для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Буцефало-енцефалітний синдром...


Буцефало-енцефалітний синдром...
Харківські журналісти до останнього сподівались, що відкриття музею Партії регіонів - це жарт і піар-хід, але це сталося. Вони відкрили його. На першому поверсі Харківської партійної організації. Для внутрішнього користування, але можна подивитися і не членам партії.
Журналісти харківського інформаційного агентства Медіапорт пильно розглядали експонати нового музею.
Дешеві значки, сумки, листівки, попільнички, кепки. Сувенірна лавка. Або, скоріше, архів агітаційних матеріалів. В експозиції представлений навіть поліетиленовий пакетик із символікою партії. Але апофеозом одноголосно визнано модель мозку молодого регіонала.

 
http://www.istpravda.com.ua/short/2012/10/29/98689/
 

Посмотри на Медвежью Печень –
Вот мужчина – самец, кабан.
А клыки у него, а плечи...
И притом - никакого лба!

 
Баллада о неандертальском Прометее
А.Дулов, О.Тарутин.
 

 
*                 *                 *

 
Отже, „Музей Регіональної слави” Харкова гостинно запрошує ознайомитися з унікальною експозицією, виставленою на стендах. Ось зразок кулькової ручки з пастою, яка зникає на бюлетенях через пару годин. Легендарний пристрій! Не перший рік він стоїть на озброєнні регіоналів, допомагаючи проводити дійсно прозорі, як сльоза, вибори.
 

Також ми бачимо овіяну легендами і народними співами шапочку. Цей головний убір став настільки популярним, що ним залюбки користуються і бандити, і міліція. Адже їм нема чого ділити; всі вони – за Ядуковоща!..
 

Але основний експонат цього дійсно унікального музею – модель моска молодого регіонала в натуральну величину. І найважливіше – модель діюча. Установка відбувається дуже просто - двома шурупами з боків. Зайві пустоти заповнюються монтажною піною. Все! Користуйся на здоров`я...  
 

Тут що важливо: кінцево доведено, що регіоцефали таки мають свій моск. А хто не має, той буде мати!
 
„А вот вам мєч, Волобуєв!..” – так емоційно відповів скептикам один молодий регіонал, коли йому інсталювали цей девайс.
 
Так, моск є! Розміром він – як у добрячого ротвейлера. Розташований у лобковій порожнині верхньої щелепи. Характерною особливістю моска молодого регіоцефала є те, що моск існує в половинчастому варіанті. Себто присутня тільки півкуля, яка відповідає за успадковані інстинкти і загально-фізіологічну рефлексію.
 
Втім, і ця півкуля, як ми бачимо, не без проблем. Відразу кидається в очі, що гіпофіз досить сильно вражений простатитом. Можливо, це є наслідком безперервного колупання пальцем в носі.
 
Також очевидно, що сечовивідний канал має якісь червоні подразнення. Це пов’язане з проблемами сечового міхура, розташованого у потиличній частині. І хоча дехто вважає, що причиною є надмірне захоплення оселедцем під пиво, існує також цілком обгрунтоване припущення, що ці проблеми з`являються внаслідок частого чухання потилиці. Вчені досить довго не могли зрозуміти причину цього чухання. Спочатку думали, що це просто лобкові воші. Але тривалі спостереження в клініці ім.Павлова довели, що таким чином у регіоцефала стимулюється мозкова активність.
 

Під час чухання потилиці у регіоцефала очі помітно округлюються і погляд скляніє; на лобку, відразу над надбровними дугами, з`являються характерні для  приматів зморшки.
 
Чітко видно рудиментарні жаберні ознаки. Це доводить, що регіоцефал походить від риби, а не від жаби, гадюки чи сколопендри, як думали деякі зоологи.
 
Від жабер, прямо від ороговілого вуха, починається центральна трахея головного моску. Вона з’єднується з гіпофізом через тупий і товстий москотрах.
 
Москотрах – найважливіша частина моску регіоцефала. Можна навіть сказати, що це його своєрідна візитка.
 
Не менш важливими для вищої нервової діяльності регіоцефала є нирки. Основна функція нирок – фільтрація. Ліва фільтрує пиво, права – базар. Мільйони років назад нирки були окремими органами, розташованими відразу за очима. Але з часом вони помалу зрослися і тепер утворюють з очима єдине ціле. Зовні до нирок підходить прямий пивопровід. Коли регіоцефал заливає пивом очі, це стає відразу помітно. Якщо регіоцефала чимось сильно здивувати, у нього активується кремастерна артерія, внаслідок чого його очі лізуть на лоба.  
 
Якщо просвердлити тім`я коловоротом, то можна побачити пару щитоподібних залоз. Порушення їх роботи призводить до остеопорозу головного моску. Він стає м`яким і втрачає здатність витримувати удари бейсбольною бітою по голові. А це, в свою чергу, понижує соціальний статус регіоцефала в середовищі собі подібних. Він отримує клеймо „ботаніка” і з ганьбою виганяється зі стада підсрачниками.
 
Апгрейд. Регіонал здає старий моск і отримує новий.
© Тецкатліпока [30.10.2012] | Переглядів: 6126

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.2/75

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook