для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Поради від гравця в шашки чи створення несприятливих умов для влади.


Поради від гравця в шашки чи створення несприятливих умов для влади.
Багато людей любить грати в шахи. Основна проблема чому мені не подобаються шахи - це тому що треба чекати помилки супротивника, де в шашках ти можеш йому помилку створити сам. Тому я пропоную створювати несприятливі умови для влади парламентськими методами, законно та їх же зброєю - законодавчими актами. Що для цього потрібно.
 
По-перше, вивчити передвиборчі програми свої супротивників: передвиборчу програму кандидата в Президенти України - Віктора Януковича, програму ПРУ 2012 року та програму КПУ 2012 року. Виписати всі популістичні заяви звідти, котрі не входять в розріз програмою ВО "Свобода" і під кінець - розробити на базі них законодавчі акти, котрі подати як проект закону.
 
По-друге, під час кожного розгляду та голосування по них, під ВР збирати невеличкий Майдан. Партії влади та КПУ доведеться або проголосувати по цих проектах законів, заваливши економіку, або проголосувати проти, що дуже вигідно скажеться на іміджі опозиції і завалить електоральний рейтинг влади. Тобто не виконувати передвиборчі обіцянки це одне і народ до цього вже звик, а особисто перешкоджати їх втіленню це більш дієве. До того ж, регулярні Майдани привчать людей, що опозиція та ВО "Свобода" дбає про їх права та свободи.
 
Що пропоную зараз по Партії Регіонів:
Податкові канікули для малого бізнесу. Внести поправки для малого бізнесу(до 5 млн грн обороту) щодо 0% ставки на податок на 5 років, відміни ЕСВ для малого бізнесу, та відміни штрафів за невчасно подані звіти. Навіть при голосуванні проти фракції ПРУ ви отримаєте підтримку всіх малих бізнесменів та їх робітників.
 
Що пропоную зараз по Комуністичній Партії України:
Права робітника та безробітного. Заборонити наймати працівника на півставки, заборонити відправляти робітника в неоплачувану відпустку. Тобто за економічні прорахунки кампанії не повинні страждати робітники, якщо роботодавці не потрібен працівник на повний день - хай наймає приватного підприємця. Ввести мінімум грошової допомоги в центрі зайнятості, котрий дорівнює двом прожитковим мінімумам, зараз 50% від прожиткового мінімуму. До того ж безробітний може реалізувати право на навчання за кошт держави, якщо за 6 місяців він не знайшов роботу за поточною спеціальністю.
 
Тобто законодавчо можна показати увесь популізм поточної влади, котра забуває о свої обіцянках, як тільки приходить до корита.
© alifesoft [14.11.2012] | Переглядів: 2790

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.3/20

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook