об этом «Острову» сообщил источник в правоохранительных органах.
В то же время и.о. председателя Ворошиловского районного суда Виктор Коновалов не подтвердил, но и не опроверг эту информацию. «Я не знаю. Вчера я уезжал по делам, а сегодня только вернулся. Поэтому я не в курсе», - сказал он. «Но если решение (об освобождении и подписке о невыезде – «Остров») принималось, то оно принималось по закону. В наших судах все делается только по закону», - заверил он. По информации «Острова», дело об освобождении М.Зиса слушал судья Геннадий Мищенко.
Как сообщалось ранее, израильская полиция, расследуя дело так называемых "черных трансплантологов", выяснила, что большинство операций по пересадке донорских органов они осуществляли в Донецком центре трансплантации почек под руководством доктора Зиса, который решением Министерства здравоохранения Израиля лишен лицензии на проведение врачебной деятельности. 12 октября Михаэль Зис был задержан донецкими правоохранителями по запросу их молдавских коллег. Генеральная прокуратура Молдовы обратилась к правоохранительным органам Украины с требованием о задержании и экстрадиции в Кишинев израильского врача Михаэля Зиса, подозреваемого в незаконных операциях по пересадке донорских почек. Израиль настаивает на экстрадиции господина Зиса в Израиль.»

Остров
 
Вийшов непоганий анекдот – раз цього «доктора Менгеле» євреї з молдаванами ловлять значить він наш, свій! Так подумали у Донецьку і наш найгуманніший у світі суд безкорисно випустив доктора Зіса. Однак, вийшла неув’язка. У нас, коли випускають під підписку про невиїзд, то коню ясно, що далі дорога відкрита тільки в Ізраїль. Як у Каліновського, наприклад. Однак, тут вийшла дещо нестандартна ситуація – Зіс в Ізраїль не поїхав (чого б то?). Тому, наш милосердний суд, тепер уже руками Донецького обласного апеляційного, закрив доктора Зіса назад до цюпи. Напевно до тих часів, коли доктор остаточно вирішить куди ж йому тікати. А й справді – не  видавати ж хорошу людину молдаванам на поталу! Що ж ми звірі чи що?
 
А от СБУ розпоясалось не на жарт! Прийшли до хорошого хлопця Колі Рудьковського і викликали на допит! Ну звєрйо оранжеве! Ще до влади добре не прийшло, а вже репресії починає. І із-за чого? Смішно сказати!
 
«Епізод, за яким викликається Рудьковський в СБУ, стосується поїздки "Київ – Париж – Київ" на приватному чартерному літаку, яку він здійснив з 9 по 12 червня цього року, оплативши цей рейс за рахунок Мінтрансу.
«За інформацією "Української правди", цю поїздку Рудьковський здійснив разом з однією з колишніх "Міс Україна". Зараз, за інформацією УП, він перебуває у Москві.
Водночас Рудьковський стверджує, що літав у Париж на зустріч з віце-президентом Єврокомісії з питань транспорту і офіційно погодив свій візит з прем’єром Віктором Януковичем.»

Українська правда
 

 
Просто смішно! Злітав чоловік до Парижа на пару днів. З 9-го по 12 червня. На переговори з цим, як його… віце-президентом Єврокомісії з питань транспорту! Ну, ясно що в суботу – 9-го червня того віцика європейського на роботі не було. В неділю – 10 червня його, чорта, на роботі також не було! А поговорити ж з ним треба? Треба! Тому Коля затримався в Парижі ще до вівторка 12 червня. А чого брав з собою ту міс? А кого було брати?!  Заступника свого? Ви здуріли? Ви Колю в чому хочеш звинувачуйте, але в нетрадиційній орієнтації не смійте! Ну от. А тепер Микола – чесна людина! – мусить тимчасово виїхати, поки все затихне… Так як ізраїльський паспорт на всю Соціалістичну партію був один і його стибрив з собою Луценко (безсовісна людина!) то Микола, всупереч очікуванням, майнув не в Тель-Авів,  а  в Москву. Там можна «залягти на матраци» разом з порядними людьми – Бакаєм та Білоконем. А як трохи втихне – можна і вернутись. Ну справді, не посадять же Рудьковського! Ну максимум – грамоту дадуть.
 
А от ордени цього тижня, як не дивно, не давали. Є тут, правда, кандидат на медаль «За відвагу» - депутат Лук’янов. Він у доленосну для країни мить блискавично зорієнтувався в обстановці і врятував з рук Голови Верховної Ради Яценюка його картку для голосування від непоправного… Правда, Яценюк, молодий  та зелений, в ситуації не розібрався і, як паслєдня криса, накатав на пацана заяву в генеральну прокуратуру! Ну просто зубрілка кончєна! Стукачок! Такий молодий, а такий зіпсований той Яценюк! Добре, що хоч депутати вчасно розібралися в усьому і вирішили Лук’янова недоторканості не позбавляти і  строго не карати. Ніяк вони його вирішили не карати. Ще тільки треба цьому ботаніку очкастому понятія розкласти нормально та розказати по чом на зонє халва. А то нє сідєл даже, а пацанам тута базари втірає…
 
От так воно все й було. От так воно все є. І є така певність, що й буде. Стабільність не спинити!
 
Канаріс [14.12.2007] | Переглядів: 5194

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.4/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook