для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Утка.


Утка.
     Новина вдарила обухом по голові.
один з колег 26.12.2012 23:49:30
Я, напевне, здивую Вас, але новина варта уваги і роздумів. Андрія Шевченка призначено головою Пенсійного фонду України.  Так, що там цифри. показники, динаміка, доходи власні, всі доходи. Головне, щоб ніхто не розумів, що воно таке є, звідки береться і куди дівається.
      Мля, зовсім ПР втратила відчуття реальності. Ну яке відношення до Пенсійного фонду може мати форвард національної збірної України з футболу? Він що економіст, фінансист чи менеджер хоча б? Що він може петрати у діяльності цієї структури, щоб керувати нею?
 
    Відчуття  впевненості у завтрашньому дні повністю втрачене (сам пенсюк) і почав порпатись у новинах, щоб розібратись у суті справи. Що там він обіцяє, якщо не мені, то хоча б ветеранам спорту… Гугл знайшов посилання.
http://euro.com.ua/ukraina/261212-andrei-shevchenko-predsedatel-pravleniya-pensionnogo-fonda-ukrainy
 
      Правда цікаво? І ні слова про те, яким чином заступник Впєрди буде забезпечувати виконання обіцянки про 500 єврів пенсії посполитим.
 
     Ну Бог з ним зі мною, а як на таке відреагують ті, хто не має додаткових джерел фінансування, хто не має ні змоги ні фізичної можливості працювати і отримувати зарплатню?
 
***
     Михайло Михайлович вкотре матюкнувся у бік «брехунця» на кухні, який сповістив про очікуване в січні його особисте «пакрасчення». Образливе підвищення мінімальної пенсії було повідомлене як неперевершений результат успішної діяльності команди проффесіАналів. Це було явним знущанням над здоровим глуздом «Ветерана праці» і неперевершеного майстра у галузі слюсарства на «Ленінській кузні». Секундна реакція і ще міцний начеб то дідусь почав перетворюватись у безвільну ганчірку. Права нога підкосилася, у очах потемніло і…  уже лежачи на підлозі він зміг голосно промукати, та постукати лівицею по підлозі. Вірна подруга відреагувала миттєво і прибігши на кухню вірно оцінила ситуацію. Прислів’я, що «інсульт косить наші ряди» було тільки нещодавно обговорене з сусідками-подругами і підтверджувалось прикладами із життя ровесниць.
***
 
     Дивно, але швидка не забарилася і Михайло Михайлович досить оперативно був доставлений до реанімації, де йому вчасно почали надавати допомогу.
 
     Оскільки він свідомості не втрачав та міг більш-менш членороздільно,  після перших уколів, спілкуватись, над ним не чатували.  Все відділення просто було впевненим, що дідусь не тільки міцний стариган, а й неабиякий везунчик.
 
    В якийсь момент, згодом, Михайло Михайлович відчув, що організм живе і потребує відправлення істотної потреби. Зпаскудити дбайливо вдягнені на нього памперси не дозволяла чоловіча гідність. Зібравши сили він як міг сильно покликав:
- Сєстра, утку!!!

     Сексапільна блондинка миттєво прибігла з газетою і повідомила, що головою правління Пенсійного фонду України призначено соратника Наталії Королевської – Андрія Шевченка! Новина настільки обурила дідуся, що не забарився повторний тяжкий інсульт і летальний наслідок.
***
 
     Колеги, давайте акуратніше з новинами. Я перелопатив серйозні новини. Останній спомин про Андрія Шевченка стосується ще листопада і зовсім не про Пенсійний фонд. А то не дай Бог. Серед колег же є люди і досить похилого віку.
© инженегр [27.12.2012] | Переглядів: 3907
Мітки: #Шевченко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.7/18

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook