пароль
пам’ятати
[uk] ru

Немає лиха без добра


Немає лиха без добра
Українці не відчули б себе народом, який може без насильства визначати свою долю, не заслужили б дещицю активної поваги замість звичайного пасивного співчуття.
 
Звичайно, не виявися миздобул таким жалюгідним нікчемою - напевно, було б приємніше. Але тоді б ми не зрозуміли, що за свої права треба боротися не раз в 10-15 років, а постійно. Він зрадив, всім стало бридко - але багато хто зрозумів, що народ повинен постійно тримати політиків за чутливі місця - інакше вони за радянською звичкою плутають, «хто в домі господар» (хто не знає, в совку керував неписаний закон: «Я начальник - ти дурень . Ти начальник - я дурень ») ...
 
Якщо ти не тягнешся вгору - сповзаєш вниз ... Непроведення люстрації стукачів і комбосів дозволило їм зростися з бандитами і 20 років водити Україну болотами візантійщини, неслабко наживаючись у процесі. Потрібні ще людям з мізками докази необхідності люстрації? - Просто порівняйте Прибалтику і нас ...
 
Навіть горезвісні найбільші ціни в Європі на газ - і ті не без добра: нарешті зайнялися диверсифікацією джерел постачання, будівництвом терміналу для прийому зрідженого газу і утепленням.
 
Тільки овоч-президент міг відкрити очі російськомовним жителям України на реальні перспективи, які відкриває повернення до совку разом із їх прагненням до «рускаго міра» - куди там публіцистам (тим більше, що публікують-то тільки потрібних «господарям»). Та будь миздобул  хоч Валенсою і Бальцеровичем в одному флаконі - і він би так не досяг такого успіху в розвіюванні біло-блакитних ілюзій, як ПР в дії! Якщо раніше перегляд результатів приватизації здавався крамолою, після форсованого дерибану сімейки «стоматолога» і донецькою орди в цілому він набуває рис реального "the must" (Треба!). Та й полегшується проведення переділу концентрацією власності в одних руках, чи не так?
 
Які ще вибори нам треба провести, щоб ми зрозуміли - міняти треба всю систему, включаючи забезпечення можливості виборцю перевірити і відкликати свій голос!?
 
Якщо «найдемократичніші за всю історію» за словами дідуся Азарова вибори - це коли ОМОН завалюється у виборчком і починає «допомагати рахувати», або коли доводиться призначати перевибори через «неможливість встановлення результатів» (а чому, до речі, неможливо? - Які заведені кримінальні справи? хто заважав - дією чи бездіяльністю - встановлення результатів? .. або в цих округах спостерігалися - хоча б завалящі - форс-мажори: урагани, смерчі, потопи? ..) І пасивність народу (до пори) має плюси - чим сильніше влада стисне пружину, тим сильніше отримає у відповідь!
 
Одним словом, з Днем Свободи! О-о, День відмінили?! .. Може, і свободу спробують..?!
 
Слава Україні!
© LAzart [23.11.2012] | Переглядів: 3080

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.0/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати