для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

М’ясо Азарова


М’ясо Азарова
От вже ці українці. Знову не догодили Азарову. Ну, просто з якоюсь маніакальною впертістю намагаються зіпсувати настрій прем’єр міністру.
 

 
Виявляється мало українці їдять м’яса. Хіба ж можна так поводитися з немолодим вже чоловіком, доводити його мало не до сліз. Невже так важко їсти більше м’яса, це ж так просто – всього лиш з’їдати цього корисного продукту в півтора рази більше. Щоб сягнути європейських показників. І тоді вразлива душа Нікалая Янича заспокоїться й гіркий клубок не підступатиме до горла.
 

 
Чесно кажучи, українці таки стараються. Якщо вірити Азарову. За його словами, ми з вами стали їсти м’яса на шість кільо в рік більше. Кожен. Може й так. Але я особисто цього не помітив. Хоча воно наче й важко помітити, бо шість кілограм на рік – це всього лиш шістнадцять з половиною грам в день. Як таку дрібничку помітиш?
 

 
Та й взагалі, виникає підозра, що це зростання відбулося за рахунок депутатів, міністрів, чиновників й особисто Януковича. Ну, і тих хто ще там поблизу державного корита треться.
 

 
Бо шляхом нехитрих підрахунків виходить, що вся ця братія почала їсти на кілограм-півтора м’яса в день більше (це якщо без родин). Оце вже щось. Це вам не якісь шістнадцять грамів на день. А в середньому виходить, що всі ми дружно стали їсти м’яса на шість кілограм в рік більше. І якщо всі «коритники» підключивши на цей раз родини піднатужаться, то Європу ми доженемо й переженемо. «Тобто, є можливості для зростання» - як оптимістично стверджує Азаров.
 

 
Та й населенню України варто б підтримати керівництво держави й з’їдати бодай ще на десять грамів м’яса в день більше. Це не важко. Це всього лиш якихось двісті гривень (плюс-мінус кілька гривень, залежно від ареалу проживання) в рік. Ну, не сходите раз до стоматолога, поставити пломбу, яка біда. Зате покращите показники й потішите старого прем’єра. Бо якось воно негарно доводити до сліз літню людину. Не по піонерськи це.
 

 
Непокоїть лише одне. Чому Нікалай Янич нічого не сказав про свою улюблену капусту. Може вже склероз?
© R`n`R [11.01.2013] | Переглядів: 3608

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook