для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Про культуру, електрички та держбюджет


Про культуру, електрички та держбюджет
   Да, останній тиждень осені таки вдався! Багато чого новенького трапилося. Не сказати, щоб так неочікувано, але цікаво. Ось, наприклад, вказали якомусь там журналюзі, хто він такий. Нормально так, канкрєтно. Міг би, звичайно, наш герой-дупетат, і в диню заїхати. Культурний, бач,виявився. На словах повчив фраєрка, оце і всьо. А гвалту, а воні! А чого? А що не так? Нормальний пацан, дупетат, бач, народний, вже не може по мобілці потріщати, де хоче? Да клалі ми на них із прибором! (Хоча, ні, не так: руського язика вони теж не знають, тому не "клалі", а "ложилі"). Ну й що нового? Рівень освіти й культури, звичайно, не зашкалює, але пацан же ж свій, нормальний, тому й дупетат, вопроси рішає. Для себе, для друзєй, для хазяїв...
 
   А ось ще така новина. Треба, каже наш Хундай-ака, щоб проїзд у приміських електричках подорожчав у шість разів, бо інакше- невигідно. Ага, ага... А чому ж тоді вже зараз, наприклад, до мого рідного міста їхати швидким потягом дешевше, ніж регіональною електричкою? Цікаво? Еге ж. А далі ще цікавіше. Треба, каже знову ж той Хундай-ака, роздавати залізницю в оренду, бо державні структури, бач, нею неефективно керують. Шановний, це ти що, на себе натякаєш? Неефективно керуєш?Так нах заяву про відставку і гуляй! До речі, а кому в оренду? Саші-стоматологу? О, той ефективний! Тендери на держзакупівлі виграє- мама, не горюй, одной лєвой! Чи може й ти собі вже щось придивився, щось таке... дєнєжне й "неефективне"?
 
   До речі, Сашко таки маладєц! По держзакупівлях самого Ахмєтова обскакав! І усе, панятно, силою інтелекту, батя тут ні при чому! Знай наших! От яка стоматологічна освіта в нашій країні, усім на заздрість! Видно, видно й гени від татка- проффесора. Усі науки проізошол і не засміявся.
 
   Ну й, звичайно, наш газовий термінал. Документ гарний підписано. Правда, виявилося, що його підписано було з якимось Васею Пупкіним, тільки з іспанським. Коротше, фірма "Роги й копита" в дії. І тут, з якого боку не дивись, усяк цікаво. Якщо отой Хуан чи Хуліо не мав ніяких повноважень, ледь не з вулиці, то може тоді ви, хлопці-підписанти, вже зовсім Педро? А з іншого боку, а яка різниця, з ким підписувати? Міліард баксів роздерибанити- можна підписати будь-що й будь з ким, а потім дурником прикинутись... Ну, ашиблася людина, буває... Не саджати ж... І вже не просто дурник, а дурник із міліардом.
 
   А тут іще путінський кум розумничає. То, бач, державою радить керувати як комп’ютерною грою, онлайн (це, мовляв, гра така, "Я керую Україною" називається). А тепер ще одне. Ось, каже, у Росії, Білорусі та Казахстану як ВВП виріс, а ми, бач, відстаємо. То й нам туди ж треба, тоді й у нас такий ВВП встане, аж до носу. Таки-так, зрозуміло. А у країн ЄС, пане Медведчук, ВВП, мабуть, такий манюній, що нам такий  не треба? Ну, від кума вам спасіба, звичайно, придумайте щось іще. Таке ж гарне.
 
   Не можу сказати, що новини наші таки неочікувані. Усе вкладається у просту схему з двох частин. Перша: як видрати з народу гроші в бюджет. Друга: як потім оті гроші покласти до своєї біло-синьої кишені. І, зрозуміло, під фанфари про євроінтеграцію чи ще щось там... От скажіть мені, добрі люди, чи покращиться моє життя від наявності у мене отого біометричного паспорту? Вважаю, ні. А покращиться воно у того, хто оці паспорти буде виробляти та продавати державі за спекулятивною ціною, звичайно, "вигравши тендер". Чи невже у нас, кат вас усіх, там нагорі, забирай, більше проблем нема? Економіка росте, культура- аж пре, демократії стільки, що європейці приїздять до нас душею відпочити? Так? Чи просто ще не придумали, де да як іще собі бабла накосити?
 
   А не вдавить?
© Саня электрик [01.12.2012] | Переглядів: 4337

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.8/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook