для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Бліцкріг


Бліцкріг
Борцуну було хєрово. Нє, башка не тріщала, суглоби не ломило - просто накотив депресняк. Душу тєрзали смутниє пєдчуствія: дефолту, гіперінфляції, гражданськой войни, кацапської інтервєнції, хлєба по карточкам, чорних воронків і прочіх піздєцов. Гірше за все було відчуття, що життя проходить, а радості жизні єщьо нє ізвєдани, хєрячиш-хєрячиш - і хєр тєбє, товаріщ Волобуєв! Вкотре відписавшись на ДД, що оппо соплі жуйот, борцун вирішив зібрати однодумців - бойових противсіхів, і ось що із цього вийшло:
Перше засідання відбулося у режимі онлайн-конференції. Задля конспірації спочатку через гугєль-чат, потім - через варкрафт, бо виявилось, що грають всі! Грати вирішили за наґів і нежить і притримуватись їхньої тактики, тому як місця зустрічі були обрані  яхт-клуб "Юніор" і Лютежський плацдарм.Рєшилі брать зімній"межигір'я".
На другому засіданні пили пиво з смаженими крильцями і роздивлялися на "межигір'я" в телескоп, як гєнєрал Ватутін. Рєкогносцировка пройшла успєшно. На воді вирішили устроїть отвлєкающій маньовр с послєдующєй висадкой боєвих пловцов у качєствє рєзєрва, хотя кандідатура rezerva була отвєргнута іще на першому засіданні.Видатного полководця вирішили не перепльовувати, тому зосередились на сухопутній операції. Потрібні були гроші, транспорт, зброя, таємні склади і ще раз гроші.Грошей поки вистачало тільки на спостереження. Територія була розподілена на квадрати, техзасоби були замовлені поштою із Китаю.Позаяк за допомогою до малахольних вирішили не звертатись, а тим паче - до міжнародної спільноти - то, з гуманітарних міркувань - без претензій на щастя для всіх(нє, ГУЛАГ архіпєлаг - та ну його нах), то рішення прийняли -нацарювати рублів сто і втектизвільнити країну від головного паразита і вдовольнитись трофеями.
Спостереження показало, що дичина має досить сталі звички. Мало того, у місцевості регулярно їздять екскурсійні автобуси, проводяться змагання джиперів і швендяються шукачі військових артефактів, і це не рахуючи грибників і мисливців-рибалок. Мало того, зовсім поруч, у музеї, стоїть цілком боєздатна військова техніка, а недалечко - навіть бронепоїзд!(на жаль, муляж)Але, 2 Т-34, трьохдюймовка і 152-мм гармата - то вже шо-то, і боєкомплєкт доступний за 2-3 тис.$.
З "Авророю" була напряжонка. Вирішили обійтись імітацією: труба, балон пропан-бутану, надувна дитяча гірка б\у, акумулятор, лодочний електромотор і радіоуправлєніє - всьо!(як стрельнуть, то й саме бабахне) Те ж саме запланували проти капонірів:"запорожець", мортира із обрізка труби, заряджена гумовим балоном напалму і зарядом аммоналу з фітільом, манекен за рульом - і всьо: стрельнув - получай отвєтку.
Боєприпаси у Новобогданівці та Лозовій знайшлись легко. Місце у покинутому ДОТі довоєнного київського УРу - теж. Чудове місце - на пагорбі, добре замасковане, з міцними бетонними стінами і круговою обороною. Якраз у колишньому "красному уголку" борцун вирішив прикопати боєприпаси. Копнув, розгріб - твою мать! - там, де він хотів сховати один 152-мм снаряд - лежав цілий ящик! у маслі! муха нє сідєла!
"Їтіть!" - сказав борцун.
- А то! - почулося з темноти, і лязгнув затвор
-"стєчкін"?
- Ага.
- Та ми тут клади іскаєм, пардон.
- Так і ми нє канфєти, ги-ги.
  Обчім, так і познакомілісь. Виявилось, що один одставной полковнік, бивший спєцназовєц ГРУ, рєшил с группой боєвих товаріщєй аналогічним образом поправіть свойо матєріальноє положеніє.
Шо було дальше - я вже писав:
Leongard с лицом, как на аватаре, только в шляпе - влазит на крышу бигфута:
- Братишки! Нас тута на митингах харчуют постной хуйней! Айда на Межигорье! Тама вайлом жрачки и пойла! И бабла! В наличных! Трофеев хватит на всех! Ура-а-а-а-а!
Толпа подхватывает клич и с песней "нам бы ням-ням бы, буль-буль бы нам бы" грузится в трофейные "кубики" и "эскалады" с пиратскими флагами. Штурм несколько осложняется пятиминутными переговорами с начальником охраны, ошеломленным отсутствием партийных ультиматумов, и не менее вдохновленным предложением разделить трофеи по-братски. Уже в "хонке" штурмующим попался на глаза офицер охраны с белым флагом и криком души:
- Только банкомат пока не ламайте, дайте премию обналичить!
  ...Пойманый Янукович оказался меньше ожидаемых размеров, пускал сопли и испражнения и невнятно мычал. По совету бывшего охранника был подвешен ласточкой на люстре "до прояснения мозгов и пин-кодов", после чего наконец-то было вскрыто деньгохранилище.Наличку делили с помощью лопаты.Большой, совковой, с каптерки дворника. По совку на каждого. Унитаз пилили ножовкой. Виски пили, в водяре ноги полоскали.
А вожди оппозиции на праздник не попали, ничего не знали и их туда не звали.
     Вотъ и сказочке конец, пиздецу пришел пиздец, ай какой Leongard молодец!
Тоїсть білєти в Єгіпєт були куплені, паспорти гражданінов Туркмєнії тоже, всьо у них було харашо, а кошка котят бросіла, і хай гребуться, як умєють.
© nonemployee [13.11.2012] | Переглядів: 3494

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.5/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook