для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

#оп@


#оп@
Сьогодні новому голові кабінету міністрів України 65 рочків. Якраз достатньо молодий вік, щоб омолодити керівництво держави. Час збирати каміння і, так би мовити, углублять і розширять пАкращення життя населення.
 

 
Але от яка оказія. Виявляється ніякого пАкращення й не було. Це сам Нікола Яновіч, очоливши кабінет міністрів, з притаманною всім молодим керівникам, чесністю, безкомпромісністю і, якщо хочете, радикальністю заявив - не було ніякого пАкращення. Це все гади папєрєдніки вигадали.
 

 
І руїну, будь вона неладна, не подолано. І стабільності, до якої ми всі без винятку вже почали було звикати, теж ніякої не було, нема й, судячи з заяв нового глави уряду, довго (а може й ніколи, скажи Нікола) не буде.
 

 
А ми так вірили папєрєднікам. Все шукали це пАкращення. До вікна щопівгодини підбігали й визирали, сподіваючись побачити його. Ну, хоча б одним оком.
 

 
Все здавалося, що воно, оте саме пАкращення в тандемі зі стабільністю долають руїну онде за рогом. Ми, спотикаючись, бігли туди, а там все та ж руїна.
 

 
А в телевізорі немолодий вже дядько Нікола Яновіч, поблискуючи скельцями окулярів, розповідав нам, що ми сліпці, чи, принаймні, зашорені матеріалами продажних журналістів невдячні лінтюхи, котрі не вміють лопатою годувати свою сім’ю.
 

 
Але тут прийшов молодий, енергійний керівник, який не боїться сказати правду, якою б гіркою вона не була. І тепер з телевізора молодий керівник Нікола Яновіч, поблискуючи скельцями окулярів, чесно сказав, що нам всім #оп@. Всерйоз і надовго. Бо папєрєдніки.
 

 
Ну що ж. Так тому й бути. Головне, що все чесно. Населенню #оп@, економіці #оп@, євроінтеграції #оп@, митному союзу наше здрасьтє.
 

 
Довгих літ вам, Нікола Яновіч… За ґратами.
© R`n`R [17.12.2012] | Переглядів: 2286
Мітки: #Азаров 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.6/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook