для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Лохонірвана


Лохонірвана
   Лох-це доля і доля ця легка,як крижинка за вікном. Лох тому й лох, що не усвідомлює свого жалюгідного становища і тому він перебуває у лоховській  нірвані. Цікаво, що лох чинить шалений спротив тому, хоче відкрити йому очі на справжній стан речей. Усвідомити своє становище, це значить вийти  з лохонірвани  і відчути сморід того лайна, яке його оточує. Усвідомлення свого становища викликає необхідність змін, переоцінки життєвих цііностей, глобального переформування світогляду. А далі ще страшніше- треба  формувати нову долю самому. Брати відповідальність не тільки за елементарні потреби свої та своєї сім'ї, але почати мислити категоріями,  про які лох ніколи не думав. Становище інших людей і не тільки своєї країни, стан природнього середовища. Неможливо уявити собі пересічного лоха, якого турбує голод дітей у Сомалі - його не цікавить, що їли  діти сусіда. Іпотека, споживчий кредит на телевізію, посудомийну машину, авто,тупі політичні шоу- це і є середовище лохонірвани, яку сформували вовки. Головне-дати лоху псевдоцінності тому, що лох трохи ще sapiens  і йому це потрібно.
     Гіп-гіп юррей! Партія регіонів рідісно ухопилась за велетенський подарунок Свободи-заборону промовляти російською у парляменті! Яке щастя! Тепер донбасюрські лохи забудуть про копанки,де гинуть іхні діти, тяжкий труд за копійкі, свавілля ментів, безсоромність влади і будуть славити Бога за те, що вони проголосовали за своїх сміливих спонсорів, які так відчайдушно захищають іх право слухати  парламентські театральні постановки на рідній мові. Яка радість-тепер в очах своїх виборців ПР перетворилась на ідеологічну силу! Слава Свободі!
     Гіп-гіп юррей! Під шумок псевдобійок та штовханини у трибуни, повз свідомість україноорієнтованих та донбасюрських лохів пролетіла перша кулуарна домовленність Свободи та ПР. Ми вам дамо вибрати спікера та віце-спікера, а ви нам  виберете Кошулинського. Алле-оп! Свобода тепер сидить поряд із тими, кого вона вважає за ворогів України! Чекаємо на новий конформізм від Свободи. Единий справжній блискучій виступ-це був виступ Ляшка. І який Клічко молодець, що не дав себе розвести і не поліз у цю театральну штовханину.
     Насправді мовне питання це дуже важливо. Що таке нація? Це-мова і більше нічого. Закинь до українського села чорношкіру, або азіятську  дитину і вона виросте українцєм. Тільки раси можна відрізнити по антропометрічниім ознакам, нація-це просто мова і все,що вона за собою тягне. Знищи мову-зітреш і нацю. Але, на мій погляд Україні потрібні не театральні бійкі у Раді, а просвітницька діяльність небайдужих патріотів. Культурний десант більш продуктивний за силовий.
     Наглядати за політичними баталіями мені стає все огидніше. За клацанням вовчих ікл, шматуючих країну і наш спільний здобуток, вже не чутно "Ще не вмерла Україна". Коли мене починають допікати вовки-я беру рушницю. Щось мені підказує, що ці пузаті вовки і від копняка розбіжаться. Якщо встигнуть.  
© Carlson [19.12.2012] | Переглядів: 2326

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.0/79

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook