для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

План дій опозиції


План дій опозиції
1. Продовжувати перманентний мітинг під ЦВК, велика масовість не потрібна, достатньо підтримувати кількість в 200-400 чоловік шляхом ротації мітингуючих. Цей мітинг має протриматись до 12 листопада, тобто до дня, коли ЦВК зобов"язана оголосити результати виборів, вимога тільки одна - встановлення Ценртальною Виборчою Комісією результатів виборів виключно на основі первинних документів, тобто протоколів з мокрою печаткою ТВК.
 
Паралельно проводити організаційну роботу по тотальній мобілізації на місцях, щоб на час Ч можна було одномоментно вивести не менше 100 000 саме з регіонів, до яких має підключитись 100 000 киян.
 
2. Зайти в Парламент в перший день його роботи, прийняти присягу, обрати керівництво Парламенту, без різниці хто буде керувати Парламентом, чи опозиціонер, чи риг.
 
До першого дня роботи Парламенту зібрати і систематизувати всі факти фальсифікації виборів, при чому не тільки ті, кричущі, що на мажоритарних округах, а всі, навіть ті що були в пропорційній складовій (провести тотальну перевірку відповідності явки з голосами, і т.д.) передати ці матеріали до суду та міжнародних організацій.
 
3. Після того як новий Парламент офіційно буде вважатись дієздатним, оголосити про те, що опозиція полишає стіни Парламенту, і відмовляється приймати участь у нелегітимній Верховній Раді, аж до того часу коли буде прийнято новий закон про вибори (пропорційний, з урахуванням унеможливлення всіх схем фальсифікацій), і призначений день нових виборів до ВР.
 
Тут момент істини - на цьому відрізку боротьби не звертати увагу на юридичні нюанси, неважливо чи вийде з Парламенту більшість, чи вийде меншість, у будь якому разі Парламент, в якому приймаються закони без опозиції вважається нелегітимним. Хай собі риги приймають що хочуть, новий Парламент відмінить абсолютно всі закони, які були прийняті ригами без участі опозиції.
 
4. Через 60 днів настає час Ч, тобто Українська Національна Революція (лютнева)
 
Опозиція заходить в Парламент, і вимагає призначення нових виборів на пропорційній основі ( опозиційні партії включають в прохідну частину списків всіх переможців мажоритарників, в умовно прохідну частину, чи теж в прохідну всіх хто боровся на мажоритарці) . В цей же час революційно налаштовані маси громадян блокують ВР і АП
 
Тобто розпочинається або Національно-визвольна Революція, або призначаються нові вибори на пропорційній основі, на якій впевнено перемагають національно налаштовані партії.
 

Затверджено. Підпис начальники опозиції Святі Сусліки.
© Святиє суслікі! [06.11.2012] | Переглядів: 3199
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.6/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook