для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Колеги, у пацієнта загострення!-2


Колеги, у пацієнта загострення!-2
     Не прислухались до моїх порад, які я викладав тут  http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/15143/user_id/9099.phtml , у Адміністрації Президента України, щодо надання головному нашому пацієнту психотерапевтичної допомоги. А симптоматика уже просто шкалить.
 
    Ви можете собі уявити таку ситуацію, що ваші кухонні таргани кудись подались з квартири, оскільки господар придбав мисливську рушницю? Ні, ну дійсно комахам стало небезпечним проживання у шпаринах за плінтусом, чи у кухонних шкафчиках, оскільки неврівноважений господар може відкрити вдома пальбу на ураження шкідливих комах. Хтось крім власне тарганів, яких уразила фобія, ще може собі уявити допустимість такого методу боротьби з шкідниками?
 
     Нещодавно колега Donchanin мало  що у всеукраїнський розшук  не подав нашого Хєранта, який раптово зник, чи то переховуючись  від наближення кінця світу, чи то впавши в радісний запій в зв’язку з впевненою перемогою ПР на виборах до Верховної Ради. І от я роздобув інформацію, що живий наш Верховний Головнокомандувач ЗС України, тільки просто у нього чергове загострення «медвежої  хвороби», яка у нашого народу зветься «швидка Настя».
 
     Згідно останніх новин, наш Хєрант в умовах надзвичайної таємності, з застосуванням відволікаючих ескортів, виїхав підправити своє здоров’я на гірському цілющому повітрі. Начеб то до 8-го січня їх величність збираються святкувати в колі сім’ї  на Іванофранківщині, оселившись на цей термін на державній резиденції  Гута. Абсолютно логічний вчинок. Забуритись у барліг, подалі від журналістів і остогидлих державних справ, понянчитись  з Люсею, синами і онуками, зустріти колядників і засівальників. В кінці-кінців по людськи розговітись під чарчину-другу.
 
     Все б нічого, але чи то афонські старці йому щось недобре навіщували, чи карпатський мольфар передав куті меду, але у Хєранта явно прослідковується загострення фобії! З якогось доброго дива він має впевненість, що смерть його переховується не в яйці, не у Качанівській колонії, а впаде на нього саме з неба. Чи то таке у нього прочитання ідеологеми «кара небесна»? Ну так і не пояснили пацієнту психотерапевти, що його організм є занадто нікчемною ціллю для повітряного тероризму.
 
     Певно всі бачили у новинах підтвердження мого попереднього ІМХО, щодо створення локального угрупування ППО для захисту приватної резиденції Межигір’я? Так там хоч є формальна «відмазка», начеб то захищають не «яйцеураженого», а греблю Київської ГЕС. Дійсно, така ціль гідна для вибору повітряними терористами, оскільки руйнування її може привести до масштабної катастрофи не тільки у Києві, а по всьому руслу Дніпра, оскільки викличе ефект доміно. А як у нас із прикриттям ППО Гути? Донедавна було НІЯК, але ситуація виправляється!!!
 
     Не знаю, чим тепер буде виправдовуватись Генеральний штаб та Міністерство оборони, адже поруч з резиденцією Гута і близько не має важливих об’єктів держави, які б потребували протиповітряної оборони, але угрупування вже створене.
 
     Для контролю повітряного простору, "щоб яйце не пролетіло непоміченим", до Гути передислоковано радіолокаційний підрозділ аж із Рівного. На аеродромі Івано-Франківськ  поставлено на чергування, для забезпечення перехоплення повітряних терористів не тільки пару Міг-29, але і навмисно перегнали туди пару гелікоптерів Мі-24, оскільки для малої авіації Міг не може створювати суттєву загрозу, через велику різницю у швидкостях польоту.
 

 
     Утримання нашого Хєранта влітає нашій державі у копієчку, але заходи по його протиповітряній обороні це ж додаткові витрати.
Особисто у мене виникло пару запитань.
 
1. Чи придатний до виконання своїх обов’язків Президента і Верховного Головнокомандувача ЗС України Янукович В.Ф. за станом психічного здоров’я?
2. Хто буде нести відповідальність за нецільове використання коштів (а ці заходи вартують побільше, ніж позов до Ю.В.Луценка) у Міністерстві оборони?
3. Яким чином може здійснитись застосування військ у інтересах протиповітряної оборони «особливо важливої персони держави», якщо зона польотів над Гутою не заборонена до використання авіацією?
4. Коли припиниться профанація призначення армії, яка замість захисту держави, починає прикривати параноїдальну особистість?

 
P.S. З достовірних джерел маю інформацію, що мушу влітку писати чергове ІМХО “Колеги, у пацієнта загострення-3», оскільки наш «яйцеуражений» збирається відпочивати у Криму.
© инженегр [24.12.2012] | Переглядів: 3963

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.5/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook