пароль
пам’ятати
[uk] ru

Що Змій 13-й готує?


Що Змій 13-й готує?
Під Новий рік прийнято підбивати підсумки і будувати прогнози на майбутнє. Залишимо гороскопи астрологам, а черговий «кінець світу» - довірливим, як індіанці майя, шанувальникам зомбоящика. Давайте спробуємо логічно представити можливі варіанти, спираючись на встановлені факти.
У світі триває криза, що знижує попит на головні (сировинні) статті українського експорту. Сповзання країни вниз, до дна всіх можливих рейтингів ніяк не сприяє ні зовнішнім інвестиціям, ні дешевим кредитам. Золотовалютні резерви НБУ за пару років знизилися на десятки відсотків, з країни в офшори виведено понад півсотні мільярдів доларів, а держборг виріс приблизно на ту ж суму. Захід подейкує про санкції відносно наших «очільників», а Росія привітними стусанами запрошує до Митного Союзу.
Реальні доходи населення знижуються, а безробіття зростає - так само, як і затримки зарплати. Проведені вибори не задовольнили ні Захід (масштабними фальсифікаціями і недемократичністю), ні Росію (хоча б «Свободою»), ні владу (ПР хотіла власну більшість, а КПУ - вигідно дотягувати її до конституційної, а не ганебно - до звичайної), ні опозицію (дуже вже багато голосів вкрадено).
Новий уряд старого Азарова навряд чи що змінить: продовжиться гарячковий розпил всього і вся упереміж з затикання дірок - ускладнені  структурою Ради, яка таки змінилася і, ймовірно, невдоволенням все нових груп населення, які попадуть під  чергове «пакращення».
Все це вже досить широко і компетентно обговорюється, я ж хочу звернути увагу читачів на глобальний фактор, який практично ніким не враховується : ми входимо або навіть вже увійшли в трирічний період, за який відбудуться 60% всіх подій, якими дюжина років 2006-2018 залишаться в історії. До речі, сама Незалежність України розпочалася й відбулася в такий же період 1989-1992рр, і з тих пір був ще всього один такий - 2000-2003 (пам'ятаєте Косово, бомбардування Бєлграда і Іраку, чергову чеченську, «Україну без Кучми» і Майдан - вже на кінець, «під завісу»?).
Мова йде про відкритий майже сто років тому А. Чижевським вплив циклів сонячної активності на хід історії і поведінку великих мас людей. *(Примітка для недовірливих). Отже, що це може додати до наших прогнозів? На основі вивчення 500-річної історії Чижевський говорить, що роки максимуму (куди ми входимо або вже увійшли, див. малюнок нижче: рівень Майдану перевищено десь в цьому році) сприяють:
 
 
 
«1) об'єднанню мас;
 
2) висунення вождів, полководців, державних діячів;
 
3) торжеству ідей, підтриманих масами;
 
4) максимальному розвитку парламентаризму;
 
5) демократичним та соціальних реформам;
 
6) народовладдю, і обмеженню єдиновладдя;
 
7) повстанням, бунтам, заколотам, революцям;
 
8) війнам, походам, експедиціям;
 
9) еміграції, переселениям, гонінням і ін спалахам масової діяльності людини ».
 
Як бачимо, це вже працює - принаймні, навіть наша ніяка опозиція стала об'єднуватися, а Рада починає нагадувати парламент! Групи ВКонтакте, орієнтовані проти Януковича, налічують десятки тисяч людей, з'явився «Спільний проект», розвиваються незалежні сайти пошуку альтернативних шляхів розвитку країни типу e-democracy.in.ua і ukraine.exrus.eu, об'єднання йде. Залишилося тільки відфільтрувати, сформулювати і донести до мас правильні ідеї, а також не дати провокаторам в черговий раз протиставити одну частину народу іншій. Напевно, з'являться і нові вожді, які і озвучать відповідні ідеї. Боюся, однак, що поряд з висуванням нових, ми можемо недорахуватися деяких старих - ну там, нещасні випадки на полюванні, автокатастрофи-сердечні недостатності ... Це все разом з палаючими люкс-карами прокурорів, і відрізаними головами суддівських наперсточники з влади будуть намагатися перетворити в підступи «націонал-фашизму», екстремізму-тероризму-бандитизму і в приводи до «закручування гайок», а ось чи витримає різьба весь рік - велике питання ...
 
Так що про 2013й можна надійно стверджувати одне: нудно не буде!
 
З наступаючим вас! І нехай пункти 7-9 вищенаведеного списку минуть Україну, принаймні, давайте сприяти пунктами 1-6, а якщо вже 7 - то, як на Майдані, по-хорошому (є дві сотні ненасильницьких методів переконання і протесту)!
 

 
*( Примітка для недовірливих).  Не знаючи про це і спонукуваний схожим на нинішнє передчуттям  катаклізму, насувається, ваш покірний слуга (безпартійнийsmile3 в 1988р написав листа на 19ту Конференцію КПРС - в основному для очищення совісті. Бо ніякої дії лист, природно, не мав, а СРСР таки розвалився, але перед цим почалося таке, що про лист я згадав тільки років через п'ять, міняючи купони з рублями на карбованці. До речі, в першій половині 90х ще принаймні одна людина (що входила у число головних творців пакистанської атомної бомби)Султан Башир Махмуд   - - додумалася до того ж і в 1998 опублікувала першим виданням, а в 2006 - другим 117 сторінок книги «COSMOLOGY AND HUMAN DESTINY. Impact of Sunspots on Earthly Events»    - Султан Башир Махмуд  «COSMOLOGY AND HUMAN DESTINY. Impact of Sunspots on Earthly Events» («Космологія і  доля людства. Вплив сонячних плям на земні події»), де теж попереджає людство про небезпеки тероризму і конфліктів в найближчому майбутньому, без удаваної скромності для стислості називаючи своє відкриття «правило СБМ» (за своїми ініціалами, мабуть, іншого пояснення я не знайшов) ... Про Чижевського він, судячи з усього, не знав, про мене - тим більше. Погодьтеся, вкрай малоймовірно, що достатньо грамотні люди в різних кінцях Землі з інтервалом в десятки років незалежно один від одного в результаті досить тривалих досліджень приходять до одних і тих же неправильних висновків?
© LAzart [20.12.2012] | Переглядів: 4709

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/20

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати