пароль
пам’ятати
[uk] ru

Рецепти «демократії»


Рецепти «демократії»
… від того, хто по пеньочках.
 

Шось і не видно й не чути після виборів «гаранта», затихарився.
Однак хіба це привід замовкнути балакунам з «міністерства пропаганди» ім.Й.Геббельса, що жваво впроваджують в життя базову концепцію «класика»  … «Брехня, повторена багаторазово, стає правдою».
 
Можливо, але якщо дослухатись до того потоку брехні, то весь її «нєзатєйлівий» маразм стає більш ніж очевидним.
 
От не далі як першого листопада, заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна заявила ...
«Сьогодні - четвертий день після проведення голосування. Із жалем і сумом можна констатувати, що ці вибори стали найбільш брудними в історії незалежної України. Якщо день голосування відбувся досить спокійно і прозоро, то найголовніша стадія - встановлення результатів голосування - на сьогодні вступила в дуже жахливу фазу»

Ну хто б сумнівався що з цього приводу українська громада обов’язково щось почує від головного «дезинфектора» здорового глузду … кхм, радника президента Ганни Герман.  
 
Для початку Ганя зразу ж розставила всіх по ранжиру, шоб не було сумнівів «ху із ху», класифікувавши заяву заступника голови ЦВК як всього на всього … «її особисту думку». Ну, а чиї думки ретранслює сама Герман … відчуваєте різницю?!! Отож !
Зразу ж чомусь пригадалось іронічне … «Жіраф большой, єму віднєй».
 
Ну а далі Герман як завжди видала шедевральне … що якщо така думка прозвучала, це є виявом «свободи слова» та «демократії» в Україні, і ...
«якщо вона публічно це говорить, і її ніхто не карає, значить у нашій державі все в порядку».

Іншими слова, до одного місця, що фальсифікуються результати виборів, що це здійснюється за допомогою незаконних рішень судів, та ще й шляхом протиправного застосування сили спецпідрозділу «Беркут» до громадян, що намагаються не допустити вчинення беззаконня, … головне, що про це можна поговорити!
 
І знову оті кляті «асцаціації» … «А Вітя слухає, та … !»
Та біс його знає, шо він робить.  
 
Ну і як повний, цілковитий, абсолютний апофігей, над цим усім звучить заява прем’єр-міністра України Миколи Азарова для іноземних спостерігачів і дипломатичного корпусу ...  
«Эти выборы — лучшие за всю историю нашей независимой страны. Во время этих выборов зафиксировано минимальное количество нарушений. Выборы 2012 года — это очень серьезный прогресс в прозрачности, демократии и обеспечении честности».

Ги-ги, тут і дурдом не допоможе … інкурабельні.
© Блик [05.11.2012] | Переглядів: 2844

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати