пароль
пам’ятати
[uk] ru

Якась маячня …


Якась маячня …
Чим більше «владою» розбурхується силове протистояння з протиправним застосуванням «Беркуту» в тому ж Первомайську та багатьох інших «гарячих точках», тим менше в цих діях можна вгледіти ознак здорового глузду.
 
Ну здавалося б, не зважаючи на успіх опозиції на виборах, у «влади» є реальна можливість сформувати у ВР більшість, перетворивши поки зайняту ейфоричними вигуками оппозицію в статистів, що будуть як і в попередній ВР супроводжувати театральними дійствами, голосування регіоналів під помах руки Чечетова. І ті декілька мандатів за які точаться бойові дії, абсолютно не є критичними для «влади» та не нададуть перемоги опозиціонерам.
 
Здорова логіка підказує, підрахуйте швиденько голоси, та мерщій в новий синій шлях на чергові 5 років. А замість цього «владою» робиться все, щоб делегітимізувати вибори та дати можливість як опозиції так і західним спостерігачам, та власне всьому світу, цілком обґрунтовано вести мову про масові, системні порушення та фальсифікації, що призвели до викривлення волевиявлення українського виборця, та роблять вибори нелегітимними.
 
Можливо і не варто шукати логіку в діях бугая, якому таке поняття навряд чи й відоме, якого острах за своє майбутнє штовхає до найбільш йому зрозумілих дій … застосування сили. Та й дійсно, ну скільки ж можна терпіти демократичні вибрики отих «козлів, що постійно заважають жити»? Хоча це більше нагадує погрози оточуючим, розмахуванням палаючим смолоскипом … сидячи на пороховій бочці. Але й гріх цим глупством не скористатись.
 
Варто звернути увагу, що події які відбуваються в Первомайську закреслюють останні ілюзії у людей на те що ця «влада» здатна розуміти якусь іншу мову окрім сили. А зорганізовані опозицією масові вуличні акції, це розуміння зможуть зробити надбанням мільйонів.
 
То власне зважаючи на те що утворити більшість у опозиції в новій Раді нажаль не вийде, ... на біса там група опозиційних, хоч і дещо оновлених, але цілковитих  статистів, що ніяк не впливають на результати голосувань та формування нашої реальності?
 
Зрозуміло, що хоч і не отримані, але здобуті депутатські мандати вже зігрівають душу, але чи не доцільніше їх скласти, та вже у зовсім іншій ситуації, українського суспільства що прокидається до активних дій, зробити ще одну, більш вдалу спробу таки отримати більшість у законодавчому органі?!! Тоді хоч буде зрозуміло навіщо ви туди пхаєтесь.
 
Опозиція, прокиньтесь, досить пливти за течією !  
© Блик [03.11.2012] | Переглядів: 2590

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати