для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ты суслика видишь?


Ты суслика видишь?
Несподівана, як прибуття "Хюндаю" за розкладом, новина: 17-го січня відбудеться засідання Комітету економічних реформ.
 
Ви забули, що у країні йдуть реформи?
 
Чи, може вирішили, що прихід покращення є наслідком їх успішного втілення?
 
Або вважали, що реформи - це порожні слова?
 
"На чому грунтується мій оптимізм? На політичній волі людей, які сьогодні прийшли у владу. Я маю на увазі президента передусім і команду уряду. Ви можете її критикувати як завгодно, але є політична переконаність, що реформи робити треба. Немає іншого виходу."
Це пані Акімова у червні 2010 року, інтерв'ю "Дзеркалу тижня".
 
Важко заперечити жодному її слову і зараз. Переконаність є. І воля.
 
Навіть уявляю, як він піднімається з золотого унітазу президентського трону крісла і промовляє:
 
- Сірьожа, а щось ми давно ето... как єго... нє імплємєнтувалі рехворму какую-нібудь...
 
І, жодних сумнівів, виявляється, що усе чудово, реформи йдуть, і виключно у відповідності із графіком - бо, як казала та ж пані у тому ж інтерв'ю
 
"буде розроблено абсолютно конкретний план-графік реалізації тієї чи іншої реформи. Люди з моніторингового комітету стежитимуть за тим, наскільки він виконується. Інформація буде регулярно заслуховуватися на Комітеті економічних реформ, що означає постійний президентський і прем’єрський контроль за тим, як іде процес".
 
Хтось може заявити, що сайт комітету давно замерз, навіть склад комітету не оновлювався з 2010 року (добре, хоч ніхто з реформаторів не вмер), що економіст Акімова якогось біса їздила різати стрічки під час відкриття перинатальних центрів, про які жодного слова у жодному плані жодних реформ немає, замість займатись своїми прямими обов'язками.
 
Але президент вирішив - і цей хтось сьогодні, за дві години до 17-го січня, може наочно переконатися у існуванні ховраха. Та й бабака заодно. Бо яка ж рішуча реформа без Віктора Миколайовича Тихонова, який готовий судитись за посаду першого секретаря луганського міськкому КПСС? Та ще з досвідом посла у Білорусі...
 
Ну і Каськів, зрозуміло... Тігіпко... Королевська... Арбузов та Колобов, що відлетіли до вирію просити грошей - от і їм буде чим похвалитись: суслик існує! реформи йдуть!
 
Та і весь Кабмін заодно - де ж людям зустрітись хоч іноді? Людям, які своєю дііяльністю протягом останніх скоро трьох років наочно продемонстрували вправність і високий проффесіоналізм.
 
Дивно, що у списку нема соковитої постаті Бориса Колєснікова...
 
Суслик і програму підрихтував - замість незрозумілих план-графіків, датованих кінцем липня 2010, від вивчення яких виникали дурнуваті запитання - а де відмітки про стан виконання? - на сайті з'явилася грубезна праця (87 сторінок!) "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", створена 4 серпня 2010 року.
 
Що наочно свідчить про існування бабака вічних цінностей...
 
Тому, що "програма — не Біблія. Вона зазнаватиме певних змін у міру того, як просуватиметься процес" - як казала незмінний секретар комітету Акімова у червні 2010 року.
 
І незмінність програми свідчить: суслик есть реформи просуваються успішно!
© chemist [16.01.2013] | Переглядів: 3528

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.4/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook