пароль
пам’ятати
[uk] ru

А народ так і не зрозумів, навіщо влада на виборчих дільницях ставила веб-камери.


А народ так і не зрозумів, навіщо влада на виборчих дільницях ставила веб-камери.
   Одне з найбільш сумнівних і дорогих нововведень в ході недавніх виборів 2012 - установка веб-камер на виборчих дільницях - виявилося незрозумілим як співвітчизниками ініціатора інновації Азарова (в народі - кровосіся ), так і закордонними спостерігачами. Европейціі так і не зрозуміли, навіщо на виборчих дільницях ставили веб-камери, хоча окремі азіати всеж щось там побачили.
 
  Спостерігачі від ОБСЄ тепер, вже після виборів, констатують відсутність практичної користі для перешкоджання маніпуляцій на виборах від роботи веб-камер на виборчих дільницях у день виборів, так як ні в одному судовому рішенні ці матеріали не стали доказом. Про це зазначено у звіті місії спостерігачів ОБСЄ за поствиборчий період з 29 жовтня по 6 листопада.
 
  Варто відзначити, що серед усіх судових рішень, проаналізованих місією спостереження за виборами ОБСЄ, жодне не базувалося на доказах, одержаних за допомогою офіційних веб-камер.
Виникає резонне питання - а навіщо тоді були ті встановленні 33 000 камер за 993 600 000 народних  грн. ?
 
  Нагадаю читачам, що на установку веб-камер на виборчих дільницях з бюджету, тобто з наших грошей, було виділено близько 1 млрд грн. Про безглуздості установки веб-камер висловлюються всі політики в Европі.
 
  З самого початку було зрозуміло, що це авантюра. Грошовита авантюра по відмиванню грошей.
Але для мене головне -  хто за цю авантюру понесе відповідальність ?

 
Якщо вважати виправданням те, що багато дітей своїх батьків побачили через ці камери, то так, камери себе виправдали.
А якщо ж говорити про чесність виборів та перешкоджанню злочинів - це не вплинуло ні на що.
 
У той же час прем'єр-міністр азаров, який завжди стабільно бачить тільки покращення та позитив в своїй діяльності,  одразу по закінченню виборів, і вже на наступний день впевненно та безапеляційно висловив своє глибоке задоволення роботою веб-камер на на виборчих дільницях. "Приємно, що техніка не підвела і працювала без збоїв", - констатував азаров на зустрічі зі спостерігачами від снд, які в більшості були з Росії та Казахстану. Доречі теж кумедна та організація - снд. Що воно таке, то - снд, ніхто толком сказати не може, але ніс того снд завжди торчить в Україні, а Україна не є членом того снд, та  і не була, ніколи.
 
От так і живемо.
 
Грошей на потреби простих людей як завжди - не вистачає, зате на всіляки дурничкі від азарових - будь ласка, 1 млрд. грн.
 
І на коня.
уряд пана азарова припинив виплати по фінансуванню багатьох соціальних забов'язань держави перед інвалідами.
© Захар Беркут. [18.11.2012] | Переглядів: 2178

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати