для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Не суди й не будеш судимим


Не суди й не будеш судимим
"Не суди й не будеш судимим".
 
Вони стосуються кожного з нас в тій, чи іншій мірі, але найбільше вони стосуються тих, хто за професією обрав на себе цю важку місію — бути суддею.
Ви мабуть посміхнетеся, а Мрачний відпустить якийсь дивний жарт, з цього приводу, то хай.  Так, то дуже важко бути суддею, та ще й не упередженим, не хабарником, порядним, справедливим… ну й так далі. Коли стикаєшся з нашим «правосуддям», то все те, що я згадав вище викликає не просто сміх, а гомеричний сміх і ненавість… Такі реалії сьогодення  в Україні. На жаль не дуже втішні. Бо як ми бачимо, то правосуддя в Україні куплене-перекуплене, хто більше дасть — того й правда. І хай би що не казали всілякі прокурори, судді, правоохоронці, на камеру телевізора, всі прекрасно знають, що воно за таке. Прикладів стільки, що Феміда, як що вона була б справжньою, то не тільки осліпла, оглухла, алей ще б посивіла.  Павленко, Мазурок, Тимошенко, Луценко, "львівський колядник"... і ще багато тих, про кого не пишуть в газетах і не показують по зомбоящику.
Останній приклад про виселення вчительки і відібрання в неї права на власність  (!!!!) свого власного будинка, це вже ні в які ворота не лізе. Це можливо тільки в Україні.
Коли я побачив вперше публікацію про вбивство родини судді у повному складі, я подумав — ось тобі й «недоторканість», досудився, таке буде з кожним виродком в суддівській мантії.
Але коли прочитав далі про обставини вбивства, мене не просто здивувало, мене просто приголомшило те, в який спосіб це було зроблено. Як що б його просто вбив з помсти за неправдивий не правомірний вирок, якійсь пересічний громадянин, то по-перше: не в такий спосіб; по-друге: не сім'ю.
Дочитавши інформацію до кінця в мене визріла впевненість, що то було не просто вбивство чи заказане вбивство, то була ПОКАЗОВА СТРАТА. При чому, я думаю, що вбивала та відрізала голови не одна людина. Як мінімум катів повинно було бути що найменш декілька. Бо відрізати голову, тим більш чотирьом людям, не так просто, та ще й як що він один.
Поміркувавши трохи в мене визріло декілька питань:
1. За що?
2. Навіщо?
3. Хто?
Як що на перші питання, ще можна дати більш-менш підходящу відповідь, то на третє - хто саме таке заказав? – гублюсь у версіях.
Але в тому, що то була страта, я певен на 100%. Але кого та страта повинна була налякати чи попередити, я можу тільки припускати. Як що б була дійсна Верховна Рада минулого скликання, то  цілком імовірно припустити - прийняття якогось хитрого "закону", як у випадку з подвійним вбивством у «Каравані», коли вже через три дні прийняли (!) закон (котрий пролежав у шухляді 3 роки) про охоронні контори та розширення їх повноважень.  Тобто це буде вже не охоронна фірма, а, читай, воєнізований, добре озброєний  загін. Але ситуація зараз в країні така, що невідомо яких наслідків, чи дій, треба чекати від влади проти нас, громадян.  Бо ця ВР, не буде приймати якихось таких законів , в усякому разі не зараз.
 
П.С. Дуже прикро, що правда.ком.юа, стала закривати коментування подібних новин. Не треба лицемірити, панове на правді.ком.юа, ви прекрасно знаєте еакцію простих людей на те, коли гине якась владна депутатна падлюка. Деж свобода совісті? Чи може вам, панове, влада пальчиком (чи членом) погрожувала за те, що люди її (владу) не люблять і відверто про це пишуть. Беріть приклад з durdom, панове «правда».ком.юа
© Proofer [16.12.2012] | Переглядів: 5107

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook