для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вечірня казочка


Вечірня казочка
Добрий вечір вам ,малята, європейці й негренята.
З вами знову Ваш дідо Кофі.
 
Сьогодні я розкажу Вам про дивовижну країну Космополітію.
Не чули за таку? То лаштуйте Ваші вушка й слухайте.
 
Є на світі дивокрай Космополітія. Якщо Ви не знаходите її на мапі Світу, не лякайтеся: Космополітія така ж роздрібнена держава, як і Циганія… втім про Циганію потім.
То от, живуть там і негртемношк… афроафриканці, одно слово, і азіати, і араби… Загалом, європейці- національна меншина. Всі ці люди дуже добрі, милі, щоправда нетрудящі зовсім. Адже роботодавці за законом підлості завжди не того кольору… не тієї раси, що працівнки, а змушувати працювати людину іншої раси- це расизм.
Доречі, про закон…
В цім чудовім краї нема зовсім ніяких законів, ба навіть правил дорожнього руху, а є тільки Загальна Декларація прав людини і Декларація про права дитини. Тобто всі роблять, що хочуть, поки це не шкодить іншим, а якщо сталось таке, що хтось своїми правами надто широко розмахався, то його, в якості покарання, роблять почесним громадянином, адже для кожного космополіта громадянство- болюча тема.
У Космополітії дуже багата культура. Видатними космополітськими письменниками є  Шевченко, Булгаков, Марк Твен, Стівенсон, Маларме, Кіплінг і ще багацько-багацько людей…
Країною ніхто не керує, адже якщо президент буде представником домінуюючої раси, то це буде расизм, а якщо президент буде представником наймалочисельнішої раси, то… то такого не буває.
Офіційною мовою Космополітії є будь-яка (есперансу ще не всі вивчили).
Офіційна релігія на даний момент іслам. Щороку офіційна релігія обирається шляхом демократичного голосування, а мусульмани завжди були в більшості.
Спорт у Космополітії відсутній. По-перше, я вже казав, що космополіти у більшості своїй лінивенькі, а по-друге кожен вболіває за команди тієї країни, що йому подобається. І це єдиний і дорогоцінний в цій країні привід для сварки.
Космополіти ніколи не мали армії. А коли ворог підходив до мурів Космополітії, то вони виходили до нього і так полум’яно переконували, що всі люди браття на Землі, що деякі вороги навіть переходили до їхніх лав, та більшість, всеж тікала, заткнувши вуха (щоб теж не навернутися до громади славної держави).
 
Бажаю і Вам діточки ніколи не навернутися до лав космополітів, адже як писав один з
Їхніх письменників: «…хто матір забуває, того Бог карає…» Ото й ви любіть Україну і тримайте порох сухим.
 
Добраніч, дітки.
© @ндрійко [25.11.2012] | Переглядів: 2388

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.9/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook