пароль
пам’ятати
[uk] ru

Show must go on ..


Show must go on ..

В своєму останньому імхо я, якщо хто пам'ятає, після самого ІМХО (яке мало кого зворушило), у ППСі накидав тіпа "Прощавайте, любі друзі!".
Саме це і здалося персоналям цікавим в моєму ІМХО. 7 сторінок коментів виглядають для мене промовистими. Тому я дозволю собі ще раз повернутися до контексту ДД-шного буття.
 
Частина перша. Карт оглядає коментарі і персоналів
 
1)
Виталик 26.11.2012 11:50:48
До свидания, Карт. Будем ждать возвращения.
Підтримка: 73%(8/11)
 
Цікаво ..
1. Віталік відгукнувся першим (!)
2. Попри компроментуючу партійність Віталіка його комент підтримали 8-ро з 11-ти.
3. Комент складено правильно - нє "Прощай", а "До свидания"; нє "Буду", а Будем"
Ось вам приклад цілком раціональної і, як казали раніше, "взвешенной" людини. Я навіть припускаю, що так Віталік виявив свою людську симпатію до Карта, попри належність цих ніків до різних таборів. Так чи інакше, але Віталік знайде своє місце в Україні без Януковича.
Віталік, дякую.
 
2)
Аргум 26.11.2012 11:59:30
Все змінюється. Зміниться й Дурдом, зміниться й Карт.
Підтримка: 100%(8/8)
Тіпа "Вони ще знайдуть один одного, ДД і Карт!". Ті ж самі восьмеро тієї ж думки.
Дякую! Дай Боже дожити до тих змін.
 
3)  
woodwoow 26.11.2012 12:01:19
    - Тому я вчергове прощаюся з ДД.
Прощайте, Карт.
Підтримка: 57%(4/7)
 
Така лаконічність прийшлась до душі аж 4-м із 7-ми. Щоправда, я не впевнений, чи зрозуміли вони Вуді, нашу східну кицю .. Спробую вгадати, про що киця помахувала хвостиком.
1. Вуді виявила свою до мене повагу, тіпа "пацан сказал, пацан сделает", осталось попрощаться
2. Зважаючи на моє "вчергове прощаюся з ДД" така лаконічність виглядає доречною, як чорна хустина на похованні.
3. В тих двох словах немає жодної кісточки для Женераль.
4. Хай вже Карт йде, а то шось він занадто з тим Женералєм люб'язно теревенить замість послати її в жё ("Жё, Антуан, жё..").
Вуді, я неодмінно піду, але ще не сьогодні.
 
4)
Олег Федоренко 26.11.2012 12:12:31
Ой, Карт, не обманывайте сам себя. Нельзя покинуть Дурдом, продолжая жить в нем.
Підтримка: 83%(5/6)
 
Філософ чістой води!
Але я не погоджуюсь. Якщо мати на увазі життя в реалі, то воно є цілком впорядкованим у відповідності до співвідношень сил, до характеру тих сил і до пануючих тенденцій.
А от наш ДД зібрав з того реалу самі "вершки". Наші персоналії (головним чином пенси, але це не має значення) не є ізоморфними до українського суспільства .. Тут зібралися странниї люді .. Так шо і мєсто ето є странним.
 
5)
Général 26.11.2012 13:25:51
    Я вкотре вже відчув свою невідповідність. Як наші перші інтелехтуали її відчули, а вони ж пішли
Карт,  это осенний депрессняк. Бросьте выкидывать коныки "ухода". Кто ж из нас не "уходил" из ДД ! Отдохните от ДД, иногда от своего же пребывания на этом сайте просто тошнит.  Короче, сушите вёсла... Вы и ДД - как Ленин и партия..
 
Нет, Général, это не осенний депресняк .. Это результат легкого осеннего недомогания. Когда в очередной раз в голове освежается мысль о быстотечности жизни и возникает желание сделать жизнь (ту, которая осталась) более рациональной - от чего-то отказаться, на чем-то сосредоточиться. Своим объявлением уйти с ДД я себя как бы выталкиваю из той сферы деятельности, в которой не вижу продвижения. Вот сказал "прощай", значит должен идти. Как в том диалоге из "Иронии судьбы", который привел Пирк. Всю жизнь стремлюсь уединиться, но не делаю єтого решительно .. Нет, не получается из меня монах, хоть есть монашие наклонности. И так до сих пор не понял в чем мое главное предназначение - тусоваться среди людей или в одиночестве продуцировать типа философию и моделирование. Если бы народ дружно крякнул "давай, вали" или просто проигнорировал, то я тут же и определился бы со своим предназначением.
 
Но что касается Вас, Général, то в Вашем призыве ко мне бросить выкидывать коныки "ухода" я подозреваю проявление свойственной женщинам эгоцентричности .. Женщины (не, не все!) так устроены, что окружающий мир для них есть лишь средство и материал для достижения собственных целей. В данном случае Вас больше интересует, например, интрига в ваших отношениях с нашей woodwoow .. Чи не? И мне тут выпала роль промежуточного тела или даже механизма в этих ваших отношениях. Мол, Карт, не уходи, ты мне еще сгодишься .. Подергаем мы киску за хвоста!
 
6)
rezerv 26.11.2012 15:29:27  
Прощавайте Карте. Знаходитися на ДД стає дедалі важче, у звязку з нерозумінням один одного.
Підтримка: 82%(9/11)
 
Прощавайте, rezerv. Зустрінемося у бліндажах ДД.
Нерозуміння один одного є ознакою нашого суспільства. Тому такі як Карт, що намагається зрозуміти всіх, мають дорого коштувати (у мене, до речі, є рахунок в банку). На практиці виходить так, що такі унікуми всіх лише дратують. Ні, насправді не всіх. Є і в ДД певне коло осіб, хто намагається затягнути до себе точку зору далекої від нього особи. Затягнути, роздивитись, почухати потилицю і техесенько звільнитись від тієї точки. Такі особи, хто хоча б тимчасово збагачує свій внутрішній світ несвоїми точками зору, є носіями майбутнього. А у сьогоденні вони інколи виглядають зайвими.
Так чи інакше, шановний rezerv, тримайте свою лакуну («нішу») на ДД сухою і прибраною. Ви перебуваєте поки що в резерві у майбутнього.
 
7)
Wog 26.11.2012 17:29:38
Щодо першої частини ІМХО - "крива" пішла вгору … У будь-якому разі готовий з Вами якось помовчати за чаркою коньяку (за мій рахунок, звичайно)
Підтримка: 100%(7/7)
 
Бачите? Іще семеро погоджуються помовчати разом з Вами, тим більше, що за Ваш рахунок.
Коли я зустрічаю Ваш комент під моїм ІМХО, шановний пане Wog, в мені сходить велике смірєніє .. Наче я в лісі натрапив на вовка .. До речі, можна зустрітися на Новий рік на Майдані.
ПС
На тому УкрЦентрі, на який Ви дали посилання, сидить така собі націоналістична компашка на чолі з Чопиком, що весь той Центр смердить. Цікаво, до якої партії схиляються оті патрійоти?
 
8)
PiligrimK 26.11.2012 20:08:23
Не йдіть, друже Карте!.. Нехай краще проносне лайно - рігаліки та підрижки-відрижки-просрачки підуть. Їх і так на ДД, як бліх на шолудивій ригівській собаці, не виздихають, сцуки...  дихлофосу не вистачає. Їм в морду плюють, а вони, скотонедолюдки, продовжують, бач, "спілкування"... . Каррочче - ніяких відставок і відпусток!!!
Підтримка: 70%(7/10)
 
У PiligrimK з Général виходить лакуна («ніша») одна на двох. Обидва вони скаженно не приємлють отих .. як їх? А, співвітчизників, що стали розпорядниками нашої української долі. Диклофосу на тих просрачків у них не висточає, тому відраза накопичуються .. переповнює організм і потребує виходу у вітртуал .. І так буде доти, доки не згинуть добре вже закляті нами вороженьки, щоб вони вже повисихали, як тая роса на сонці!
ПС
Дякую, друже, за довіру ..
 
9)
Général 27.11.2012 10:29:34
    Світланка 27.11.2012 09:02:11
    У мене є знайомі, з вищими освітами, які голосують за ПР.  Мені, що з ними не вступати у розмови?
 
Ні, поцілуйте їх в сраку, за тещо вони опустили країну в сраку.

Навіть не знаю, хто рясніше і ясніше висловлюється, PiligrimK чи Général ..
Звідки у шановної пані Світланки знаходиться стільки толераксу, щоб попри форму притримуватися змісту?
Світланка, маєте нагоду пройти непогану школу ..
 
10) l
askiw 27.11.2012 10:58:03
Карте, Хотіла було Вас переконати лишитись, але...
Людина має бути там, де їй комфортно...

 
Шановна пані laskiw! Хотів я вже контрастно відійти від форумної марноти, але згадав, що Ви ще не встигли наставити мене на правдивий путь, то поки що і затримався на напівтонах .. Ви не вчителькою працюєте?
Дякую Вам за добрі слова і прихильність попри будь-що.
 

Частина друга. Карт розмірковує
 
Женераль дряпається з Вуді (обидві залишаються на сайті), Пилігрімка діклофосить ригів (риги бігають хуткіше, а Пілігрімка розігрівається, ніхто не полишає сцени), Ласків досліджує унутрєнніє побуждєнія персоналів, викриває агентів, розвінчує засланців і нікому не залишає шансів бути неправим (а всі ж продовжують підривально-викривальну діяльність), і т.п..
 
Не все, но многие один против другого .. и многие .. друг друга .. мягко говоря не любят. И продолжают жить совместной жизнью. Зайдя на эту комуналку из своих домашних заключений. Ну, а я?
 
Которому все люди – братья? Я тут нафига? Какой я орган в этом организме?
 
Ну, может этот орган, может тот .. Здесь важно то, что тот фермент, который я им выделяю, .. им, видимо, его недостает.
 
А мне всего хватет? Все сам всегда себе произвожу? Не знаю ..
 

Частина третя. Карт ставить умови

 
Ну, вопчім так, шановні любі друзі ..
Я буду зрідка приходить, щоб значить вас усєх любить ..
Но тіко сильно умоляю зважать на особистий мій формат.
Я буду викладать лише свої думки.
Які комусь чомусь не стануть до вподоби.
То ж я прошу істот із пазурАми під моїм імхой їх не випускать.
smile3
 
© Карт [28.11.2012] | Переглядів: 1962

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.7/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати