пароль
пам’ятати
[uk] ru

Бо всі народ. всі Богоносці..........


Бо всі народ. всі Богоносці..........
Я сумно дивлюся на наше поколiння
Жлобiв невихованих. Грошi їм
Дорожче за храм святий. Мамонi, а не Богу
Возносять цi хуї свої молитви.
(с) "Мавлік Морозов"
 
Яка була основна ідеологія так званої приватизації в Україні??? Ні не офіційна, з отою заманухою про знайдення ефективного власника для неефективного виробництва. Це була мара, туман для народу.
А що насправді? А насправді звісно було кілька схем (оренда з викупом, приватизація сертифікатів і ще купа варіантів), але головною метою цих схем була проста конструкція:
ДОЙКА.
 
Тобто підприємство (часто успішне) тупо розкрадали, продавали вкрадене, розбирали ледь не по цеглинці.
Далі підприємство різалось на метал, котрий також продававсь. Далі власність просто перетворювалась на пустир. Інколи такі порожнини продавали як земельні ділянки, але то в привабливих місцях, курортах, великих містах.
 
Це призводило до руйнації соціальної інфраструктури. Так фактично Донбас перетворивсь надшвидкими темпами в деприсивний регіон.
 
Цей етап відбувавсь приблизно  з 1989 по приблизно по 2002 рік і призвів до появи ОЛІГАРХІВ.
 
Але ментальність у цих олігархів лишилась та сама. Вибити власність, видоїти її, продати і далі цикл по новій.
І ця ментальність є головною характеристикою другого етапу. З приблизно 2002 і по сьогодні цей етап триває.
Мінялась влада, але постійно відбувалось наступне. Стара схема Видоїти, порізати та продати отримала новий імпульс і обриси.
Тепер все відбувається наступним чином:
 
Отримати власність (приватизація вже за гроші на дутих тендерах), потім успішна дойка підприємства, далі береться кредит і цей кредит стає фактично актом майбутнього продажу. Причому кредити останнім часом беруться в Росії та Китаї. Росія таким чином скупає майно у так званих "наших" олігархів і окрім виробництв отримує контроль над соціальною сферою та відповідно над політичною, а Китай має приціл на нашу українську землю.
 
Цей етап, з огляду на шалені темпи покращень Януковича (коли вся вертикаль працює як один організм, ні президент ні уряд не сваряться і все працює як конвеєр.) триватиме ще років 10. Максимум.
Ну, а далі звільнені від своїх активів, причому за власною згодою, гацпада Янукович, Ахметов, Нусенкінс, Коломойський, Пінчук, Фірташ стануть історією. Поїдуть десь в Европу, Америку чи ще де ніде. А їх місце займуть РОСІЙСЬКІ олігархи під контролем ФСБ. В Росії така специфіка, що все контролює ВЧК товарища Путіна.
Ми якраз з вами в початку цього процесу.
Олігархи активно скупають не приватизовані ще об'єкти (хоч і майже за безцінь), а для цього їм потрібне живе бабло.
Звідки взяти? В КРЕДИТ. Кредит то треба віддавати? Крадуть нове майно, а це за невелику суму продаватимуть кредитодавцю і на новий цикл.
Власне таку скупку ми бачимо в Білорусі, котру скупають і відповідно натягують на білоруський народний костюм московську фуфуддю. Просто там олігарх ОДИН. Прізвище ЛУКАШЕНКО, а в нас олігархів купа, це дає певну специфіку.
 
Що далі?
Далі нічого доброго. Адже Російська модель теж модель не творення, а ДЕГРАДАЦІЇ. Тобто подальше руйнування відбуватиметься вже в межах якогось Евразійського союзу чи Митного чи якогось подібного.
Він звісно зруйнується остаточно розваливши саму Росію. Кінцевий якнайкрайнійщій кінець стане десь за 20 років.
Далі знов Україна отримає повноцінну незалежність. На той час відбудуться значні соціально економічні та етнічні зрушення. І то вже буде нова історія і нові реалії.
 
Додадок:
А між іншим, чого це олігархи підняли такий лемент з приводу Свободи? Всі оті жидо-єврейські соплі підняті останнім часом, всі оті синхронні заяви з боку місцевого олігархату та їх кремлівських колег-подєльніків, це просто пересторога Свободі, котра має в своїх планах націоналізацію і ще багато штучок, прям як комністи. Тільки КПУ олігархам і чекістам не страшна, адже там народ вже підгодований і неідейний та і самі вже комуністи часто олігархи місцевих рівнів. А от Свобода це ще пролетаріат..................
© Слово [19.01.2013] | Переглядів: 1879

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.0/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook