для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Лижню!


Лижню!
Що не кажіть, а закордонний політик істота квола й непристосована до життя. Ні тобі стійкості до несприятливих обставин, ні здорового пофігізму. Ледь що – й моментально у відставку. А то, гляди, й віку можуть собі вкоротити, від таких непотрібних політику рис, як совість та сором.
 

 
От японській міністр подав у відставку, коли журналісти опублікували фото 20-річної давнини на якому він попиває коктейль на весіллі якогось японського ж кримінального авторитета. Сміх, та й годі.
 

 
Приміряйте це до українських реалій. У нас половина політиків, якщо самі не були цими кримінальними авторитетами, то в шістках у них точно ходили. І нічого.
 

 
Та що там політики. У нас Сам зону топтав. І зауважте – не за політичну діяльність.
 

 
То що вже говорити про таку дрібничку, як підписання мільярдного контракту з лижним інструктором, на яке «спромігся» голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів в присутності тоді ще прем’єр-міністра Нікалая Азарова та міністра палива та енергетики Юрія Бойка.
 

 
Кволий закордонний політик після такого не те що у відставку б подав, а цілком і сепуку міг собі вчинити, а наші лише обтрусилися, як той Сірко, в якого вони очі вкрали. Зазвичай, в нещасного Сірка очі позичають, але наші діячі, за багаторічною звичкою, вкрали.
 

 
Азаров вдруге готується прилаштувати зад в кріслі прем’єра, Каськів щось там лепече про прошуки іноземних недоброзичливців, а Бойкові, після сумнозвісних вишок, дане непорозуміння навіть на пристойний скандал не тягне.
 

 
Зрештою, таку практику можна зробити постійною. Висуває МВФ якісь вимоги, котрі не хочеться виконувати, то можна підписати договір скажімо з садівником Крістін Лаґард. А якщо в неї немає садівника, то підійде й масажист.
 

 
І так по всім фронтам. Підписувати договори з тренерами по фітнесу, лижними інструкторами, водіями, садівниками, кухарями, конюхами і т.д.
 

 
А що? Всім буде продемонстроване прагнення нашого уряду до конструктивного діалогу. А те що результат нульовий, так відсутність результату – це теж результат. Іншими словами – так старались, що аж всрались.
 
Дякую An-70 за колаж
© R`n`R [07.12.2012] | Переглядів: 4556

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.9/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook