для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Урочистий вечір та святковий концерт присвячений Третім Роковинам Великої Помаранчевої Революції (оф


Урочистий вечір та святковий концерт присвячений Третім Роковинам Великої Помаранчевої Революції (оф
Перша частина тут
 
ЧАСТИНА ДРУГА
 
Лунають фанфари. Завіса повзе догори, відкриваючи у три ряди вишикуваний Бойовий Церковний Пресвятої Червоної Хоругви Лаврсько-Почаївський Ордена Леніна Московського Патріархату хор. Хор одягнений у ряси. На головах – камилавки стилізовані під високі фуражки з двоголовими орлами. На грудях співаків – стоп’ятидесятиграмові золоті хрести, почеплені на аксельбанти.  
 
Дикторша з пафосною задишкою декламує:
 
У полях хлібороби замахались косить,
Сталевари забили сталь у виливки лить,
Не рубає вугілля шахтар ні фіга –
На Вітчизну чигає із НАТО біда!

 
У виконанні Бойового Церковного Пресвятої Червоної Хоругви Лаврсько-Почаївського ордена Леніна Московського Патріархату хору прозвучить ораторія «Ната! Не надо НАТО!», солістка – прогресивна артистка України, володарка титулу «Золота печінка Криму» Наталія  Вітренко. Хореографічну композицію «Хресний хід» виконує шоу-балет «Бабки проти сексу». Хореограф-постановник заслужений інтернаціоналіст України, народний артист Гуцульщини, почесний Говерлянин Радянського Союзу Валерій Кауров.
 
Ораторія:
 
Ой ти НАТО, НАТО
Ти жівьош богато
А жівьош богато,
Потому што НАТО,
Только нам нє надо
Того шоколада,
Потому что ми
Сілою сільнИ!
Славою славнИ,
І умом умнИ!
 
Ізиді же НАТО,
От дома, от хати,
Потому что НАТО
Нє надо Рінату,
І нікак оно
Нам нє надобно,
Ібо і Владіміру
Да і нє вигодно!

 
Хор разом з шоу-балетом організовано і в ногу сходить зі сцени.
 

Дикторша оголошує:
 
Указ Президента України.

З нагоди Третіх Роковин Великої Листопадової Капіталістичної революції нагородити почесними відзнаками Президента України:
 
Медаллю за «Клаустрофобію» та іменними валянками з гравіровкою «За мужність при обороні «Кабміну»  Толстоухова  Анатолія Володимировича.
 
Присвоїти звання «Дружина – героїня» та нагородити орденом «Плач Ярославни» ІІ ступеню Янукович Людмилу Олександрівну за вагомий особистий внесок у справу державного будівництва України та надихаючу працю на благо Великої Листопадової Капіталістичної революції.
 
Орденом «За послуги» І-го ступеню нагородити Азарова Миколу Яновича за значний вклад в сцену Майдану та розсіяння ілюзій громадян України.
 
Почесною грамотою за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації конституційних виборчих прав громадян України нагороджується Ківалов Сергій Васильович*. [/I]
 
Дикторша:
 
У буремні роки ти зростала, Вкраїно!
І дебіли тебе до могили водили,  
Всі моральні та добрі, наче сірі воли:
Плуга б перли на пана, воювать – не могли…
 
Розпускали війська у сусідстві з Москвою,
Потім гнали на бійню школярів за собою…
І латали Вкраїну, як уміли й могли,
А мільйони за лідерів дурість лягли…
 
Голод,  війни та люта біда –
Це Вкраїно була нагорода твоя,
За розмиті дивацтва гуманістів-вождів,
Що хотіли без зброї захистити свій дім…

 
У виконанні заслуженого діяча мистецтв, народного артиста Радянського Союзу  Йосифа Кобзона прозвучить легендарна революційна пісня «Єсли нє будєт гражданской войни»
 
Виходить Йосиф Давидович Кобзон, - «Когда меня спрашивают, что для меня 2004 год, я всегда говорю – хороший заработок! Сегодня я искренне рад, что люди, которые так много вложили в победу Виктора Януковича на выборах смогли после 2005 года отбить все деньги и неплохо заработать… Я рад за вас друзья!»
 
Кобзон доспівує пісню.
 
Дикторша:
 
Слово для привітання надається Юлії Тимошенко. Виходить Юля Тимошенко зі своїми революційними соратниками: Б.Губським, братами Буряками, Т.Васадзе, К.Жеваго і О.Турчиновим. Усі, крім К.Жеваго, одягнені в білі балахони з гостроверхими капюшонами і великими червоними серцями на грудях і спині. Ззаду на ковзанах, підпираючись костилем,  дибає Микола Томенко.
 
Ю.Тимошенко:
 
«Любі мої! Коли я стояла на Майдані то побачила, що на нашому прапорі є дві смужки - синя і жовта. І коли мене відправили у відставку злі люди у сльозах і соплях (а Президент не знав про це!), то я пригадала цю кльову фішку про два кольори нашого прапора (а Президент не знав про це!) і про те, що ми стояли під помаранчевими прапорами, а вони – під синіми (а Президент не знав про це!). І тоді я, в прямому ефірі, склала докупи дві стрічки і вийшов прапор! Наш прапор. Всі плакали. Навіть мій зять Шон, хоч він нібельмеса не смислить ні в українській мові ні в фінансових патоках… Мені часто говорять, а чому я не з Президентом? А я відповідаю. Любі мої! Хіба я можу зруйнувати хоч частинку його поступу?  Тим більше, що він так гарно ступає туди, куди йому й дорога!»

 
Зал шалено скандує: «Ю-ля! Ю-ля! Ю-ля! Ю-ля! Ю-ля! Ю-ля! Ю-ля!!!!» Юля знічено всміхається… Зненацька по залу прокочується якась хвиля і люди спонтанно згадують, що у Юлі День Народження (відповідальні – О.Мєдвєдєв, О.Турчинов). Понад головами людей з глибини залу передають велику плюшеву помаранчеву жабу. Ззаду до жаби двома болтами пришпандорена бляха з написом «Louis Vitton” Жабу подають на сцену і Юля зі сльозами на очах обіймає подарунок. Вона махає рукою і, посилаючи повітряні поцілунки, сходить зі сцени. Слідом за нею сходять всі воїни світла і Жеваго.  
 

Дикторша пафосно:
 
І стабільність росте в тобі, мирна країно,
Наче дріжджове тісто випира ВеВеПе,
Демократії квіти покладем до могили
Тих надій, що так гріли, народе тебе!

 
Лунає гімн.
Спадає завіса.
Фуршет.

 

 

 
Почесною грамотою за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації конституційних виборчих прав громадян України нагороджується Ківалов Сергій Васильович* - іноді фантазія автора набагато вбогіша за реальність.
Канаріс [29.11.2007] | Переглядів: 2814

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.3/5

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook