для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Кияни передусім?


Кияни передусім?
Передусім кияни не люблять тих, хто обманює та краде у людей. В усі віки та часи ненавидили.
 
Пане Пилипишин. Звертається до вас моя родина, діти, та онуки, моя мама, пенсіонерка, яка, начебто, з ваших слів —  підтримує вашу "передусімішисть". А моя родина, (вибачте читачі, я не хизуюсь, а констатую факт) живе  в Києві понад три століття і бачили багато, і відчували на собі.
 
І передусім ми не хочемо, що би ви, «пан» Пилипишин, знов почали обкрадати не тільки Київ, а й країну. Ось тому ви "пролетіли" на виборах мера, тому "пролітаєте" й зараз. (звичайно якщо не підтасуєте голоси). Тому і голосовали проти вас і таких як ви злодіїв.
Люди голосували за Черновецького не тому, що він "свій чувак", бо тоді він був найменьше зло, як здавалось людям. І почав він теж правильно — притиснувши чиновників, голів рад та інших дерібанщиків, що всі аж заверещали.
Що було далі? Ви знаєте, що на жаль, він (Черновецькій) улетів в космос і де він, нам, наразі невідомо й досі.Happy birthday
 
Ви програли, майте сили сказати це насамперед самому собі. Ви були недостойним довіри, як жителів Шевченківського району, так і всіх киян. Бо по суті своїй - ви загарбник, варяг та просто крадій, як Косаківський, Омельченко, Голиця, Голубченко, Попов, тощо. Невже ви думаєте ніхто з киян не знає скількі ви (та вони) накрали, продаючи підвали, дахи, місця під МАФи, прихватизовуючи за копійки будівлі і приміщення. Невже ви думаєте ми не знаємо скількі коштували (і коштують зараз) "дозволи на забудову" в реакріаціних зонах, історичних місцях, парках, схилах Дніпра, скверах та зонах видпочинку?
Он на вул. Стадіонній 5, й досі, з 2008-го зберігся напис на паркані: "Пилипишин вор", вже скількі років висить, не замальований, а це вже покажчик вашої "майстерності".
За часи вашого "керіництва районом" не було збудовано ні одного дітсадка, ні школи. Не були приведені до ладу ні комунікації, ні подвір'я, ні дороги. Кричучий приклад - вул. В. Василевської; так і не добудован лікарняний корпус по вул. Воровського, там же зруйнований ринок "Сінний базар" та збудований бетонний "монстр" на розі з Чеховським провулком, як раз на проти недобудови. Список можна продовжити.  Нормальних дитячих поліклінік в районі наразі досі не існує. Ваші "передусіміші програми розвитку" призвели до руйнування інфраструктури району, та дерібану. Ви крали так безсоромно, що вас "сдав" ваш "друзяка" — зрадник Литвин, а влада навіть порушила проти вас кримінальні справи. З чого б то? Не поділились?
За все треба відповідати. То станьте першим, хто відповість за свої злочини, по совісті, без політики. А там, дивися — настане черга і інших «покращувачів».
© Proofer [03.11.2012] | Переглядів: 3029
Мітки: #Пилипишин 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.2/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook