для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ АНАЛІЗУ ДИСКУСІЇ ДОВКОЛА ІМХО ДАЯНИ КАРЛ «МАРКС VS О.ФЕДОРЕНКО»


ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ АНАЛІЗУ ДИСКУСІЇ ДОВКОЛА ІМХО ДАЯНИ КАРЛ «МАРКС VS О.ФЕДОРЕНКО»
На виконання домовленостей із шановним учасником різних дискусій WOODWOOW, даю свій короткий звіт за проведений аналіз дискусії після розміщення ІМХО ДАЯНИ від 10.01.2013 р.. Доручення проявилось після мого коментаря:
dobryj5 10.01.2013 23:32:20
шановна, пані WOODWOOW! Ваша активність сьогодні під даним ІМХО може викликати багато запитань. Точніше сказати, вже викликала. В чому тут є Ваш інтерес, що Ви особисто цілий день і вечір тут з усіма ведете перегукування? Причому, читати денні коментарі і вечірні то дуже легко можна побачити деяку відмінність. Ви що по змінах працюєте із напарником?
…Нічого особистого. І відповіді я, взагалі, не чекаю. Але бачив я Вас вдень, бачив ввечері і зараз вночі і дуже помітна різниця. Навіть, не в тональності, а в методиці. Чомусь Ви почали зводити проблеми до інших учасників та акцентів.
Якщо би взяти із 17 сторінок коментарів, то, напевне, 25-30 % - це ваші. Хоч це і є, можливо, для сайту і добре.

На що вона відповіла:
woodwoow 10.01.2013 23:40:37
То есть Вы утверждаете, что если собрать мои комменты то они займут 4-5 страниц??? Будьте добры сделайте это. Соберите и докажите! Заодно посчитайте общее количество комментов и сколько из них принадлежит мне!
Я, як людина відповідальна і з почуттям готовності виконати прохання дам, пообіцяв тоді, що «завтра», тобто вже сьогодні такий аналіз зроблю. Що я і роблю.
 
Таким чином ми виходимо із того, що заввідідленям Даяна виклала свої науково-суспільні спостереження і висновки у своєму ІМХО «КАРЛ МАРКС VS О.ФЕДОРЕНКО».
Першим коментарем відізвався
инженегр 10.01.2013 11:49:28: Ух, шо щас будет?! Дайош СРАЧ!!!

Підкреслимо тут, що це відбулось в 11 год. 49 хв. До нашої розмови о 23 год 32 хв вже набралось 326 коментарів і пішла вже 17 ст.
Аналіз дискусії показує, що в дискусії взяли участь 33 учасники сайту, тобто 33 членів персоналу. З них 24 учасники явно підтримали одну ВИСОКУ СТОРОНУ парі - Карла Маркса. Це шановні: Клапейрон, Святиє суслікі, ланецкий, @ндрійко, Sumerky, HOCUL, Антифриз, Слово, barbudas, Horatio, Karl Mаrкs, Cимплетон, PiligrimK, Ami, Tutanhamon, kinsulis, Тузик_Киевлянский, bf-109, медове, Галя, Пирк, Саня электрик, Elena1612, Атеист – всього 24.
6 члени медперсоналу виразили у різній степені підтримку Олега Федоренка. Це також не менше шановні члени медперсоналу: Виталик, Pavlotex, AlexLoL, woodwoow, Олег Федоренко, Emulator+.
Проявились 3 члени медперсоналу, які не виразили підтримки жодній високій стороні спору, а відізвались негативно, взагалі, повернення дискусії до даного питання. І це були шановні: сережкина, дуплет і oldcat.
 
Я зарання прошу вибачення, що можливо чиюсь позицію не так зрозумів. Поправки приймаються і уточнення позиції також у письмовій або усній формі або у зручній пропозиції персоналу. Навіть при розборі у ресторані. Я думаю, що в нікого не буде заперечення і образи на моє таке групування персоналу.
 
Отже, до мого за порядком 326 коментаря найбільш активним був О. Федоренко, який видав 46 коментарів. Переважно він не залишав жодного учасника дискусії і відразу давав розгромну характеристику автору коментаря. І це звучало показово так:
Олег Федоренко 0.01.2013 12:09:02
Святым сусликам, я советую умереть свой пыл и тщательнее подбирать выражения. Ибо есть такое понятие, как "культура общения".
Если уж кто-то первым начинает хамить в мой адрес, у меня появляется право на применение симметричных мер. А уж за "незлым тихим словом" я в карман не полезу.
Или кому-то хочется разгребать завалы от моих трехэтажных матов в адрес хамоватых оппонентов?
Олег Федоренко  10.01.2013 12:15:12
Это Вы о ком любезный? Если обо мне -- то так и пишите. Или, ссыкливый Вы наш, бзидете нарваться на бан?
Олег Федоренко 0.01.2013 12:20:35
О, сколь характерны сии борзые фразы для беспонтовой гопоты.
Хм, как только мои оппоненты сбиваются до купы, то из них почему-то получается не коллектив, а стадо уличных гопников.

Як видно тільки із короткої витяжки, ОДНА ІЗ ВИСОКИХ СТОРІН СПОРУ за 11 хвилин (від 12 год.09 хв.02 сек. до 12 год. 20 хв.35 сек.) встигнула перегукнутись дипломатичною мовою із трьома членами персоналу. В такому тоні відбулись переважна більшість всіх 46 коментарів. Правда згодом на тривалий час Одна висока сторона відлучилась. Так само як і друга, тобто Карл Маркс на тривалий час пропадав.
 
Треба визнати, що хоч на другому місці розмістилась шановна пані woodwoow, але я був в корені неправий у визначенні кількості її коментарів. У дійсності із тих 326 коментарів авторство шановної пані належать тільки 29. Хоч на час (ранок 11 січня, до вступу нової хвилі дискусії ця кількість становить 47 коментарів. Але ці 18 коментарі вже після мого мушкетерського випаду пішли на звинувачення шановного автора ІМХО Даяни та кілька на розмови із Вашим покірним слугою, тобто мною.  
 
Але я повинен відразу відмітити, що коментарі у більшості, були розлогі, широкозахватні. Багато із них мали вигляд і перший із них вже на 3 сотрінці коментарів:
woodwoow 10.01.2013 13:49:13
2 (два)
Надоело
"ми бачимо, що  кандидати у депутати були ВЫДВИНУТЫЕ «на базі партії "Батьківщина", і ЗА ПОГОДЖЕННЯ ЮВТ об’єднані у фракцію “Батькіщина», якою ЗА ПОГОДЖЕННЯМ  ЮВТ керує   Яценюк.
РЕЗУЛЬТАТ ВИБОРІВ. У Верховну Раду зайшло 99 депутатів, які були висунуті і узгоджені  «на базі партії «Батьківщина» , і які, за погодженням ЮВТ увійшли у фракцію «Батьківщина»."
Я так понимаю, что большинство коллег разделяет эту точку зрения и ради того, что бы признать Олега проигравшим готовы согласиться с этим утверждением Даяны???
Так вот дорогие мои..Когда из фракции "Батькивщина" побегут тушки даже не заикайтесь, что это люди Яценюка, им лично заведенные в список!!!
Це кандидати у депутати були ВЫДВИНУТЫЕ «на базі партії "Батьківщина", і ЗА ПОГОДЖЕННЯ ЮВТ об’єднані у фракцію “Батькіщина», якою ЗА ПОГОДЖЕННЯМ  ЮВТ керує   Яценюк."
А теперь поговорим о Табаловых????

woodwoow 10.01.2013 14:07:00
инженегр 10.01.2013 14:02:39
окончательно вывести условия пари (он ведь сам был инициатором) в однозначную формулировку не удосужился.
Вы подтверждаете то, что я написала между прочим.
 
woodwoow 10.01.2013 14:01:34
Условия спора были выписанны некорректно.
инженегр 10.01.2013 14:02:39
Учтите, если бы фальсификации были более глобальными и в ВРУ прошло бы только 78 депутатов от ОО Батькивщина, то Олег тут бы всех мордой водил по батарее а не только классика. Ведь такое действительно могло произойти.
А Вы, Инженегр, действительно не понимаете, что при таком развитии событий Олег бы выиграл пари однозначно??? Ибо если бы объединенная фракция "Батькивщина" насчитывала бы меньше 78 штыков, то от партии Батькивщина их бы было еще меньше?

woodwoow 10.01.2013 14:13:16
@ндрійко 10.01.2013 14:10:24
Всі згодні, що Фе має заплатити.
Так уж и все???
 
Cимплетон 10.01.2013 14:11:01
оценка или самооценка личности с точки зрения общества.
Ну это спорный критерий. Он зависит от многих причин, в том числе и от того каково само общество. Да и со временем  оценка одним и тем же обществом как  людей так и событий может меняться при чем кардинально.
Хоч і були маленькі, такі як:
woodwoow 10.01.2013 14:10:11
Cимплетон 10.01.2013 14:04:01
Ву, не важно, кто оказался тушкой. Спор шел о доверил народа имени партии, и об умении партии защитить этот выбор на выборах. Не виляйте. Я тоже считаю вас необъективной.
Си! Считайте как хотите. Ваше право.

Отже така картина маслом, а може і олією вийшла. Так чи інакше дискусія пройшла насичена як інформацією, так і образами. Погано, що висновків для узагальнення не буде. Всі залишаться при своєму розумінні. Того консенсусу не досягнуто. Візьмемо одну тільки позитивну сторону, що учасники трохи вдосконалили своє мистецтво вести дискусію і дехто підтвердив свою загальну характеристику.
 
Я особисто вдячний шановній woodwoow, за те що вона втягнула мене у спогади моєї юності. А в нас, якщо щось із святого залишилось – так це спогади, які ми були.
 
Для пані woodwoow та читачів я повинен пояснити за ту розмову, що відбулась. Та й так, дещо розкрити із свого Ніка, так як О.Ф. також звинувачує нас, що ми ховаємось за тими ніками.
 
Ми після закінчення вузу, вже дипломовані спеціалісти, проходили військові збори на Яворівському полігоні, в учбовому центрі. Вже на той час було також відомо, що я, маючи направлення на роботу в колгосп у Мостиський район, все ж залишався на роботу  на кафедрі інституту. Окреме питання, все ж як я дійсно залишився, бо були вимоги їхати за направленням.
 
На зборах, як істинний український поліщук, я добросовісно проходив курс навчання. Був молодий, неодружений, в армії не служив. В учбовому взводі були однокурсники віком по 34 роки. Дехто із них на той час відслужили по 3 роки дійсної, попадали на чехословацькі події в 1968 р. і для них ті збори були, зрозуміло де.
 
Я ж добросовісно виконував команди «К машинам», «По машинам» і т.п. Добре стріляв. А ми стріляли із всіх видів стрілецької зброї. Виконував вправи із першого пострілу гладкоствольної пушки чи гранатомета. Економив по одному пострілу. Нам для вправи давали по два постріли, але якщо ціль була поражена із першого, то другий підполковник кричав по рації не проводити.
 
Звичайно, мене підполковник, куратор нашого взводу, ставив завжди у приклад іншим і настійливо рекомендував іти в армію, гарантував добру кар’єру. Хлопці також діставали до печінок, типу для чого тобі та кафедра і професор, іди в армію. А часу було в окопах достатньо, щоб діставали. Каюсь, але було, що я одному такому старику, навіть, казав: Вітя, ти бачиш, що я стріляю дуже добре. Для чого тобі, щоб я випадково вистрілив не в ту сторону. На що він дуже добре відреагував і більше мене не зачіпав і в той момент, дійсно перелякався, побілів і відійшов. На що я і в той момент пожалкував. Але що було, то було. І це моє життя.
 
Ми йшли на роботу в сільську місцевість, а звідти в той час до армії молодих лейтенантів не призивали, тільки добровільно за рапортом. Так чи інакше, але я по лінії військової служби у запасі  дійшов до підполковничої посади командира парашутно-десантного батальйону. Правда, коли мені вклеїли у військовий квиток те «мобпредписание», я швидко після того комісувавсь. Оскільки хотіли взяти на 2 місяці на перепідготовку і обіцяли два стрибки із парашутом. Я так із парашутом в житті не стрибав.
 
До речі у 80-их роках, так втік із сільського господарства і був призваний в армію із Володимир-Волинського району Волинської області всім відомий в Україні Вадим Колесниченко. Правда він вже йшов до армії секретарем райкому комсомолу. Але в мене чомусь є переконлива думка, що він таким чином втік від рекомендації райкому партії очолити головою якийсь колгосп. Я також у свій час втік від такої перспективи в аспірантуру на стаціонар. А вже мали везти на представлення у колгосп на Львівщині.
 
Але це так відхилення від теми. Будемо рахувати, що я прохання-доручення виконав. Визнаю, що я помилився. Трохи перебільшив зусилля пані woodwoow. Але погодимось з тим, що і вона серед учасників дискусії дуже вже виділялась своїм завзяттям.
© dobryj51 [11.01.2013] | Переглядів: 2439

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook