пароль
пам’ятати
[uk] ru

Чому вони завжди виграють.


Чому вони завжди виграють.
Я це ІМХО написав давно, ще за місяць до виборів, не не хотів опубліковувати, щоб мене не звинуватили в пораженстві.
 
Я довго думав, чому бандити завжди перемагають. Приклад Грузії мене добив. Країна стала на шлях демократії, практично знищила у себе корупцію, весь час підіймала соціальні стандарти, але виявилася, що це нікому не потрібно. Виявилося, що для 55% грузинів все це  не потрібно. Потрібна халява. Совок переміг. Те ж і в нас. Чому практично всі підприємці голосують і будуть голосувати за ПР?. Відповідь виявилася простою. Підприємець совка (а ми всі вийшли з совка) не хоче чесних законів, не хоче, щоб не було корупції, не хоче чесного правосуддя та міліції. Наш підприємець хоче красти, нечесно працювати, не платити податки. Як тільки, отримавши гроші від замовника, наш сраний підприємець біжить в конвертаційні центри, де віддавши 10%, решта отримує готівкою. Питання, навіщо йому йому закони, навіщо йому платити податки, коли йому і так добре. А якщо прийде влада, наприклад, як в Грузії, яка вижене всіх корупційних чиновників, поміняє кілька разів суди і прокуратуру. Навіщо нашому підприємцю така влада? Адже його можуть за несплату податків і посадити! Тому він краще дасть хабар в податкову, в міліцію, в суд, ніж сяде. Так буде підприємець голосувати за демократію? Ні. І ще раз ні.
 
Ну з підприємцями зрозуміло, а чому за ПР голосують пенсіонери? Пенсіонери живуть минулим, живуть міфічної ковбасою за 2,20, живуть горілкою по 2,87, живуть крихтами, які змітають зі столу слуги у сильних світу цього, попередньо обравши з цих крихт все їстівне. Основна маса пенсіонерів до того, як стала пенсіонерами, також не страждала від великої кількості звивин у їхніх головах. Та й звідки може взятися інтелект, якщо у них розпорядок дня був такий, встав, узяв пляшку горілки і пішов на роботу. Там простояв день біля верстата або в шахті, до вечора ще одна пляшка, по неділях футбол і в проміжках доміно. Те, мізерна кількість, яка читало книги і замість футболу ходило в бібліотеку, було на особливому обліку у відповідних органів, і при нагоді, їхній всіх ізолювали. Такий футбольно-доміношний виборець всім вигідний, він голосує за пачку гречки, за квиток на футбол, а особливо за обіцянку, що повернуть горілку по 2,87. Так що на мій розклад,  пенсіонери теж за ПР.
 
Гаразд, з пенсіонерами розібралися, а чому студенти за них голосують. Адже вони всі грамотні. Ну тут я трохи перебільшив. 60 відсотків студентів не знають таблицю множення, і в основному всі здають іспити та заліки за гроші. Є звичайно білі ворони, але їх можна перерахувати на пальцях лівої руки,  да і то, вони вже мабуть  на  обліку в якому-мусь там Гарварді або Прінстоні. Розумні люди скрізь потрібні, крім нас звичайно. Будете мені заперечувати, як же, у них усіх комп'ютери зі всесвітньою павутиною інтернету, в якому є все, і політика, і наука, і музика і культура. Але. За останніми дослідженнями інституту Геллапа, 85% користувачів інтернету у віці від 18 до 35 років користуються комп'ютером виключно для ігор, в проміжках, порнуха. Що можна чекати від такої дебільною молоді, який все по фіг і по барабану. Лише б пляшка пива та півсотні гривень за пару годин стояння з прапорами, на які воно навіть не подивляться, йому абсолютно по фіг, якого кольору прапори у них в руках .. Такого купити за сотню гривень елементарно, а за 2 сотні, воно і церкви на амвоні купу накладе.
 
Ну добре, студенти у нас гівно, що ж тоді наш гегемон. Це той, який є двигуном  прогресу, і який у революційному пориві зносить уряду і країни. Те ж в тій самій глибокій дупі. Запитайте, чи є у нас хоч одна незалежна профспілка, якай би глотку рвала господарю, а не горілку  з ним пила? А хто, як не профспілка повинна організувати неорганізовані маси гегемона в один кулак. Якщо при СРСР єдина функція профспілки була в розподілі путівок та пайків, то тепер їх фуккція є в накидання мішка на голову гегемону, щоб він нічого не бачив, нічого не чув. А що може гегемон самостійно почути. Прийде додому, вмикає телевізор, а там безперервне «покращення», стабільність і ситі пики його господарів, а тут ще під боком голодна дружина з дітьми, яка каже, Вася, ти не виступай, не роби дурниць, а роби так, як тобі кажуть твої хазяї, а то тебе виженуть з заводу (шахти) і нам взагалі нічого їсти буде. І Вася думає, або журавель у небі, у вигляді опозиції,  чі хрін в руках, у вигляді ПР. Хрін переважує, і він йде голосувати за ПР.
 
А що ж наші, хітрозроблені політики? Ті, які повинні показати нам світлий шлях, або принаймні, розвісити ліхтарі на  гострих кутах поворотів. А що. Вони теж люди. За деклараціями вони всі голі і босі. Але у всіх є «мерседеси» Як же їм без «мерседеса»? Тут один з них, дуже потужний борець за справедливість, з гордим виглядом заявляє, що «мерседес» йому дала партія, щоб він краще міг дістатися в глибинку України і донести правду, які олігархи злі.. Інші, не менш народні і заслужені, побувавши у всіх іпостасях, з язиками, що бовтаються в них,  як у собаки хвіст, експлуатуючі світлий образ, але ні в якому разі не бажає, щоб цей образ вийшов із в'язниці і сплутав їм всю гру потрапляння до годівниці.
 
Їм абсолютно не потрібна перемога, їм потрібно корито, до якого можна присмоктатися, хоч не на повну міру, як переможці, а так, потрошку, але їм і цього вистачить. Вони ще за пів-року до виборів налаштовували себе на поразку. По областях практично жодного серйозного претендента на депутатське крісло. З тріском програють навіть у таких, де їх вотчина. Як серйозну перемогу говорять про 80 ​​депутатських голосів, і 40-50 по мажоритарці. А кому тоді інші голоси? Правильно, тієї партії, проти якої вони кричать оглушлививо, но пошепки.
 
А потім, в безсиллі будуть кричати на весь світ, що все сфальсифіковано, що вони перемогли але ........ Чому Ви дали їм все сфальшувати? Де ваши зуби, кігті, кулаки и може ще небудь? Добро повино бути з міцними кулаками, яких в Вас немає і не може бути.
Потім все піде накатаними шляхом, в парламенті за помахом руки будуть схвалюватися всі потрібні закони, опозиція, не відмовившись від зарплат, буде гордо покидати сесійну залу, і кричати блискаючи очима з награним фанатизмом, що вони в цьому дерибані брати участь не будуть, не хочуть свої ручки бруднити.
 
А як же вони можуть по іншому, якщо вони усі є свати, друзі та подільники. У парламенті б'ються, а по вечорах, на VIPвечерінках разом п'ють французький коньяк, заїдаючи його огидними вустрицями, міркують про народ, який не береже себе тим, що їсть один  раз на три дні.
 
На мій погляд, Україна вже пройшла точку неповернення. Політики всіх мастей нам вже не потрібні.
Нам потрібен такий лідер, який потихеньку, почне з самого низу. Кожен житель будь-якого міста знає де знаходиться їх  клопіное гніздо, у вигляді палаців і маєтків, Якщо кожен день будуть згоряти хоча б з десяток цих маєтків по Україні, снайпера будуть відстрілювати їх господарів фізично, то тоді, можете бути впевнені, через пів-року в Україні не залишиться жодного політика, чи олігарха. Всі втечуть куди небудь на Канари. Парламент закриється через відсутність депутатів, уряд втече в повному складі до Росію. Президент, з причини того, що його не прийме жодна країна, помре від дизентерії на золотому унітазі.
 
Тоді, цей народний лідер, зобов'язаний буде тимчасово взяти владу в свої руки, сформувати тимчасовий уряд і оголосити вибори в новий парламент, у якому не буде жодного політика розливу Януковича і йому подібних. Розігнати міліцію, віддавши функції охорони порядку тимчасово армії, з одночасним конкурсом на заміщення посад в новій поліції. Розігнати суди, і на конкурсній основі, публічно обрати нових. Розігнати прокуратуру, і також набрати нових, молодих. Позбавити прокуратуру права загального нагляду та слідчих функцій, залишити тільки функцію спостереження законності на дії правоохоронних органів. Скасувати конституційний суд і т. д. Оголосити перереєстрацію всіх підприємств в Україні. Якщо з'явиться справжній власник, а не офшорний, то йому і прапор в руки, нехай керує своїм підприємством і далі, сплачуючи податки до Українськлї казни. А якщо справжній господар не з'явиться, то підприємство переходить в руки держави, і продається на відкритому аукціоні без всякої компенсації офшорному власнику. Тоді в нашій країні можливо що то і зміниться. Але на жаль на найближчі років сорок це повна «Fata Morgana»ac
© Tutanhamon [30.10.2012] | Переглядів: 1346

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.5/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати