для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ПРОМЕТЕЙ


ПРОМЕТЕЙ
Мы не можем быть уверены в том, что нам есть ради чего жить, пока мы не будем готовы отдать за это свою жизнь."
 
Каким бы путем ни пошло человечество, не может быть все сведено к чистогану, пошлости и «побрякушкам комфорта», и за защиту человеческого достоинства можно пожертвовать жизнью.

 
Че Гевара

 
Стан здоров’я екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка значно погіршився.
 
Про це заявила його дружина Ірина Луценко, яка відвідала у вівторок Менську колонію, повідомляє прес-служба Народної самооборони.
 
"Йому прописали ліжковий режим, два дні він знаходиться виключно на знеболювальних препаратах та відмовляється від їжі"

Мені гидко слухати мудрагеління щодо того, що народ розчарувався в Майдані, не може оговтатись від зради Майдану прОклятим до самих печінок-селезінок Ющенком, і т.д. і т.п.
Я не знаю, чому народ так просто проковтнув факт та й забув  щонайменше про два полум"яні серця, замуровані в камінних мішках ПРдонами.
 
Я не знаю, чому народ ковтає історії про вбивць-мажорів, яких є десятки по Україні. Ковтає - і тим сам видає індульгенцію на плодіння тих вурдалаків.
 
Я не знаю, що ще треба народу, щоб вичавити того синього гнійного нарива. Бо від того нарива вже гангрена розповзається всюди в Україні. Вона вже доходить до сумління народу, до його сердець. А то найстрашніше.
 
Уявіть - "влада" робить все - і робить показово, цинічно, регочучи та насолоджуючись процесом - щоб знищити фізично Луценка та Тимошенко. "Влада" цинічно бреше про відео або про його відсутність, про хвороби або їх відсутність. "Влада" навіть не намагається хитрувати. Вони просто знущаються з "тєрпіл", калякаючи свої нісенітниці. "Тєрпіла" - проковтне. "Влада" навіть не намагається прозондувати, де є той поріг чутливості "тєрпіл". Бо того порога нема. І "влада" те зрозуміла.
 
Проте - відповідь є. "Тєрпіли" просто бояться ригів, що поводять себе останнім часом як заєць во хмєлю. Вони зрозуміли, що захапали жирний шматок й на спротив "тєрпіл" годі розраховувати.
 
Мені до болю жаль Луценка. Мені соромно, що його катують такі НЕлюді, такі почвари. Мені боляче, що проклятий Ющ та його прокляті діти-виродки жирують на крові. Нехай їх Бог накаже, як тільки зможе. Мене все ще дивує відсутність совісті у людини. Які процеси повинні відбутися в лівері індивідума, щоб стати почварою ? Але ті процеси відбулися. І те можна побачити на "мордах ліц". Вони  стали нелЮдськими. Де є вихід з безвиході ?
© Général [07.11.2012] | Переглядів: 2955

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.1/63

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook