пароль
пам’ятати
[uk] ru

А чому власне не пускають журналістів до Ю. Тимошенко ?


А чому власне не пускають журналістів до Ю. Тимошенко ?
   Представники засобів масової інформації вимагають допустити їх до екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.
 
                                                                            
 
  З відповідним документом в Державну пенітенціарну службу України звернувся громадянський рух "Спільна справа". Юлія Тимошенко, як лідер опозиції, яка продовжує голодувати на знак протесту проти фальсифікації парламентських виборів, і яку своїм голосом на виборах підтримав кожен четвертий українець, має повне право особисто звернутися до народу і озвучити свою позицію. Це допоможе уникнути спекуляцій щодо заяв екс-прем'єра, а також реального стану її здоров'я. Коли владі було потрібно зробити провокацію, то одразу організували у вересні прес-конференцію Абаплової, яка була сусідкою Тимошенко по камері. Тому на мою думку немає жодних перешкод для забезпечення такого ж права людині, яку підтримують мільйони українців.
 
  29 жовтня екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко оголосила голодування на знак протесту проти фальсифікації парламентських виборів. Андрій Кожем'якін, захисник екс-прем'єра, повідомив, що Тимошенко сама вирішить, чи продовжувати їй голодовку чи ні.
 
  Також хочу нагадати, що Сполучені Штати Америки вимагають негайно звільнити екс-прем'єра України, лідера української опозиції Юлію Тимошенко. Їх позиція залишається незмінною: Тимошенко повинні негайно і беззастережно звільнити, так само як і інших колишніх членів уряду.
" Дуже шкода, що політично мотивовані переслідування підривають прогрес демократії, до якого прагнуть українці, а також відносини зі Сполученими Штатами"  - так написала в своєму листі Х.Клінтон до Ю.Тимошенко.
 
  Що до нас з вами, то якби того не хотілось, чи комусь подобалось а комусь ні, але всеж є реалії життя, які можно спостерігати, захищати чи оббріхувати їх. Але реалії життя від того не зміняться! Реалія нашого життя така, що, подобається комусь чи ні, але в сьогоденні у нас один реальний, небезпечний для влади януковичів політик- оппозиціонер - це Юлія Тимошенко. Ви можете її вихваляти, чи обгавкувати, цілувати її, чи плювати в неї, але тільки Ю.Тимошенко з нашою підтримкою - реальна загроза злочинній владі януковича.
Така ось реалія життя нашого в кінці 2012, початку 2013року.
 
  А от те, що представників змі та громадських організацій не допускають на зустріч з Ю.Тимошенко, недозволяють організувати її прес-конференцію, то є панічна боязнь лідера опозиції Ю.Тимошенко та свідчення слабкості влади, яка вже три роки покпащує життя. Питання тільки тут - а власне кому покращують ?, так само як і чому не дозволяють показати Ю.Тимошенко людям ?
 
P.S.
  Чим більше паскудять наші продажні писаки від влади бандюковичів на Тимошенко, тим більше варто їй вірити!
Тим більше сильний супротивник вона теперішньої бандитської зграї януковичів.
А це значить, що вони істерично бояться її.
© Захар Беркут. [15.11.2012] | Переглядів: 2226

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.1/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати