пароль
пам’ятати
[uk] ru

Окрема думка пересічного.


Окрема думка пересічного.
Тепер перед народом українським, тобто нас з вами, стоїть проблема "вибори2012", яку треба вирішувати.
 
Якщо відкинути все словоблуддя влади та флуд ту владу обслуговуючих "експертів-аналітиків", шляхів рішення тої проблеми тільки два -" Визнати, чи  НЕ визнати" цей фарс під назвою "вибори 2012", якій нам організувала та показала влада януковичів.
 
  Чому я за те, щоб "вибори 2012" до вр визнати недійсними, та такими, що сфальсифікован владою.
 
Крім плюсів у НЕ  визнанні "виборів 2012", мінусів майже нема.
 
1. Що є зараз верховна рада, що її нема, то все одно. Влада у вигляді януковичів все одно робить все що хоче. Тому якщо ще на 2-3 місяці не буде нового складу ради, то це не страшно. А старий склад вр вже буде не легетимгим, бо час повноважень їх вийшов Владі треба буде щось вигадувати та  робити.
 
2. Тепер вже відомі всі "заготовки" влади по фальсифікаії нашого волевиявлення.  А тому можно буде ефективно протистояти намаганням  фальсифікації. А саме : склад виборчих комісій та "способи" підрахунку.
 
3. Склад виборчих комісій оновлять. Вже більшість майбутніх членів виборчих комісій побачили, а окремі навіть відчули на собі гнів обманутих людей. Тому може значно скоротитись фальсифікація. А якщо до комісій потраплять свободівці та ударівці, то тут вже для регіоналів буде дуже складно обманути.
 
4. Скоріш за все люди, які побачили як влада ставиться до їх вибору самі ще більше мобілізуються та змусять оточуючих задуматись чи варто підтримувати таку владу.
 
5. А от якщо влада "додумається" в якійсь спосіб залишити попередній склад вр, то тим самим сама себе повністтю скомпроментує, та стане нелегетимною. Думаю, що навіть якась частина  прихильники "покращення" нарешті зрозуміють кого вони привели до "руля". Сильно на " востоко-юг" розраховувати не приходиться... але раптом ? Дописувачі з Донбасу кажуть що там все не так однозначно, як нас переконує влада. Теж +
 
6. Звісно, що кращеб було і мажоритарку відмінити та перейти повністтю на пропорциональні вибори. Але цього зробити не можливо. Однак вже такої кількості "самовисуванців" не буде, а нам буде простіше побачита хто є хто. Також і Удар В Кличка зможе зайвий раз всім доказати, що то не "проект банкової"
 
7. Ну і врешті прийдеться товтосумам ще раз розкошелитись, тому що противники влади ,т.б. - опозиционери використовують не дуже коштовний спосіб агитації - зустрічі з виборцями.
 
8.  Гірше вже все одно не буде, а на дострокових виборах опозиція набере ще більше голосів та прихильників.,
 
Звісно, що будуть і ті читачі, які не поділяють  моє бачення такого вирішення проблеми " виборів 2012", але тоді прошу навести свої аргументи, " а чому власно НІ ?"
© Захар Беркут. [05.11.2012] | Переглядів: 2060

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.1/29

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати