пароль
пам’ятати
[uk] ru

Не визнавати фальшувань ! Ні за яку посулу чи коврижку.


Не визнавати фальшувань ! Ні за яку посулу чи коврижку.
                                                                                                            
 
  Ю.В. Тимошенко закликає всіх свідомих українців не визнавати результатів сфальшованих партією януковичів виборів до вр 28.10. 2012 р.
 
А я хочу в свою чергу  запитати прихильників партії регіонів - Вам потрібна така "перемога" ? Чи Ви будуте радіти такій "перемозі" ?
 
Влада януковича робить все можливе, щоб замовчувати все, що стосується Ю.В. Тимошенко.
Спитаєте чому ?
А тому що януковичі панічно бояться справжнього лідера українців Юлії Тимошенко.
Як на довготривале голодування Юлі Тимошенко зреагувала влада? наше суспільство? міжнародна спільнота? Ми з Вами ?.
 
А що ж ми з вами ?
Зараз, коли всі побачили, що влада не реагує на протести опозиції, навпаки - діє ще більш цинічно і зухвало, а хвора і без того Юля Тимошенко може реально підірвати своє здоров'я, чи не дай Боже, стати інвалідом - ми з вами маємо діяти набагато більш рішуче.
 
А як це , діяти більш рішуче ?
А це вже кожен має собі відповісти сам. Не чекати щось від опозиції, чи критикувати дії опозиції, а самому для себе зробити висновок та почати діяти. У себе в селі, у місті, районі, області.
Ситуація не лише на вулиці, в т.ч. біля ЦВК, а загалом по країні, може змінитися кардинально, коли люди побачать і повірять, що опозиція не імітує боротьбу, а реально бореться - за кожен голос, за кожного кандидата, і нікого з них - не здасть!
 
P.S.
      А якщо Ви і досі у всьому розчаровані та зневірені,а "помаранчеві" вам скалкою в заду, то можете і надалі синіючи чекати на покращення !
Тільки от "ліки" від вашої  зневіри раптом подорожчали :
 
   - " Кабинет министров Украины увеличил минимальные розничные цены на водку и коньяк. Постановлении N1017 от 7 ноября. Минимальная оптово-отпускная цена на водку будет повышаться в два этапа: в ближайшее время на 9,2%, с 1 марта 2013 года - на 5,6%. В целом она вырастет на 15,3%. Минимальные оптово-отпускные цены на коньяк вырастут на 2,6-6,2%, розничные - на 17,6%- 20,2%. Теперь самая дешевая бутылка водки в рознице обойдется в 28,5 грн., а с 1 марта цена вырастет еще на 30,1%. Бутылка коньяка "три звезды" будет стоить 38,9 грн., "четыре звезды" - 43,9 грн., "пять звезд" - 49,4 грн. "
 
. . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . .   В ПОИСКУ ТРЕХ ЗВЕЗД. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  

  
© Захар Беркут. [08.11.2012] | Переглядів: 2017

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.1/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати