для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чернетка плану - пропонуйте щось краще й розумніше


Чернетка плану - пропонуйте щось краще й розумніше
Насмілюся  запропонувати і свій, на додачу до недавнього ПЛАНУ ДІЙ ОПОЗИЦІЇ (шановного п. Святиє суслікі! ). Все повинно вирішитися за 2013-2015роки, зараз народ ще "не дозрів" - є іллюзії щодо нової Ради, наприклад...
1. Готуємося в Мережі: створюємо і об'єднуємо групи у Фейсбуці, Гуглі, ВКонтакте та ін.  з метою залучення та об'єднання максимальної кількості людей, бо супротивник розуміє тільки СИЛУ.
2. Паралельно з цим виробляємо і уточнюємо цілі, стратегію і тактику, проекти першочергових законів, шукаємо і висуваємо нових лідерів, методи боротьби і агітації (як в Мережі, так і в реалі), попутно пропагуючи все це і наш рух узагалі.

3. По мірі виконання пп.1-2 все більше буде можливостей для проб сил в реалі - флеш-моби, пікети, мітинги, страйккоми і міністрайки, написи на стінах, парканах і грошах, листівки, стрічки та ін. - щоби всі відчували, як процес набирає силу та долучалися.
4. Паралельно готуємо суспільство в країні (ідейно, організаційно, законодавчо) і за кордоном до переобліку: повернення грошей з офшорів, перерозподілу та оформленню в прозорих реєстрах всіх активів, розтягнених за 20 років із зменшенням розшарування як мінімум на порядок (тобто плата за "амністію " капіталу і занесення в згаданий реєстр нелінійно зростає, так що найбагатший зареєструє, наприклад, не більше 1млрд грн, а решта піде до Пенсійного та в інші фонди - але як капітал, а не на проїдання!): уточнюємо межі та процедури, заходи заохочення і покарання.
Експропріаторів - експропріюємо, але не по-комуністичному і безмежно, а (в ідеалі) - без насильства, "за згодою сторін". Якщо народ об'єднається, він зможе пред'явити "еліті" "пропозиції, які неможливо відхилити", через прямо контрольованих ("нон-стоп" мережевим голосуванням) своїх представників, які не посміють "миздобулити". Зрештою, і серед ментів є нормальні люди (і вони пререйдуть на нашу сторону, і це їм зарахується! - давайте думати, як?), і помічників у переобліку можна знайти у ворожому таборі, і грошей на захист свідків буде достатньо - якщо все добре прорахувати .
5. І, нарешті, коли це все буде зроблено і нас збереться багато, - ось тоді і можна збирати Майдан, оголошувати загальний страйк і пред'являти "еліті" (якщо вона до того часу не розбіжиться по москвах і монаках smile3 ті самі пропозиції ...
 
© LAzart [17.11.2012] | Переглядів: 4516

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.2/17

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook