пароль
пам’ятати
[uk] ru

Сподівання номер сім


Сподівання номер сім
Отже, Верховне сподівання знову почало роботу. І як і завжди – на благо і задля народу. Бо ж на базарі олії, що піниться та гірчить, немає.
Звягільський,  при мовчазному стоянні депутатів, спотикаючись в нудному читанні з папірця, прочитав щось на кшталт молитви, що мало означати прийняття присяги на вірність народу, а потім хор з балкону заспівав – «Боже царя храни», чи - Україну рятуй, то я так і не зрозумів. Після чого, Адам Мартинюк запевнив всіх присутніх, що комуністи були є і будуть, навіть тоді, коли не буде всіх інших. Мабуть, знає Адам, що у Бога первинне.
 
Потім всі пішли курити ("палити" не кажу з відомих можливих наслідків), відливати і підписувати в коридорі клятви. Кравчук каже, що Рада, - це  базар і йому не подобається «Свобода». І, що дуже, як і завжди, хоче виконувати свої повноваження. А йому, теж, як завжди, не дають. Яценюк почав добре, обнадійливо. І може щось колись народить. «Свобода», поки - то те, то се, спиляла пару секцій паркану біля Зради і менти її за це не пустили назад, до теплого приміщення, а могли б і побити. Посилаючись на те, що таких облич в Раді вони раніше не бачили. І прийшлося «Свободі», гукаючи знизу доверху, проситися погрітися, на що потім ментам було надано високий зверху дозвіл. Щоб пустили. В порядку виключення.
 
Тепер, справа честі Яценюка, щоб двом зрадникам, кіррвогорадським Табаловим вставити в дупу довгі гусячі пера. Каже, що несе за це особисту відповідальність. Перший крок в цьому напрямку вже зроблений, тим, що їх брутально викинули в сніг. Жаль, що не об асфальт. Нехай летять білими гусями. Кінах вкотре збирається будувати мудру дежаву та по-біблейськи мудро її консолідовувати. Кузьмук хоче здорового глузду, ідеї, високої політичної культури, та змагання. Збирається, як і раніше, втілювати щось у життя, та ще й боротися за недопущення в Україні світової кризи. Мабуть, буде відштовхувати її своїми широкими плечима. Та про який здоровий глузд може бути мова, коли втілюється таке змагання? Та ще й з такою вагою і вусами.
 
Балога зосереджується на однакових для всіх правах та можливостях. Якщо хтось хоче мати права та можливості Балоги, можете звертатися до нього, він дасть "добро" разом з першим траншем. Кличко - за повернення довіри до Парламенту, за дотримання регламенту, та працю на виборців, на людей. Томенко фільмує Асканію Нову і робить цикл своїх спогадів про сім природніх чудес України, які він відвідав влітку. Верховна Рада туди дивним чином, чомусь, не попадає. Єфремов проти біганини по залу. Він за те, щоб всі жили краще, за покращення для всіх. Всі інші - за конструктив та злагоду, та за обєднання в ім "я солодкої української подальшої перспективи.
 
А канал Deutsche Welle показує, що, як би добре не було у вас, себто - у нас, а так добре як у них у нас не буде ніколи. А поки, найцікавіше те, чи Рада №7 зможе запустити та використовувати, як і обіцяли, «Раду-3».  
 
А тим часом, Україну засипає снігом, а народ, пробиваючи в ньому нори та тунелі, щоб дістатися до маганинів, закуповує свічки. Може, щоб поставити за упокій старій Верховній Раді, може, щоб радісно та вдячно відсвяткувати Новий рік, а може, щоб рятуватися під час майбутнього відключення електроенегрії. Народ, як і завжди, сподіваєттся тільки на себе. Бо на що ж йому ще можливо сподіватися в Україні…
 
                                                                                          ***
Uatumbai [12.12.2012] | Переглядів: 1551

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.3/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook