для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

РУБАТИ


РУБАТИ
У ніч виборів - з 28 на 29 жовтня, забудовники вирубали 10 гектарів Биківнянського лісу, між Броварським проспектом і вул. Путивльською.
 
Про це повідомив головний координатор громадянської кампанії "Форум порятунку Києва" Віталій Черняхівський.
 
"Забудовники варварськи вирізали 100-річні сосни на 10 гектарах, встановили будівельний паркан. При цьому пред’явити дозвільні документи забудовники відмовилися"

На таке здатен не всякий окупант. Таке може зробити той, хто прийшов знищити цю землю, "вогнем і мечем", грошами, хитрістю, ницістю, душевною - та якою там душевною, там душі нема - нутьряною потсоватістю закреслити саме поняття "Україна".
 
За таке, зроблене нишком, по-злодійськи, вночі, цинічно й паскудно - треба карати. Розстріл не потрібен. Четвертування. На тій пустці, де колись пишалися віковічні дерева. Й зцідити ту в"язку смердючу рідину, що зветься кров"ю у нормальний людей, у пісок.
 
Кого карати ? Того, хто купив той "участок". Того, хто продав той "участок". Тих, без чиєго височайшого соїзволєнія ті гамаги не могли б бути офіційними. Та й чи є вони, ті "офіційні гамаги" ? Може, є якась писулька, за якою стоїть кілька мільйонів доларів та спаплюжена почварами Україна.
 
На жаль, така кара  для  ворогів-гидот існує тільки в країнах, не заражених толерастією до тих, хто знищує під корінь буття народу.
 
Сподіваюсь, що нові здорові сили піднімуть в Раді цю тему  знищення лісу. Сподіваюсь...
© Général [31.10.2012] | Переглядів: 2528

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.6/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook