для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Карл Маркс VS О.Федоренко


Карл Маркс  VS  О.Федоренко
Це ІМХО відкрите з тієї причини, що практично у всіх останніх темах, які відкриває О.Федоренко, піднімається питання парі, яке він уклав з юзером ДД Карлом Марксом.  Дійшло до того, що О. Федоренко запропонував  розгляд цього парі винести на суд присяжних ДД, а Карл Маркс – на суд  інтернет-асоціації України: http://www.arbitr.org.ua/ru.phtml
Я запропонувала обом не піднімати це питання у ІМХО, які напряму не стосуються укладеного парі, а відкрити спеціальну для цього тему, де обговорити місце і умови судового процесу, але вони не прислухались. Тому таку тему відкрила я.
Спочатку дам посилання на ІМХО, де відбувалася відповідна полеміка і укладалось згадане парІ:
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/14180/user_id/2832.phtml
Там О. Федоренко сказав наступне:
С учетом того, что по итогам внеочередных выборов-2007 у БЮТ было 156 мандатов, не сложно вычислить, что максимум, на который может рассчитывать ЮВТ – это провести в Раду 78 своих однопартийцев. Ну, разве это тот результат, с которым можно надеяться на политический реванш?
Хоч він і виставляє себе на ДД у ролі експерта, проте не розуміє елементарного, що у Верховній Раді є два види депутатів – фракційні і позафракційні.  «Штики» тієї чи іншої політичної сили завжди представлені певними фракціями. Згідно Постанови ВР фракції будуються як на партійній основі, так і позапартійній. Це значить, що фракція може складатися як з представників однієї партії, так і з представників різних партій, в тому числі і безпартійних. Така фракція може називатися як завгодно і очолювати її може також хто завгодно – як представник однієї з партій, що входять у фракцію, так і безпартійний.  Наприклад, у ВР минулого скликання у фракцію Партії Регіонів увійшло 34 безпартійних, отож говорити про "штики" депутатів певної політичної сили лише у контексті "однопартийцев" є безглуздям. Оскільки мова у полеміці йшла про політичний реванш політичної сили ЮВТ над владною більшістю у Верховній Раді , то таке питання можна розглядати не у контексті партії «Батьківщина», а  лише у контексті багатопартійної фракції, представленої цією політичною силою. Це підтверджується і тим фактом, що політична сила ЮВТ у фракції ВР завжди будувалася на позапартійній основі і включала в себе представників інших партій (наприклад партію «Реформи і порядок»).  У минулій ВР ця фракція називалася «Батьківщина – БЮТ». Але «експерт» Федоренко не розбирається у таких питаннях правового характеру, тому змішує докупи і партію «Батьківщина» , і блок ЮВТ – «БЮТ». У контексті полеміки він це робить навіть в межах одного речення, яке я навела вище: «
С учетом того, что по итогам внеочередных выборов-2007 у БЮТ (!!!) было 156 мандатов, не сложно вычислить, что максимум, на который может рассчитывать ЮВТ – это провести в Раду 78 своих однопартийцев. Ну, разве это тот результат, с которым можно надеяться на политический реванш?
До полеміки підключився Факер-Леонгард. Він або краще за Федоренка знав – у контексті чого можна розглядати «штики» ЮВТ, або зробив це підсвідомо:
Ставлю сверху ещё 100 евро на то ,  что во ФРАКЦИИ (!!!) "Батьківщини" в будущей Раде будет менее 78 штыков.
Раніше у ВР до фракції «Батьківщина – БЮТ» входили  партія «Реформи і порядок», УРП, УХДП, "Собор".  Якщо О. Федоренко разом з Факером нічого не мають проти участі цих партіій у колишній коаліції ЮВТ, тоі нічого проти не може бути і щодо участі партії Яценюка «Фронт змін» у фракції, яка у цій ВР вже отримала назву «Батьківщина».  Таким чином Яценюк ЗА ПОГОДЖЕННЯМ І ДОЗВОЛОМ ЮВТ  став під прапор її політичної сили.  Тому не випадкова і назва фракції у сьогоднішній ВР - "Батьківщина":
"Тимошенко та Яценюк заявляють про об'єднання перед обличчям встановлення в Україні авторитарного режиму. Вони домовилися сформувати єдиний список для виборів за пропорційною системою на базі партії "Батьківщина", а після виборів - спільну фракцію в новій Верховній Раді. Фактичним першим номером списку буде Арсеній Яценюк."
http://www.pravda.com.ua/news/2012/04/19/6962990/
"Кандидатуру Яценюка на  посаду голови фракції  підтримала лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Відповідний лист було зачитано її захисником Сергієм Власенком під час засідання фракції «Батьківщина»:
http://news.topsto.net/ukraine/yatsenyuka-z-blahoslovennya-tymoshenko-obraly-liderom-fraktsiji-batkivschyna.html
Карл Маркс, побачивши, що «експерт» Федоренко, ведучи мову про штики ЮВТ, плутається у поняттях партійності і фракційності, звернув на це увагу :
Вы путаетесь в терминах.
І тому К.М. почав уточняти умови парі, наголосивши, що мова йде про «депутатов выдвинутых по списку и на мажоритарных округах партией "Батькивщина"». Повертаючись до однієї з наведених мною цитат, ми бачимо, що  кандидати у депутати були ВЫДВИНУТЫЕ «на базі партії "Батьківщина", і ЗА ПОГОДЖЕННЯ ЮВТ об’єднані у фракцію “Батькіщина», якою ЗА ПОГОДЖЕННЯМ  ЮВТ керує   Яценюк.
Щоб остаточно зупинити плутанину Федоренко,  К. Маркс вимагає підтвердження свого формулювання:
У коменті 01.05.2012 21:22:10 Федоренко сам у вигляді цитати наводить формулювання К.Маркса :
Karl Mаrкs 01.05.2012 21:08:09 ... Если ФРАКЦИЯ Батькивщины будет составлять более 78 человек.
  і, погоджуючись з таким формулюванням, відповідає:
Принимается.
Таким чином "експерт"  О.Федоренко прийняв умови парІ на основі фракційності, а не партійності. І це цілком логічно у контексті вищезазначених пояснень.
К. Маркс, намагаючись переконатись – чи розуміє Федоренко, про що йде мова, перепитує і уточняє умову парІ:
Не отказываетесь ли вы г. Федоренко, от слов что выставите ящик шампанського ( сто долларов США) в случае если в ВР осенью зайдет больше чем 78 депутатов выдвинутых по списку и на мажоритарных округах партией "Батькивщина"?  
На що Федоренко відповів:
Принимается.  
Саме тоді до парІ підключився Факер (Ставлю сверху ещё 100 евро на то ,  что во ФРАКЦИИ "Батьківщини" в будущей Раде будет менее 78 штыков. )
К. Маркс прийняв  у парІ і Факера:
Принимаю на тех же условиях, что и с Федоренко. Уточняю:  я выплачиваю, если  депутатов  будет меньше 78 человек, а вы если 78 и больше.  

РЕЗУЛЬТАТ ВИБОРІВ. У Верховну Раду зайшло 99 депутатів, які були висунуті і узгоджені  «на базі партії «Батьківщина» , і які, за погодженням ЮВТ увійшли у фракцію «Батьківщина».
 
Але, якщо О.Федоренко (будучи необізнаним у правових питаннях депутатства у ВР, і, вирішивши уникнути повернення програшу)  робить вигляд, ніби не погоджувався з формулюванням К. Маркса словом "ПРИНИМАЮ" і вимагав формулювання «однопартийцы ЮВТ» ,  (а є очевидним, що це не так, і не є логічним у контексті депутатства ВР),  і  для результатів парІ йому потрібен суд, то викладайте і обговорюйте тут місце проведення і умови того судового процесу.
© Даяна [10.01.2013] | Переглядів: 3217

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.7/60

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook