пароль
пам’ятати
[uk] ru

Нові вибори до парламенту "потоплять" партію регіонів.


Нові вибори до парламенту
                                                                                            
                                                                 ЯКЩО САМ АЗАРОВ КАЖЕ, ЩО НОВІ ВИБОРИ НЕ ТРЕБА ПРОВОДИТИ,
                                                                  ТО ТРЕБА НЕГАЙНО НЕВИЗНАВАТИ ФАЛЬШОВАНІ РИГАМИ ВИБОРИ,
                                                                 ТА ЯК МОЖНО СКОРІШЕ  ПРОВОДИТИ НОВІ ВИБОРИ.

 

Якщо українська опозиція не визнає результатів виборів і як тепер модно казати "обнулить" свої списки та доб'ється призначення нових виборів до вр, то ми маємо шанс зламати всю структуру влади януковичів в Україні.
Опозиція сьогодні діє вірно. Погрожуючи скласти депутатські мандати, тим самим забезпечиючи необхідність проведення нових парламентських виборів.
І у нас з'являється шанс зменьшити кількість регионалів у парламенті. І це був би правильний крок. В цей момент ми фактично ламаємо "програму дій" влади. Адже напередодні виборів титанічними зусиллями партія регіонів утримувала квазістабільність та на всі 100% використовувала адмінресурс для кування своєї "перемоги" на виборах 2012р.
 
Якщо новий парламент "обнулиться", то колишній парламент стає нелегітимним, а ресурсів для утримання стабільної гривні у регіоналів вже немає, як немає і реальної підтримки виборцями навіть у "своїх" вотчинах.
 
Ситуація для влади різко погіршується. А от опозиціонери побачили, що по мажоритарці можна вигравати вибори в округах. Однак це скоріше загроза тактична, щоб регіонали дали можливість опозиції провести по мажоритарці у проблемних округах своїх опозиційних кандидатів. Мотивація у Тягнибока, Кличка та Яценюка лежить в площині відстоювання результатів виборів і відповідно - збільшенні своїх представників у парламенті. Тому лідери опозиції готові до самих крайніх кроків, навіть самих радикальних. А те, що у опозиціонерів реально менше ресурсів, як медійних так і грошових, це не саме головне для перевиборів. Головне - розуміння та підтримка виборцями. Чого не скажеш про регионалів.
 
Ну а те словоблуддя влади, разом з брехнею пригудованих експертів всеж буде засівати сумнів в розумах окремих виборців. Але на то ми і люди, щоб помилятись. Шкода одного - дуже багато помилкових думок легко прищіплюються нашому люду.
 
І хочу ще добавити, що ота " гра регионалів + цвк" в перевибори на 2..3..5...? округах, то є звичайне відволіканні від головного - фальсифікацій владою народного волевиявлення. А за ті фальсифікації має влада відповісти за законом, і бажано  - за законом військового часу.
 
Уточняю - Я говорю про повні перевибори по всій Україні, а не на окремих округах. Те що намагається тепер, після сфальшованих виборів, робити цвк+пр - то лише черговий блуд та обман виборців. Мета у януковичів одна - заговорити свої фальсифікації на виборах 2012.
© Захар Беркут. [06.11.2012] | Переглядів: 1511

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.8/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати