для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Фкантєкстє 24-30 листопада від Канаріса


Фкантєкстє 24-30 листопада від Канаріса
Польща взагалі не країна! Ну це капєц! Наскільки треба бути непрофесійними політиками, щоб провести вибори 21 жовтня, а 16 листопада вже сформувати коаліцію і мати уряд! Хто так робить?! От наші – душа радіє! 30 вересня провели вибори. 29 листопада підписали… Підписали? Підписали! Та ну, підписали?... Та підписали! Та нє!!! Та так! Як так?! Тому що! Шо всі підписали? Ну там Плющ ще не підписав… І Крук зранку не підписував, а потім підписав… Хто? Крук чи Плющ? Та фіг його знає хто!!!!!! А Крук – то хто? Чий? Крук – то Юлін! Ага! Значить, один-один? Нє! Кажуть, Юля йому відрубала щось, у темній кімнаті, і він підписав… І шо він тепер кастрат? Ну, там же ж по партійному принципу - ліпше фракція кастратів ніж партія п.расів!..
 

 
Ну? Ну і ну. Є ця, як її, холєра… Коаліція – во! І шо? А нічо! Отож бо й воно, шо нічо! У нас політика – мистецтво! Це дурні поляки – коаліцію створили і одразу уряд сформували. Причому прем’єр – противник президента. А у нас те, що коаліція сформована, нічого не означає. У нас коаліцію коли підписують, то в кишені союзники не те що дулю – ручку тримають! Щоб завтра написати заяву про відкликання підпису…
 
Цікаво, я вам скажу, спостерігати за тераріумом однодумців, яким є одна, колись велика, політична партія. Пардон! Блок. От так з місця свого маленького, з-під плінтуса, я дивлюсь за цирком на Печерських пагорбах і відчуваю, що насмішити мене у цьому житті більше ніхто і ніколи не зможе. Спочатку уся партія б’ється п’яткою в груди і каже, що за святі ідеали демократії та волю виборців вона готова, навіть померти, а не те що підписати Коаліційну угоду зі своїми лютими союзниками. Після того, виявляється, що сім (!) чоловік з цієї високоповажної фракції: а) не згодні з тим, що написано в угоді; б) взагалі угоди не читали; в) на Гаваях; г) з Закарпаття. Оно, конєшно, з цієї всієї когорти реально можна зрозуміти тільки тих, котрі з Закарпаття, – «самі ми не мєсниє, нас затопильо, тому будем гольосувати так, як Вітя скаже… Як який?! А хто такий Ющенко? Ти знаєш Ющенка? Я – нє… Вася, ти чув – вони кажуть, шо презідєнт України Ющенко!!! Смішні, як парадички! Вася, ти гоніш! Ющенко – то ж той чувак, каторий у нашого Віті офіс арєндує, на Банковій… Як чим занімаєцця? Якимось бізнесом… Пасіку там має, чи шо?!»
 

 
На фоні метань «Нашої України» БЮТ виглядає просто-таки лицарським орденом Святої Юлії, Діви Дніпропетровської. Бо отак якось все виходить, що всі як є, а вона – в бєлом. І хоч скільки б не писали, не кричали та не квилили всі навкруги, що призов відмінити з наступного року не можна, що вернути вклади – не реально, що все це галімий (слово яке хороше – галімий!  Це я спеціально, якщо Віктор Федорович почитає, ввернув, щоб він за щось оком зачепився!) популізм  (а це слово спеціально для Юрія Івановича – розумній людині тут також має бути, що почитати) так от, повторюсь - галімий популізм. Але хто пам’ятає про програми? Яка з наших партій виконує програми? І тому НУНС просто свята простота – ліва півкуля мозку не відає, що робить права, отже, весь час вигрібає по жопі… Власне, рядові партійці на місцях, дивлячись на цирки у верхах уже не зітхають і, навіть не матюкаються. Вони, як би це правильніше – ну, так щоб компромісно між Віктором Федоровичем  і Юрієм Івановичем прозвучало – оху-і-вуються. Сильно, тобто, дивуються. А все просто з точки зору нас, простих та сірих – сказав би хто перед виборами, що демократичну коаліцію будуть клеяти в такий спосіб, як ото зараз є, користуючись тими самими граблями, що і в 2006-му, то виглядало би так, що НУНС – технологічний проект по відбору голосів від «Свободи» Тягнибока. Але і це ще не все. На фоні тієї ж нещасної НУНС, Партія Регіонів просто-таки взірець послідовності та дотримання слова, а Литвин здається одночасно і розумним і красивим, хоча він, навіть сам ще не визначився до кого примкнути  і плаває вільно. Як Литвин. В ополонці.
 

 
Мені цього тижня стало шкода одну людину. З усіх сімох непідписантів від Нашої України найбільше чомусь прикопались всі до Ігоря Кріля. На його бідну голову звалилось чи не найбільше. А шо ж тут зробиш? Він же ж сам сказав, що не підписав коаліційну угоду тому, що йому її не дали навіть почитати. Я розумію, що вищим пілотажем для тимчасово непрацюючого народного депутата з вищою освітою є опанування просторів Інтернету та рідного партійного сайту, де й розміщений текст коаліційної угоди. Але я чомусь думав, що, якщо навіть сам депутат не знає як включити комп’ютер, то у нього ж передбачений якийсь референт, чи що? Ну підказали б людині, щоб відмазку придумав серйознішу, бо це вже і не смішно і не гірко. Це ніяк.
 

 
Ех, а все-таки гарна робота в депутата! От, наприклад, коли ми з вами на роботу не ходимо – то це називається прогул. І, відповідно, не оплачується. А от коли депутата фіг намалюєш у сесійній залі – то це називається або робота в комітетах, або з виборцями. Плюс, сьогодні Верховна Рада позасідала, а завтра вже знов вихідна - до вівторка. Наробилися, рабацягі бляць. А до каси ж не забувають ходити. І матеріальні допомоги брати. І квартири. Всьо ж за труди праведні, всьо ж за них!
 
А цього тижня уряд наш склав повноваження перед новим парламентом. Ще одні великі рабацяги як могли покращили життя кому могли і, наостанок, купивши мерседеса для Толіка (хороший пацан!) з таємничим виразом на обличчі Кабмін приготувався вирушити в історію. А таємничий вираз таки є чого робити. По-перше: нічого не ясно з ціною на газ. Про що домовлялися і про що таки домовилися в Москві великі друззя Путіна і Газпрому – ніхто так конкретно і не знає. По-друге, а ну ж вийде так:
 
«Фактически «ход Яценюком» Банковая сделала лишь для того, чтобы нейтрализовать Кириленко. Точнее, для того, чтобы спикером в конечном итоге стал Плющ.
После самоотвода, который наверняка возьмет Арсений Петрович во вторник, Иван Степанович вполне может совершить акт самовыдвижения. При таком раскладе его, конечно, не поддержит БЮТ и половина НС-НУ, зато необходимое количество «за» дадут «регионалы». На демократической коалиции после этого, конечно, можно ставить крест. На «широкой», впрочем, тоже — реальные предпосылки для ее формирования сегодня отсутствуют. В случае воплощения описанной многоходовки в стране еще долго не будет никакой коалиции. Сценария более благоприятного для Банковой не придумать. Учитывая, что правительство пребывает в статусе «и.о», единственной легитимной властью останется президентская.»
Соня Кошкина. Обозреватель
 
І от при таких розкладах ясно, що наші милі та безкорисливі Регіонери хоч тушкою, а хоч «чучелом», а таки мріють якщо й не пролізти знов то, хоча б, лишитись у владі. Тим більше, якщо можна добазаритись з цим, ну, «каторий там арендуєт офіс у Віті, на Банковой… Чудной такой, блаженний – всьо по музеям ходіт да мотоцикли собіраєт… Вроді он у Віті і работаєт… Прєзідєнтом какім-то… Всьо думаєм – нах Вітє прєзідєнт? Єму просто бухгалтер хороший нужен…»
 
А журналісти «Української правди» взяли інтерв’ю в тітки Юлії Тимошенко Антоніни Ульяхіної. Інтерв’ю як інтерв’ю нічого особливого – Юля хароша. Тільки мені трошки лячно за неї, бо ото вся родина скидається Юлі на одяг та на хату, а вона сама ну практично нічого, судячи з декларації, не має. І заробити бідна не може! І я в чергове звертаюсь до усіх людей доброї волі та справжніх патріотів. Люди добрі! Не покидаймо в біді наших бідних лідерів! Їм же сім’ї годувати! Давайте оголосимо благодійну акцію і збір коштів на підтримку Ю.Тимошенко, В.Януковича та цілої когорти тих, хто в деклараціях пише тільки ціну одних своїх туфель. Вони ж від своїх сімей відривають! Вони, задля нас! Щоб гарно виглядати останнє тратять! Я відкрию благодійний рахунок і  буду збирати гроші для них. І чесне-пречесне слово – всі кошти їм і передам. Інакше вони ж помруть з голоду!
 

 
А в Донецьку нова подія:
«Вчера, 28 ноября, исполком Донецкого горсовета удовлетворил ходайство депутатов Кировского районного совета о присвоении одной из улиц имени народного депутата Украины, члена фракции Партии регионов, почетного президента АО «Норд» Валентина Ландыка.

Это уже второй «прецедент» присвоения донецкой улице имени живущего «видного общественного и политического деятеля». Первым дончанином, удостоенным такой чести, стал Ефим Звягильский – также народный депутат от Партии регионов, свыше четверти века возглавляющий шахту им. Засядько, известной сегодня во всем мире как «фабрика смерти» (за последние 10 лет в результате подземных аварий в ней погибли свыше 250 горняков).
Члены горисполкома проголосовали за присвоение улице в Кировском районе имени Ландыка без обсуждения, удовлетворившись информацией о том, что «крестная» улица находится в районе новой частной жилой застройки.»

Громадська Рада
 
І що тут ще скажеш? Тут тільки мій Пегас від кисневого голоду на Парнасі може проіржати слідом за класиком радянської попси:
 
Пройдусь по Януковича, сверну я на Звягильского
И на Богатыревской я постою в тени,
По Ландыка и Бондыка, а также по Азарова…
Вообще же по Ринатовску не против я пройти!
 
А столицю України я пропоную назвати гордим іменем Вікторград. Тим більше, що у Віті реально є ще офіси для оренди – на Грушевського…

Канаріс [30.11.2007] | Переглядів: 2191

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.9/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook