для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Як приручити Закон?


Як приручити Закон?
Юриспруденція – це дуже скучна і складна тема. Так скаже більшість з Вас і буде права. Ні у кого не виникає приємних асоціацій з поняттям Закон. Чому? Так все дуже просто. Те що є незрозумілим – є неприйнятним. Тому у нас 98 % населення не знає Законів і не може захистити свої права. Ще одна причина небажання знати і вчити Закони – це скучно! Ось така забавна причина. Нам скучно і тому нас гноблять.
Причини нашої слабкості банальні – Закони  це незрозуміло і скучно.
Тому я вирішив трохи пожвавити уяву населення нашої держави і почати цілий цикл юридичних відеокурсів для просвіти населення та дати конкретні інструкції для вирішення всіх проблем у всіх галузях права. Більше того, подам всю потрібно інформацію абсолютно під іншим кутом. Це буде не просто статті і пункти, це буде аналітика і психологічні алгоритми вирішення проблем. Я поділюсь власним досвідом, який накопився за останні 9 років правозахисту.
Назва циклу курсів «Психологія права» і перший відеокурс «Як приручити Закон» розкаже про те з чого починати вирішувати проблеми, пов’язані із Законом, як це робити, де шукати і кого питати.
Курс – БЕЗКОШТОВНИЙ. Підписатись можна вже зараз і отримати курс третього грудня. Тільки для підписників.
 
ПІДПИСАТИСЬ
 
Час змінювати людей і їх відношення до життя!    
 
© vartoviy [26.11.2012] | Переглядів: 867

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.0/1

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook