для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чому гавнор Круглов не віддає 132 округ?


Чому гавнор Круглов не віддає 132 округ?
    В Первомайську, місці базування ОВК № 132, міліціанти розпочали справжню війну з власним народом. Голова МОДА - губернатор (англійською направду гавнор), як він полюбляє себе називати, пішов «по бєспрєдєлу». Саме так висловлюється миколаївський авторитет Мультик (за паспортом – Тітов), товариш Миколи Круглова, племінника його дружини Ігора Дятлова, наймолодшого голови облради в Україні, та заступника прокурора області Коткова. Пенсіонер Круглов ніби сказився, бо відступати йому нікуди. Позаду – не Москва, а головний гепеушник Віктор Пшонка, Юра Єнакіївський та ті миколаївські бізнесмени (не члени ПР), котрі протягом 2010 – 2012 років втратили прибуткові підприємства. Отже, чому програш в 132 окрузі означає для М. Круглова політичну смерть?
    1. М. Круглов обіцяв В. Януковичу виграш регіоналів в усіх 6-ти миколаївських округах. Якщо представники ОО переможуть в 130 та 132 виборчих округах, це означатиме, що М. Круглов «прогнав порожняк». Висновок «додумайте самі», бо «я вам не заздрю».
    2. М. Круглов дав слово Юрі Єнакіївському провести до ВРУ його людину – одесита Фелікса Ольшевського по 130 округу. В цьому окрузі вже не тільки де-факто, а і де-юре переміг представник опозиції Ігор Бриченко. Можна уявити, що сказав Ю. Іванющенко М. Круглову, який не виконав власної обіцянки і перед другим представником «єнакіївської правової школи».
    3. За версією Тетяни Монтян на бізнес Аркадія Карнацького (близько 15 тисяч га землі та більш, як 15 000 працівників), переможця виборів в 132 окрузі, наклали оком батько та син Пшонки. Круглов пообіцяв їм допомогти скерувати А. Корнацького на нари замість парламенту. Позаяк Корнацький не бажає добровільно віддати власний бізнес, як це роблять більшість миколаївців в часи тотального панування в регіоні ПР. Ті місцеві бізнесмени, котрі не бажають розставатись з бізнесом, розлучаються з власним життям. Керівник обласної міліції Парсенюк, що завдяки Круглову нещодавно став генералом, не може пояснити, чому на розкриття 16 замовних вбивств у миколаївської міліції не вистачає розуму, техніки та коштів, а на побиття виборців, депутатів від опозиції у нелюдів в погонах завжди всього вистачає.
    4. У випадку звільнення з посади 62-річному М. Круглову знадобиться депутатська недоторканість. В. Травянко, його заступник з ПР (колишній комуніст, ендепіст, народник), пообіцяв М. Круглову в будь-який момент після власного обрання добровільно скласти повноваження. А тоді внаслідок позачергових виборів Круглов легко потрапить під купол ВРУ від 132 округу. Травянко - боржник Круглова. Гавнор посприяв призначенню на посаду голови Арбузинської РДА 31-річного сина Віталія Травянка – Євгена Травянка. Арбузинський район в 132 окрузі дав найбільший відсоток голосів за В.Травянка, колишнього голову цього району. Завдяки Круглову син Травянка успадкував район від батька. Якщо б син не використав весь районний адмінресурс на користь батька, це було б якось «нє па панятіям».
    5. Коли М. Круглов стане пересічним пенсіонером без губернаторського чи депутатського крісла, в членів його родини розпочнуться проблеми. Як жити «без даху» зятю голови МОДА, власнику мережі фірм «ХХІ век», доньці – Олені Мамонтовій, судді Вищого господарського суду України? Кар’єра цієї 41-річної випускниці Миколаївського педінституту прямо пропорційно пов’язана з обійманням її батьком посад першого заступника та голови Миколаївської ОДА. Почитайте біографії доці й татка. Як тільки М. Круглов потрапить до категорії «я ніхто і звуть мене ніяк», вчорашні підлеглі та товариші з міліції, прокуратури конче забажають заслати його в колонію імені Ю. Луценка.
    З огляду на вище викладене М. Круглов в 132 окрузі буде воювати до останнього патрону. В Круглова тепер лише дві дороги: або запхати В. Травянка під пахву диригента М. Чечетова, або сушити сухарі. Ув’язненим з  цукровим діабетом чи іншими хворобами пільги не передбачені. Ю. Тимошенко та Ю. Луценко не дадуть збрехати. Номенклатурна залежність набагато страшніша за інсулінову. Правда, Миколо Петровичу?
 
                                                                              
© aya [03.11.2012] | Переглядів: 5289
Мітки: #Пшонка 

2 3 4 5
 Рейтинг: 49.3/58

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook