для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Мокрі


Мокрі
Йде боротьба. Підрахунки, фальсифікації, протести, засідання...
 
Я лише звичайний інженер-залізячник. Оперую з грахвіками, результатами вимірів, протоколами випробувань.
 
Роблю або неформальні висновки тіпа: Ох я лажанувся, впаяв транзистор IRF640 замість IRF840, та й ще без снаббера та без Fast-діода! Увівмкнув в розетку, а воно – бабах! Конденсатор у стелю, дим, вонідло – підраховую збитки… Або, щоб цього не сталось, складаю детальні методики, протоколи, малюю схеми, експериментую…
 
До чого це я?
 
А до того, що пересічні мають таке ж уявлення про технологію виборів, як і про снаббери з електролітами.
 
Маю питання. Невже в еру суцільної інформатизації, інтернетизації, планшетизації, мобілотелефонізації є проблемою оприлюднити результати з виборчих дільниць, навіть якщо їх мільйон, щоб потім будь-хто, якщо йому нема чого робити, міг тупо у стовпчик без будь-яких продажних адмінсісів просумувати (скласти) результати по будь-якому виборчому округу?
 
Є «мокрі» протоколи – в чому проблема? До судів! Не вірите судам? До ЗМІ, на ТВ – хай в очах мерехтить від табличок, до Європ…
 
Ех, та кому ми там потрібні?.. Хтось скаже: та нема питань – це вже можна знайти в Інтернеті. Згоден. Шукайте…
 
Нема злості. Лише сама академічність, невеличкий форсаж голосу на мітінгах, посідєлкі на телеефірах з паскудами з марною надією домовитись зі злодіями…
 
Невже не можна второпати, що для перемоги брехні в брехливому суспільстві достатньо створити проміжну ланку – між дільницєю і ЦВК – окружну комісію. Тоді ніхто ні за що не відповідатиме.
 
Маня сказала, що Софа хоче віддатися в клуні Пєтє. Софа сказала, що клуні в неї нема, а Пєтя імпотент. А Пєтя доводить, що Маня блядь.
 
В результаті маємо брехунів, імпотентів і блядєй… І не маємо клуні.
 
Перебував вчора біля ЦВК – набирався позитиву. Набрався трохи. Лише трохи.
 
Ще раз. Маю питання. Чому тупо, тупіше не буває, не скласти в стопку всі (ВСІ!) протоколи виборчих дільниць з мокрими від сліз печатками, протоколи, які є незаперечним (!!!) доказом результатів виборів. Чи щось треба ще? І що таке «неможливість з’ясувати”?
 
Скажете – сервер? Нахуй сервери з їх мікросхемами і файлами! В стовпчик!
 
Навіщо проміжна ланка окружних підрахуйників! Невже не вдосталь первинних махінаторів, які після 20.00 до посінєнія заповнювали бюлетні за тих довбойобів, що бухали, сиділи на диванах, жрали гречку… Йой! Руки стомились, чорнило скінчилось.. Та ну їх, ці бюлетні! Де там протокол? Підпис, дата…
 
А хто там буде перевіряти ці мішки?..
Далі ви все знаєте.
 
І хто такий Шаповал? Калькулятор! При всій повазі.
 
Щодо переголосування.  Не думаю, що  буду оригінальним, але впевнений, що вся ця мулька з п’ятьма округами з боку діючої влади і підпорядкованій їй ЦВК - лише окозамилювання і відволікання від наймасштабнішого  фальшування за загальнопартійними списками. Хоча там й беззаперечна перемога – десь 50 проти 43. Тому й розлабились і забули. І спіймались на гачок проблем мажоритарників.
 
В країні (не кажу Державі, бо її нема) відбуваються речі, які неможливі будь-де.
 
Чи є Конституція? Чи є Гарант (тьху, згадав проти ночі)? Нема. І йух з ним!
 
Поясніть, навіщо проти декількох тисяч мітингувальників будувати периметр з декількох тисяч озброєних до зубів кремезних натренованих «чоловіків» (за статтю, а не за честю)?
 
І чому за перемогу вважається перерахунок голосів?
 
Трійка! У вас є протоколи з мокрими печатками? У вас є сайти? Викладайте, скажіть цифри, йдіть в суди (хоч толку з них – нуль).
 
Обнулення?
 
Лише трохи відчули ледь-ледь солодкий смак перемоги – що, всьо по-новой?! Та це ж мрія ПР! Втоплять у юридичному болоті, виснажать «молодих політиків»…
 
Зараз є шанс. Потрібна проста річ – рішучість.
 
Народ «нє бєзмолствуєт».
 
Робіть щось. Та хоча б скажіть щось…
 
І тоді біля автомобіля зі звуковими підсилючами-колонками буде не 2-3 тисячі, а хоча би стільки, скільки у на боксерських бійках, або як на футбольному матчі..
© Аргум [06.11.2012] | Переглядів: 5068

2 3 4 5
 Рейтинг: 49.0/84

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook