пароль
пам’ятати
[uk] ru

Підсумки


Підсумки
Ну от, шановні колеги, пройшло достатньо часу для ознайомлення вами з двома останніми, наданими мною вам, текстів, а також, для їхнього вами обговорення. Хотілось би подякувати вам, за те, що прийняли участь та зацікавленість в тому, що було вам запропоновано до уваги. Таким чином, я виконав побажання свого опонента, а також і зробив, разом з тим і свої висновки.
Полягають вони в тому, що експеримент виявився вдалим. Він показав справжню, а не уявну, яка, можливо комусь здавалась,  налаштованість користувачів, та істиний стан речей на сайті. Моєму опоненту, з яким я полемізував на цей рахунок,  навіть не знадобився мікроскоп, для того, щоб у цьому впевнитись.  І, таким чином, його безінструментальне  спостереження облишили його ще однієї життєвої ілюзії.  А  мої висновки ще раз довели мені те, що я був правий і що експеримент цей, на привеликий жаль, не надав оптимістичних сподівань.
Тому, особисто від себе дякую вам всім за поміч коментарями, які намалювали об"єктивну картину і на закінчення дозвольте вам повідомити, що тепер вже Uatumbai, нарешті, вас покидає назавжди і більше не буде вас турбувати своєю присутністю, та  заважати вам будувати те, що ви, через якийсь час, щелкаючи языками, собі безсумнівно та неодмінно збудуєте.
Разом з тим, якщо виявите бажання,  можете використати це місце і для публікації та обговорення і своїх висновків. А також, розробки подальших ваших планів по поглиблених  лібералізації, демократизації, реформуванню, соломонізації, лютеріанізації, еволюції, та гейкосмополітизації  тієї території, яку ви сприймаєте лише як за придатну, та частково зручну для свого проживання, поки тут ще існують, та штовхаються, якогось біса, так звані - українці і яка, чомусь називається, якоюсь  незрозумілою, та химерною для вас назвою - Україна. Але, запевняю вас, що у вас не вийде навіть того СССР, за яким ви так ностальгуєте. Та зрозумієте це ви вже колись потім, коли це розуміння вже не буде мати ні для кого ніякого значення.
 
© Uatumbai [07.01.2013] | Переглядів: 1442

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.3/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook