пароль
пам’ятати
[uk] ru

Похвала пенсіонерові


Похвала пенсіонерові
                                "Вы знаете, кто этот мощный старик?"
                                 (І. Ільф, Є. Петров. 12 стільців)
 
   Сьогодні я почув, що пан Азаров, нарешті, не прем’єр-міністр. Тому збираюся промовити, так би мовити, "похвальне слово" урядові, котрим і керував наш герой, оспівати, не побоюся цього слова, його неабиякі досягнення.
 
   В важкий та непевний час взявся за керування Кабміном наш герой. Зрозуміло, у цієї команди однодумців, очолюваної паном Азаровим, було своє бачення проблем, економічних та політичних, був план дій по врятуванню країни, що балансувала на краю прірви. Клята Юлька створила всесвітню кризу. Та уряд, під проводом пана Азарова, сміливо взявся до справи. Хлопці знали, що робити!
 
   Але усе виявилося значно гірше! Помаранчеві нелюди довели державу до повного розвалу. Та уряд, очолюваний нашим скромним героєм, робив усе можливе та неможливе. І ситуацію таки було врятовано!
 
   Спочатку було підписано так звану Харківську угоду. Здавалося б, що здача Севастополю Росії таки дозволить поторгуватися та добитися кращої ціни за російський газ. Але, скоріш за усе, клята Юлька підбурила пана Путіна, як би пом’якше, трохи обдурити український уряд. Та наш Микола Янович не опустив руки, а наполегливо працював і далі. При чому, з постійним успіхом. В результаті, було таки подолано рїну та досягнуто стабільність. Ще й досі, наприклад, наш Нацбанк вважає, що курс гривні відносно долару не змінився ні на йоту. Ну шалена стабільність! Аби ще кляті імперіалісти так і продовжували купувати нашу сталь! Та аби й Путін зглянувся на наші проблеми... От і зажили б! Від стабільності- до добробуту!
 
   Звичайно, для стабільності, не кажучи вже про добробут, потрібні гроші. Але шановний Микола Янович пройшов гарну школу, керуючи податковою службою. Його підлеглі могли витягти гроші у будь-кого, хоч з-під шкіри. Благородні навички згодилися під час боротьби з руїною. Думаю, що представники малого, та й не дуже, бізнесу, можуть багато чим доповнити це моє похвальне слово. Правда, те, що вони скажуть, можна писати лише на паркані, бо папір таки не все зтерпить. Але всім не вгодиш...
 
   Талановита людина талановита в усьому. Величезний внесок зробив наш герой в українську лексику. Він збагатив українську мову такими перлами, як "папірєднікі" та "кровосіси". А яких вершин він досяг у риториці!.. Я, темний, так і не зрозумів з виступів нашого Яновича: криза у нас є, чи нема, чи нікуди й не дівалася, чи ми її, собацюгу, зустрінемо у всеозброєнні. Ми ведемо перемовини з МВФ щодо кредитів, та водночас, нам оті самі кредити й не потрібні. А перемовини, значить, просто приємно погомоніти з розумними людьми?
 
   Ну й, нарешті, наш Янович таки прилаштував синочка! А то виросло таке маленьке, плохеньке... А так у нардепах, дивись, і оклигає. Турботливий татусь!
 
   А якщо серйозно... Думаю, що гіршого уряду в нашій країні ще не було. Що брехливість та презирство до своїх співгромадян- відмінна риса як цього уряду, так і його прем’єра. Особливо прем’єра! Коротше кажучи, ніякий він не "гігант мислі", а так, просто Кіса Вороб’янінов.
 

   Коротенька післямова.
 
   А кого ж на місце Азарича? Кажуть, що можна навіть і не тільки однопартійців Овоча висувати? Тоді, думаю, прекрасно Вава підійде. Такий же брехливий, сцикливий. Такий же вєлікій економіст. А лиже як!!! Якщо стане прем’єром, як лизне- Овочеві "дєвчонкі-содєржанкі" позеленіють від заздрощів... Рекомендую!
© Саня электрик [29.11.2012] | Переглядів: 5035
Мітки: #Азаров 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.3/82

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook