для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Різдвяні новини


Різдвяні новини
   Ось і новий рік настав. Відсвяткували. Як і завжди, до гаранту приходили дєдушка Відмороз із онукою Муркою... Чи то Мурка до Пшонки? І святе Різдво вже пройшло. Хоч усі знають, що алкоголь- зло, але традиція є традиція, тому з новинами зараз не густо... Ну ось трохи звеселили людей Депардьє з Бордо, але це- не в нашій пісочниці. Ну пішла вже Королевська на політичну пенсію. Везе ж людині, у такому віці... Але й це теж не дуже новина, а так собі. Але дещо таки є.
 
   Ось наше муму двічи несудиме зустрічало Різдво у жіночому монастирі. Там і ляпнуло, що ми повинні гарно працювати заради добробуту дітей та онуків. А у мене- відразу два питання. Перше: а що, на сьогодні відмінили покращення? Хай так, я згоден і через місяць... Теж ні? Так дітей та онуків ще вивчити треба, виростити та елементарно вигодувати. А як?
 
   Та й ще питання. Послухайте, надто дорогий наш, може ви це про добробут власних дітей та онуків? Власних, в смислі, синьо-біло-партєйних? Так хай для них чортяка вилами працює, а я краще подивлюся. І якщо іменно це й малося на увазі, то це, як кажуть, поганий піар. На двійку.
 
   Тут ще трохи із церковного життя. Ось двійко немаленьких покращувачів на Різдво за вівтарем стояли. Цікаво. Ну, їм можна. По-перше, гундяєвський "боженька" за бабло із Азарова льогко святого Миколу зробить. А по-друге, це просто прояв релігійної толерантності: гундяєвський священник сприйняв наших героїв як власних колег, правда, не православних, а тих, що у Церкві Свідків Покращення. А те, що вони не Богові, а Мамоні поклоняються... див. "по-перше"...
 
   Тут ще одне видав наш гострий розумом гарант усього сущого. Що буде Україна адаптувати своє законодавство під Митний союз, тобто під Азіопу. Ось тут я, хлопці та дівчата, не второпаю. Ми ж наче до Європи збиралися? "Да нє, нормально, пацани",- кажуть нам згори,- "одне іншому не заважає". А це, панове-товаріщі, як сказати. Ви хочете, як кажуть сусіди, "і нєвінность соблюсті і капітал пріобрєсті". Так я вам скажу, якщо не знаєте, що в житті так не буває. І цноту ви втратите так, що аж кухвайка загорнеться. І грошей, думаю, ніхто не дасть. Скажуть, досить вже ви нахапали. Так що, підозрюю, трахнуть вас ті й ті.
 
   Отак і виходить: хочете у Європу, а вона вас - ні. Зауважте, не Україну Європа бачити не хоче, а саме вас. Вас, що носять костюми, як китайський "Адідас", вас, що вважають себе елітою нації, а ностальгують по старій добрій бейсбольній битці, якої так не вистачає в тепер наманікюрених руках. В Азіопу ви, звичайно, не хочете. Бо там їхні акули теж мають немаленькі апетити та вже лаштують зуби на ваш пиріг. Ви його теж вкрали, але так давно, що звикли вважати його своїм.
 
   Побий мене грім, але вважаю, що десь у Білокам’яній лежить якась тека, а в ній- якісь папірці. Пам’ятаєте, як у Бендера на Корейка? А тут, думаю, лежить у течці третій повновісний строк нашого світоча, вождя і вчителя. Бо надимає щоки й випинає груди він виключно тоді, коли Пуцькін не бачить і не чує.
 
   Та й що з нього взяти? Йому, бідолашному навіть тут, вдома, мабуть такі жахи ввижаються: заколоти, різні там шахіди-камікадзе. Та Юлька ж, Юлька! А як куди за кордон, то там вже повний триндець. Вже уся Європа звикла: приїздить Янукович, значить, біля туалету- його охорона. І нікого не пустить! Бо раптом хронічна ведмежа хвороба перейде в гостру форму- а там товчок голова ЄС безвідповідально займає!
 
   Правильно, в порядку виключення, сказав гарант, вождь, світоч та творець наших перемог: задля дітей та онуків. Задля них я згоден почекати до 2015 року. Але не довше. Бо я не хочу, щоб весь цивілізований світ сміявся над неуцтвом, обмеженістю та жадібністю, що межує з дикунством, керівника моєї держави. Моєї, моїх дітей, моїх друзів, сусідів, колег... А не "сімейки", не купки олігархів. Бо це й справді НАША країна. А оцих ми просто найняли на роботу. Ну не тих найняли, буває... Можна виправити кадрову помилку. (Бо он у Африці, чули, президенти так економіку рухають, як нам і не снилося! Тигіпка на них нема...) А ми що, гірші?
 
   Я чекаю на одну новину. Сподіваюся, Януковичам, Азаровим, Пшонкам і усяким там Тигіпкам вона не сподобається.
 
  
© Саня электрик [10.01.2013] | Переглядів: 6613

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook