для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Роздуми на тему виборів


Роздуми на тему виборів
Я довго думав на тему нинішньої ситуації з виборами.
Звичайно, все, що зараз відбувається, мені не до вподоби.
Але якщо зараз ми доб'ємося НЕвизнання виборів як дійсних, ПР та вся інша шваль нинішньої ВР знайде закони, які дозволять нинішнім тушкам засідати у Раді ще мінімум пів року... А за ці півроку з диригентом Чечетовим вони наприймають такі закони, які взагалі зруйнують будь-які можливості змінити щось. В такому випадку, навчившись на своїх помилках зараз, вони зроблять все, щоб не було такого "свавілля нацистів" повторно. Розумієте?
Тут треба думати логічно....Але як тоді діяти?
Це питання хвилює не лише мене, але й більшість виборців....
 
На мою думку, треба діяти у такий спосіб:
1. змиритися з виборами та сформувати ВР у новому складі, де буде вже Свобода!
 
2. Першими ж діями мають стати відкриття кримінальної справи за фактом фальсифікації та засудження хоча б 2-3 голів комісій, щоб іншим було наступного разу боязко творити подібне, особливо якщо будуть перевибори до  ВР.
3. Почати приймати взагалі ряд законів, які  унеможливлять махінації ПР по регіонам з голосами, прояви українофобії, відкривати ряд кримінальних справ проти всіляких Партій Сталіна, Рус. блоків тощо...
 
Якщо ВР буде не працездатною (а вона буде, бо в будь-якому випадку ПР та КПУ будуть заважати, а тушки мігрувати), нехай ТОДІ ВЖЕ Опозиція складає мандати, визнають ВР нелегітимною, та роблять дострокові перевибори... Тоді по закону до перевиборів буде діяти ВР у складі якої будуть Свобода, Удар , Об'єднана опозиція, а не нинішнє українофобне стадо з Чечетовим.
© Bezkryshy [05.11.2012] | Переглядів: 4211

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.8/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook